-
ranjive usnice (NON-STOP)
ne znam ako netko ima iskustva s tim, mala od prijateljice ima non-stop upaljena usta, sve crveno oko usnica, kako dolazi zima se pogoršava i rade se ranice, nekad je malo svrbi...
imala je to i prošle zime, po ljeti se povuklo, a sada opet par mjeseci bez prestanka!
ja sam davno živjela s curom koja je to imala i nikako nije mogla izlječiti...
nikakve kreme ne pomažu, jedino neka antibiotijska krema, ali to joj mama baš i nebi htjela mazati, pogotovo ne svaki dan! treba dugoročno rješenje!
molim vas ako netko zna više o tome pišite...
-
Moj sin je to imao nekoliko godina za redom. Pojavi se sa jeseni, i borimo se do proljeća. Rekli su mi da je virusno i dođe od prljavih ruku, naravno iz vrtića.
Pokušavala sam sa svakojakim kremama i naravno, nakon duge borbe završili na antibioticima. Povuklo se je i od onda, čim vidim početak crvenila odmah pantenom tretiram ili nevenom. I stalno kvocam da u školi nikako ne pije vodu i da koristi labelo da ne oblizuje usnice i sve ostale metode prevencije.
Ne znam jesam li nešto pomogla. Kad je stanje tako uznapredovalo, mislim da treba presjeći jednom drastičnijom terapijom i onda se baciti na prevenciju. Lako mi je pričati... al vjeruj, znam kak je to grozno... i kak ružno izgleda....
-
a koliko godina to već tvoj sin nema?
zašto ne smije piti vodu u školi?
i kako ste saznali da je to virusno?
problem je da njoj pedijatrica to tretira kao ništa... jednom dok je išla nije joj htjela dati tu antibiotijsku kremu, a odonda joj nije prošlo :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma