Čula sam se s ivez051 i nas četvero se dogovorilo da je kava u
petak 07.12. u 18:00 u Hemingwayu.
Obećano mi je da u utorak mogu doći i rezervirati mjesta u nepušačkom djelu, pa molim okvirne prijave.
Vidimo se!
Čula sam se s ivez051 i nas četvero se dogovorilo da je kava u
Obećano mi je da u utorak mogu doći i rezervirati mjesta u nepušačkom djelu, pa molim okvirne prijave.
Vidimo se!
Jedva sam dočekala ovaj post.Tia prvotno napisa
Popis za![]()
1. giga
2.
3.
4.
pozdrav mojim rjecankama i popijte jednu kavu i za mene
Nemoj razmišljat nego dođi.Kikica1 prvotno napisa
Ja kad sam prvi put dolazila isto sam imala pitanje "kako ću vas prepoznat :? ". Cure su mi rekle "jednostavno hoćeš" i tako je i bilo.
Ušla sam u hemingway i odmah ih ugledala.
A ja cu biti u mislima s vama.Saljem vam jedan vruci pozdrav s drugog kontinenta. Zao mi je sto necu biti s vama, ali razlog zbog kojeg se nalazite me jako veseli. :D Sve to ponavljamo kad se Ira i ja vratimo!
Poseban pozdrav friskim trudnicama i pusa malim mrvicama. Dobar provod!
Sutra mi je transfer, embrici 3.dan jer su samo dva. Zato i jesam li-la da li da dodjem ili da mirujem.
Popis za![]()
1. giga
2. ivez051
3.Tia
4.
Zaboravih upisati nas dvije
Na zadnjoj kavi sam isto bila iza ET. Još me anna upozoravala da ne trčim kad smo mijenjale stol. Tko zna ...Kikica1 prvotno napisa
![]()
Voljela bi vas upoznat...jedino me malo frka posto sam na bolovanju da ne naletim na nekog iz firme
Ali kao sto je giga rekla pitam se kako vas prepoznat :?
Bit ćemo skroz na kraju iza zadnjeg šanka, tako da ćeš nas sigurno prepoznati, ako ne mi ćemo tebe![]()
ja ovaj put nisam sigurna hocu li moci... izbvanredno obiteljsko stanje... no mozda uspijem... kad je takav povod, dat cu sve od sebe. I drago mi je da smo napustile Cont![]()
kako su trudnice?
Naravno da nije kasno.
Vidimo se i baš mi je drago da nas što više riječanki dolazi na kavicu.
:D
Samo da vam zaželim lijepo druženje i da uskoro sve idete na druženja sa velikim trbusima.![]()
Nama je to malo kasno sad kad je mrak već u 5.
Želim vam ugodno druženje![]()
i ja bi na![]()
Dolazim i ja!
Info samo za one koje nisu mogle biti s nama.
Bilo nas je dosta:
rozaa, asja, giga, bbarbara, paola, zisu, ivez051 i moja malenkost Tia.
Malo smo se tražile no ipak se sve našle.
Hvala svima na čestitkama, nadam se da će moja potezanja za nos uroditi betama i bebicama.
~~~ svima
zisu - nadam se da se nisi prestrašila našeg brbljanja.
PS
Jel vam odgovara mjesto da znam za u buduće.
Bas sam se pitala hoce li biti povratne informacije! Super za brbljanje i drago mi je da ste se dobro provele i da su curama nosevi dugi. Jos kad bi do sljedece kavice i urodili plodom (u pravom smislu rijeci... ) bilo bi :D .
Pusa svima!!!!
Bez brige niste bas tako strasneTia prvotno napisa
![]()
Bilo mi je ugodno u vasem drustvu samo sam malo bila zabrinuta radi vec znate cega...
P.S.
Vidimo se i drugi put
i da mjesto je ok bar meni