mim, ja se sva tresem....![]()
kikica je van sebe, i počeo ju je boliti želudac...
da, imam malo jako podivljalo derište u kući... jučer sam planirala da mu jutros odem kupiti grebalicu, ali mi se čini da je to u ovom trenutku samo dodatni artikl i trošak - koji mi neće trebati.
osim toga - nema šansi da bih ga u ovom stanju ostavila samog u kući :/ . na piku su mu i zavjese...
na odlučno NE, i micanje s mjesta zločina - reagira režanjem, grebanjem i ugrizima :? ... onog trenutka kad se oslobodi - kreće ponovo u akciju, i tako u krug..
kad mu uzmem hranu koju razbacuje - podivlja... počeo mi je čupati kandžama jastučnice na jastuku, i plahtu :shock: ...
pročitala sam valjda 60% rasprava na forumu šapice... razgovarala s brdom ljudi koji imaju mace (iako sam ih i ja imala, i znam ponešto o njima)...
očito da nije bio socijaliziran kako treba - no ta dob je kritična, i teško je to popraviti... zbog toga sam udomitelje i pitala točno određene stvari koje su mi bile bitne - da se ne bi dogodilo ovo što se sad događa... sve je bilo - super... ispalo je da baš i nije tako...
imam igračke, špage i vunice po cijeloj kući...
upravo je u tijeku valjanje po mom krevetu, čerupanje kauča, i pokušaj skakanja na slike ...
to me podsjeća na vođenje djece iz doma na ljetovanje... ljudi su tražili dvoje djece (curicu i dečka) da idu s njima, njihovim sinom i kikicom na more... milijun puta sam pitala časne da li se predloženo dijete može prilagoditi toj situaciji, te da li ima nekih problema s ponašanjem... sve je bilo super, a mene je na odlasku lecnuo komentar: "budi dobar, nemoj se ponašati kao ovdje" :shock: ...
vratili su ga nakon 3 dana - jer je dvoje odraslih bilo 24/7 posvećeno njemu, a kikica (u petom osnovne) - je pazila na drugo dvoje djece :?