mim, ja se sva tresem....![]()
kikica je van sebe, i počeo ju je boliti želudac...
da, imam malo jako podivljalo derište u kući... jučer sam planirala da mu jutros odem kupiti grebalicu, ali mi se čini da je to u ovom trenutku samo dodatni artikl i trošak - koji mi neće trebati.
osim toga - nema šansi da bih ga u ovom stanju ostavila samog u kući :/ . na piku su mu i zavjese...
na odlučno NE, i micanje s mjesta zločina - reagira režanjem, grebanjem i ugrizima :? ... onog trenutka kad se oslobodi - kreće ponovo u akciju, i tako u krug..
kad mu uzmem hranu koju razbacuje - podivlja... počeo mi je čupati kandžama jastučnice na jastuku, i plahtu :shock: ...
pročitala sam valjda 60% rasprava na forumu šapice... razgovarala s brdom ljudi koji imaju mace (iako sam ih i ja imala, i znam ponešto o njima)...
očito da nije bio socijaliziran kako treba - no ta dob je kritična, i teško je to popraviti... zbog toga sam udomitelje i pitala točno određene stvari koje su mi bile bitne - da se ne bi dogodilo ovo što se sad događa... sve je bilo - super... ispalo je da baš i nije tako...
imam igračke, špage i vunice po cijeloj kući...
upravo je u tijeku valjanje po mom krevetu, čerupanje kauča, i pokušaj skakanja na slike ...
to me podsjeća na vođenje djece iz doma na ljetovanje... ljudi su tražili dvoje djece (curicu i dečka) da idu s njima, njihovim sinom i kikicom na more... milijun puta sam pitala časne da li se predloženo dijete može prilagoditi toj situaciji, te da li ima nekih problema s ponašanjem... sve je bilo super, a mene je na odlasku lecnuo komentar: "budi dobar, nemoj se ponašati kao ovdje" :shock: ...
vratili su ga nakon 3 dana - jer je dvoje odraslih bilo 24/7 posvećeno njemu, a kikica (u petom osnovne) - je pazila na drugo dvoje djece :?

..
Odgovori s citatom
nećeš valjda pred macom kapitulirati?!
vjerujem da će za koji dan sve proći, samo treba biti dosljedan (znam, lako je to sve reći).
...
tj... sad to trebam tako izvesti, da ispadne da je to bila u biti njegova ideja
...