Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Predskolske vjezbenice

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Predskolske vjezbenice

Dali ih rjesavaju i koje najvise vole.Dino je rijesio mislim da se zove "patuljkova ucionica" i sad je pri kraju s "veliki razigrani djecji vrtic" pa razmisljam sta da mu dalje uzmem a da mu bude zanimljivo?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moja je dosad imala one disneyeve, sad ćemo joj uzet patuljka, čula sam da je super.
    obožava to
    i ja

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moja cura sad rješava vježbenice od Fome, a poslije ćemo prijeći na one od Mozaik knjige. To vrlo rado radi.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moja je dosad imala one disneyeve
    koje :?
    Dajte mi neke naslove I ja narucujem od Fome ali s obzirom da je izbor ogroman htijela bi znati dali ima nekih provjereno dobrih i nekih koje bas nisu prosle najbolje da ih ne kupujem.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo doma pri kraju sa setom mozaik knjige, pa isto tražim još nešto, u vrtiću imaju "Volim vrtić, volim školu" naklade Panda. Prošle godine, za početak smo imali vježbenicu sa Zvonkom u kojoj imaju naljepnice,( kupili u interšparu) jer nam je teško bilo motivirati da uopće krenemo pisati crtice.
    Zna li neko gdje ima onih knjižica, sa uputama kako crtati, životinje, ljude...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vidjela sam u mercatoru da ima disneyevih- kako nacrtati xxx.

Lana je imala neke sa slovima i brojevima, imaju i naljepnice unutra, na nekim stranicama nešto treba obojati, negdje riješiti onaj labirint i sl.

Ona inače obožava princeze- Pepeljugu, Jasminu; Trnoružicu itd. i Winnie Pooha- ima svakakvih rješavalica. Imaš to i u Kozmo drogerijama, DM-u, knjižarama, Profilu,...

jassa

Početno

Moj J obozava casopis za predskolce Kolibric. Mi smo u BiH i on ga prima u vrticu. Zaista je sjajan, mnogo nam pomaze, radimo, crtamo i koliko sam vidjela, bolji je od svega sto je kod nas u ponudi, a na nasim kioscima zaista ima svega - i iz BiH, i iz susjednih zemalja, pogotovo HR. Graficki je savrsen (hm, to mi je profesija, pa sam osjetljiva na to i primjecujem detalje)
    Prosle sedmice smo isli u Zagreb i na Tiskovim kioscima smo takodjer vidjeli Kolibric, J se jako obradovao da je to neki drugi koji on nema, ali na njegovu zalost, bio je to broj koji vec imamo.
    Inace, imamo kolekciju od 9 brojeva, sad zeljno cekamo deseti, pa ako neko zeli da posudimo, kopiramo ili stogod, nek se javi na pp. Inace, J ima 3g i 7mj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zna li neko gdje ima onih knjižica, sa uputama kako crtati, životinje, ljude...
    vidjela sam ih u gundulicevoj, tamo gdje prodaju slikarski pribor

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bilo je u Knjižari Alfa, Pothodnik kod kolodvora.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •