Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: poziv svima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    resi

Početno poziv svima

poziv svima

Pozivam sve roditelje,kao i one koji to nisu ali žele podržati ovu akciju da pošaljemo po jedan mail tjedno u ministarstvo obrazovanja i da zatražimo da se djeci koja ne žele pohađati sate vjeronauka(od 1-4 raz.) omogući u to vrijme zamjenska aktivnost , a ne da su prepuštena sama sebi.
    Konkretno tko ne zna radi se o sljedećem:nastava vjeronauka nije obavezna no učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole koji ne žele pohađati vjeronauk mogu sjediti pred razredom ili sl.To je diskriminacija!Vjerujem da bi puno roditelje radije dalo svoje dijete na dodatne sate engleskog ili informatike nego vjeronauk samo kada bi imalo priliku.

Zato poduzmimo nešto!
    ured@mzos.hr

http://www.mzos.hr/default.asp

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga Resi, nakon što malo izelaboriramo unutar udruge tj inicijative javit ću se da li možemo dati podršku kao udruga ovoj inicijativi

BTW da li si mozda zainteresirana za angazman na problemima skolstva

resi

Početno

Hvala na interesu.
    Što se tiče problema školstva ako mogu pomoć zašto da ne,imamjednog ućenika,a uskoro dvoje!

i još nešto ,ja sam on :D

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj resi prvotno napisa
    i još nešto ,ja sam on :D
    :shock: a taman sam ti htjela poslati pusu za ovo što si napisao .

ja nisam roda - pa iznosim svoj stav, a ne stav udruge. podržavam te 1.000.000 %. moje dijete također ne ide na vjeronauk, a vrijeme provodi u blagavaoni ili knjižnici - ovisno o tome što je otvoreno .

ima još jedna stvar - a to je da je vjeronauk IZBORNI predmet, pa bi trebalo naći mogućnosti da se stavi u rasporedu kao prvi ili zadnji sat.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dogovoreno je da ćemo ovo staviti u PR koji će uskoro ići. Resi sorry na promjeni spola, uskoro ćeš vidjeti podforum gdje se dogovoramo oko reakcija u vezi skolstva. to nije rodin službeni radni forum već jedno mjesto gdje su osim roda i "nezavisni" pojedinci

resi

Početno

lijepo je vidjeti da su i drugi zainteresirani za rješavanje ovog problema,hvala na podršci.

btw alamama jesu ti to klinci Adrian i Lukas?

Evo i mojih Dario 1996
    Dorja 1999

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da to su mi dječica

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ja sam Za

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu