:D :D
:D :D :D
Preživjet ćeš... 2007 (još malo ima!!! - malo crnog humora, ako smijem!?)![]()
proročica-maslačkica...Maslačkica prvotno napisa
![]()
![]()
sad mi je lakše
Eh sad kad smo dahnuli, ne moj više da se šališ i budeš bolesna i radiš bilo kakve pretrage![]()
drago mi je da je sve OK![]()
eh, nije još gotovo... ali da bar odahnem od ovog, a dalje ću lakšewhite_musk prvotno napisa
.
ma to je meni onako palo na pamet... znaš, nemam komada, ne izlazim, ne provodim se... pa ko velim - aj da šetam malo po doktorima...AdioMare prvotno napisa
![]()
ko za napast - sve ženske... i onda završim ovako!![]()
Sad znaš što ti je činiti! Kakvi doktori, kakve ženske!?sorciere prvotno napisa
Komadi, izlasci i provod!!!![]()
Nakon takve greške u koracima, najvažnije je da je ovako dobro prošlo
.
Super vijesti!
:D
vidjet ćeš da će i papa test biti ok.
Sorci!
:D super za nalaz!
~~~~~~~~~~~~~ i da papa bude takva!
![]()
![]()
Jupi, sorcie, odi lipo na sistematski da te sve izpregledaju, kažu da je ginićka super, a papa ima da bude isto dobar!
bila samina33 prvotno napisa
. obavila sve osim ginićke... kad sam rekla da neću taj pregled - pogledala me
![]()
, tresnula vratima od ordinacije i dovoljno glasno iskomentirala #$%&@....
ostala sam :shock:
sve ostalo je uglavnom ok, osim blago povišenih masnoća (ali to je bilo trenutno stanje, jer znam kaj sam papala tih dana).
btw - dali mi neku dijetu iz 1996. godine (našla sam ju na googlu). prva rečenica glasi: ZAMIJENITE MASLAC MARGARINOM! :/ :?
nemam pojma koja osoba zdravog razuma bi odabrala tu firmu za sistematski....![]()
a ja sam zadovoljna sa svojom socijalnom ginekologicom. pregledi kod nje su mi ok, uvijek ima za mene toplu prijateljsku riječ, sasluša me, da mi savjet, objasni pretrage...
pratim u tisini i citam-a kaj si mila mislila -pa ti nemres biti bolesna jer bus nadzivjela sve nas![]()
a kaj se doktora tice-nadam se da su svi citavi i da su pregledi islči po tvome![]()
cuj kaj se tice masnoce-nekaj bi ti rekla ali me strah da ne dobijem opirac od tebe
joj ma ti bus tu s nama jos jako jako dugo i bumo mi zakljucavali topike skupa![]()
![]()
lalalalalalalalalaaaaaa
naravski da mi je drago kaj je sve ok-opcenito cm cujem za markere mi se dize kosa-jerbo mi ih je dosta za dva zivota
Sorci od srca ti cestitam. Bas mi je drago da je dobro proslo.Drzi se!
Zamolila bih vas samo da ostanete na temi tumorskih markera.
Naravno cekamo i rezultate ginica, al bih ljubazno zamolila da to ide pod drugim topicom.
prije 10 dana tumorski biljeg CEA mi je bio 4,3 (treba biti do 3)
danas ga ponovila u drugom laboratoriju i sad je 5.94 (za nepusace mora biti do 3,8)
pregled stolice na okultno krvarenje (hemognost) - negativno 3x
drugi tjedan sam narucena kod svoje dr
prilicno se brinem![]()
bucka, ne znam nista o vrijednostima, sta one govore, al drzim fige da je sve ok! :hug:
i ja držim fige![]()
nemam pojma oko toga, ali znam da će bit dobro, ne brini jako!
Vjerujem da se brineš, tko ne bi, slijedi upute svoje dr i obavi pretrage koje moraš, javi što si obavila i kakvi su nalazi, vjerujem da će sve biti u redu![]()
Je l ima netko ideju gdje je najbolje vaditi markere u Zg. Mislim na jednostavnost/narucivanje i cekanje? Uputnicu imam.