Results 1 to 43 of 43

Thread: geox

Default geox

Kako dugo nismo mogli naći visoke cipele za mog Luku broj 22, kupili smo geox goratex cipele (ogromna cifra). Međutim izašao u njima isti dan, vani se baš topilo ono malo snijega, a njemu čarapa potpuno mokra. vratili smo cipele. Prodavačica tvrdi da su zaboravili staviti tu neku nepropusnu membranu. Imamo nove cipele ali vani je suho pa ne znam kako ćemo proći s ovim parom. Da li se nekome to isto dogodilo? Novce nam neće vračati a glupo bi mi bilo svaki čas ići po nove cipele

Deaedi's Avatar

Ako se ponovi, a ne daju novce, uzmi nesto za sebe ili npr. tenisice ili obicne cipele za malog.

cvijetak's Avatar

A da probaš sa sprejem za impregnaciju, nama je pomoglo? Erdal, imaš ga u svim većim trgovinama i košta oko 23kn. Uz ogradu, naše buce nisu Geox.

Deaedi's Avatar

Ma za cijenu geoxica, ne dolazi u obzir neka improvizacija. Ima da pustaju i gotovo. Ne odustaj, obavezno opet reklamiraj ako propuste.

mali karlo's Avatar

Quote Originally Posted by Deaedi
    Ma za cijenu geoxica, ne dolazi u obzir neka improvizacija. Ima da pustaju i gotovo. Ne odustaj, obavezno opet reklamiraj ako propuste.
    potpisujem

Deaedi's Avatar

da pustaju
    Edit: da ne propustaju

clio180's Avatar

a da mu noge uroniš u lokvu vode?

cvijetak's Avatar

Slažem se to ne smiju propuštati s obzirom na cijenu, ali često takve reklamacije znaju trajati (i ja sam jedna od onih koji se redovito bore za svoja prava) pa sam zato predložila privremeno rješenje.

Ne puštaju odozgora već kroz đon. Inače oni garantiraju da je đon nepropusan iako đon ima rupice za "ventilaciju"

mislim da je već bila takva tema pa da je ispalo da to nije cipela propustila veća da se noga tako jako znojila, ali nisam sigurna, malo ubaci u pretražnik

mada je i to i te kako razlog za reklamaciju, ako su to cipele koje dišu ne bi smjela noga biti tako mokra da se iz čarape cijedi

Sanja's Avatar

Totalno sam iznenađena, nama su Geoxice the cipele za sva godišnja doba, nikad nisu propustile i nikad se male noge nisu uznojile.

:?

Ove godine im je mm kupio neke druge (jednako skupe :/ ) i u njima im se noge uredno znoje.

Honey's Avatar

Mojem djetetu su se u Geox tenisicama užasno znojile noge.

Ja sam imala slično iskustvo s Ecco cipelama od Gore-texa. Bila sam uvjerena da su promočile, reklamirala ih i vratili su mi ih uz objašnjenje da su ispravne, ali da u cipelama od Gore-texa treba nositi čarape koje nisu 100% pamuk. Tj. ako su čarape 100% pamuk znoj se upije u čarapu i ne može van a ako su čarape od sintetike onda znoj ispari i čarape su suhe.
    Nisu me još uvjerili, ali tvrde da su cipele testirali tako da su ih držali 3 sata u vodi i da nisu promočile.

zanimljivo...
    ja imam doma malu obožavateljicu geoxica. sve je više nego OK. i obožava ih. a buni se na cipele inače...

Meni oboje imali po nekoliko pari geoxica i nikad nikakav problem jedino žalim šta nema geox papućica ili........

Osoblje foruma leonisa's Avatar

Default Re: geox

Quote Originally Posted by dada5
    Kako dugo nismo mogli naći visoke cipele za mog Luku broj 22, kupili smo geox goratex cipele (ogromna cifra). Međutim izašao u njima isti dan, vani se baš topilo ono malo snijega, a njemu čarapa potpuno mokra. vratili smo cipele. Prodavačica tvrdi da su zaboravili staviti tu neku nepropusnu membranu. Imamo nove cipele ali vani je suho pa ne znam kako ćemo proći s ovim parom. Da li se nekome to isto dogodilo? Novce nam neće vračati a glupo bi mi bilo svaki čas ići po nove cipele
    koji model?
    evo L. juce imala vlazne noge. sad jel znoj ili snijeg...
    poluuuuudila sam!

india's Avatar

za te pare, koje su iskreno meni sulude za dječju cipelu, ne bih pristala na nikakvu improvizaciju. kako je moguće da prodaju neispravnu cipelu i da ne daju reklamirati???? tu nešto ne štima.

Geox su jedine cipele koje ja kupujem za djecu a bogami i muz i ja ih bas volimo. Nikad nismo imali nikakvih problema. Kupujemo ih vec nekih 6 godina.

Osoblje foruma leonisa's Avatar

Quote Originally Posted by india
    za te pare, koje su iskreno meni sulude za dječju cipelu, ne bih pristala na nikakvu improvizaciju. kako je moguće da prodaju neispravnu cipelu i da ne daju reklamirati???? tu nešto ne štima.
    jedine su bile tako malog broja....
    a i uletila sam na dan snizenja te ih kupila za nesto malo manje od 300 kn.

Mi smo s Geoxicama najblaže rečeno oduševljeni!!! Imali smo ljetne sandale, sada smo kupili zimske poluvisoke cipele - super su nam, nisu promočile ni po kiši ni po snijegu, nogice se ne znoje...

da ne otvaram novu temu
    mame iskusne s geoxxicama koliki su njihovi brojevi?
    mi smo imali smo jedne ljetne sandalice i nekako mi se čini kao da su brojevi malo manji nego ciciban
    sad sam kupila curi tenisice na sniženju, i čini mi se da joj je 29 na knap a inače nosi cicibana 28
    kako se vama čini?

Naše puštaju boju ... sve se mislim da ih vratim, ali nemam račun

i meni se cini da su manji brojevi

Deaedi's Avatar

Quote Originally Posted by ivana7997
    Hm... meni se pak cinilo da su brojevi manji (u usporedbi sa Naturino i Primigi)

Deaedi's Avatar

Quote Originally Posted by ivana7997
    Hm... meni se pak cinilo da su brojevi manji (u usporedbi sa Naturino i Primigi)
    Ajoj...cinilo mi se da su brojevi VECI...

Sanja's Avatar

Naše iskustvo je da su brojevi Geox i Ciciban jednaki. :?

Recimo, kad u h&m-u kupujemo šlapice, cipelice za plažu ili tako nešto (tamo nikad ne kupujemo prave cipele, jer su užasne kvalitete), obavezno moramo uzeti najmanje jedan, a najčešće dva broja veće.

Osoblje foruma tweety's Avatar

mi isto kupujemo geox jedan broj veće.

Osoblje foruma tweety's Avatar

ako me pamćenje dobro služi geox i naturino su nam isti, a ciciban ovisi.
    Ciciban ima dvije vrste kalupa (što ja znam). Onaj manji kalup bi bio isti ko geox i naturino (pretpostavljam).
    Mi smo uvijek imali ciciban veći kalup, pa nam zato ispada da ove druge cipele kupujemo broj veće.

Sanja's Avatar

Quote Originally Posted by tweety
    Ciciban ima dvije vrste kalupa
    Vidiš, to nisam znala! Mi smo samo par puta kupili Cicibanke (mislim Fioni dvaput, a Flori jednom), pa smo valjda uletjeli u taj kalup koji je identičan Geoxovom.

sorciere's Avatar

Default Re: geox

Quote Originally Posted by dada5
    Novce nam neće vračati a glupo bi mi bilo svaki čas ići po nove cipele
    prema zakonu o zaštiti potrošača - MORAJU ti vratiti novce ako to tražiš. u protivnom ih slijedi debela kazna...

btw - kikici su vratili novce u šimeckom kad smo reklamirali balerinke. obula ih je jednom, i dobila krvave žuljeve na petama. takvo obrazloženje smo i dale, i NIKAKVOG problema nije bilo.

ZuZi

Nama je ortoped rekao da ne kupujemo geox cipele jer nemaju anatomski ulozak i da su "dobre" samo zato sto imaju dobru reklamu

Quote Originally Posted by ZuZi
    Nama je ortoped rekao da ne kupujemo geox cipele jer nemaju anatomski ulozak i da su "dobre" samo zato sto imaju dobru reklamu
    ja ne kažem da geox je dobar, i sigurno je tu puuunooo reklame, ali sad ne preporučuju više uloške u cipelama, djeci koja imaju zdrava stopala ne trebaju, a onima s deformitetima se rade uloošci po mjeri

ZuZi

A tako znaci?Nisam znala,izgleda da ni doktorka nije dobro informisana,sram je bilo!

vlac's Avatar

nama su geox definitivno preskupe, a ima super bambi i frodo cipela!!!

Nama je GEOX zakon! Od 3 para cipela koje ima i čizmica koje su super,kada god idemo van i tražim je da si izvadi cipele, ona izvadi samo te, mada su zgurane iza,a ove zimske su ispred na dohvat ruke.I viče: "TE, TE"! E onda nastaje drama jer su to lagane, proljetne cipele koje nisu za ovo vrijeme i mormao obući tople, zimske.NE; TE; TE!!!!!! :D Jednom smo izašle u njima da ne bude deračine,ali smo se za 15-tak minuta vratile i presvukle u zimske.A kada smo ih išli kupiti, obukli smo ih samo da ih proba radi broja, no princeza se više nije dala iz njih, morala je ostati u njima.Eto,u drugima joj se nogica znoji, u GEOX-sicama je potpuno suha mada boravi cijeli dan u njima.A što se cijene tiče meni nije nešto velika razlika između Bambi, Cicibana i Geoxa, aove su se fakat pokazale odličnima.

Ja imam samo pozitivna iskustva s geoxicama za klince. Sa starijim sinom experimentirala sam sa svim mogucim, i to ne jeftinim markama cipela i sandala, ne bi li odagnali smrad od znojenja nogu. Od kad kupujemo geox napokon mozemo disati kraj njega : ) jos samo da pocnu proizvoditi papuce... Cijena? U turbo limacu na snizenju nadu se i za 180 kn. Inace u Trstu sam za kcer kupila cizme za 57 EUR (nova kolekcija). Na kraju ih je nosila dvije sezone i nogice su joj uvijek bile suhe.

R. se noga znoji u svim cipelicama koje je imala/ima.
    bile one naturino, ciciban ili geox.
    nije bilo razlike, osim što sam ja bila strašno razočarana, jer smo ih uzeli baš zbog znojenja.

Anci's Avatar

Quote Originally Posted by vlac
    nama su geox definitivno preskupe, a ima super bambi i frodo cipela!!!
    Ja sam kupila na sniženju. Geoxice od prošle sezone su bile upola jeftinije. I bilo je super tenisica na izboru.
    A npr. sandale ciciban sam platila 100 kuna više nego te geoxice.

Nova's Avatar

Nama su isto Geoxice zakon... čak su nam to bile prve cipele, tj. tenisice. Pitala sam fizijatra što da mu kupim jer savjeti koje sam dobivala su bili tipa- neka bude na nebu, a opet na zemlji , pa je rekao nekakve tenisice koje neće imati jaki uložak.

da li znate gdje ima u Puli/okolici kupiti Geoxice?
    onaj dućan kod Arene ih više ne drži...

pomikaki's Avatar

Geoksice sam imala 2 para, ali to su mi cipele samo za suho vrijeme i za šminku.
    I jedne i druge čim staneš na mokro tlo - ne mora biti lokva, samo da se prošećem po mokrom asvaltu. Čini se dan često zaborave u membranu
    Osim toga jedne su mi se namočile odozgo i pokidale se kao da su od mokrog kartona ((

Ariana's Avatar

a moja daka zimi gazila po moru u geoksicama. i ništa. noge totalno suhe.

mali karlo's Avatar

Do neki dan smo bili prezadovoljni s geox cipelama/tenama/sandalicama. Prije par dana mlađi sin je uletio u lokvu vode i namočio si noge, Izvadim uložak da se osuše a ono s donje strane uloška sve crne točkice, meni to sliči kao plijesan. Odemo u cc1 gdje sam ih kupila i prodavačica me bezobrazno uvjerava da je to od ljepila

Dal netko zna mail na koji bi im mogla pisat jer se u tom trenu nisam snašla pa da vidim, obično na pultu stoji mail za prigovore i pohvale?!