-
Nitriti u urinu...
Moja prijateljica je trudna 8 tj. i radila je 2 puta pretrage urina. Oba puta su joj nađeni nitriti u urinu. Izgleda da će jedino antibiotici pomoći pri rješavanju.Sad nju zanima koliko je to pametno i koliko to umože utjcati na plod? Postoji li kakav prirodni lijek?
-
radila je urinokulturu? koje su joj bakterije izolirane?
-
Ja mislim običan urin, rekla je da ima masu bakterija i nitrati+ :?
-
neka napravi urinokulturu i svakako pita ginekologa za savjet. ima kakvih simptoma? meni je uvijek kod obične pretrage urina na nalazu masa bakterija, ali je urinokultura sterilna.
ako ne zna koja je bakterija prisutna i na koji antibiotik reagira kako će joj odrediti terapiju?
u trudnoći se svaka upala treba liječiti.
-
Evo upravo me sad zove i kaže da je dobila temperaturu 37.5. To je vjerojatno skupila od svojih ukućana jer su svi bili bolesni. Kaže da si stavlja krumpiriće na noge, jako je strah što napraviti ako joj se povisi. Rekla je da će otići na hitnu ako bude gore. Može li ta temperatura utjecati na plod i do koliko je ne treba snižavati, i s čim je uopće sniziti. E sad je i mene strah
-
temperatura se ne snižava ako ne prelazi 38.
evo jedan link sa pitanjima i odgovorima o biljnim pripravcima i liječenju u trudnoći http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/10faq.asp, nadam se da će vam bar malo pomoći.
~~~~~~~~~~~~~~~ da joj bude bolje.
-
-
Zara1, hvala
. Evo opet sam se čula sa njom i kaže da ne prelazi sad za sad 37.5 stavila je malo krompirića preventivno više. I ništa nije uzimala od tableta jer zna da ne smije. Malo se umirila, rekla sam joj da se ne skida tem. do 38. a onda lupocetom i da ne može biti opasna do 39. Samo neka kontrolira. U biti i ona sve to sama zna, jedino je strah može li utjecati na plod :? Ja isto mislim da ne može ako nije previsoka, dosta žena zna imati temp. u trudnoći, zar ne :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma