-
Podižem temu jer planiram ići kod dr. Hafnera u supernovu.
ovo zadnje što je napisala kovrčava-i ja bih htjela ići na UZV ali bez vaginalnog pregleda nedavno sam ga imala pa čemu stalno nešto čeprkati.
i tako ja zovnem sestru i mi se lijepo dogovorimo da bih UZV a ako baš bude potrebe onda i pregled(al zapravo ne). Kakao imam Croatia osigur., nazvala i zakazala UZV.
Sutradan zove mene druga sestra i počne nešto tipa znate doktorima je to provizija (msilim da to radi na svoju ruku u korist poliklinike), uzmite vi i pregled i papu pa makar to ne radili, ostala sam paf...to mi je tako neprofesionalno kao da smo na placu.i još mi je dodala(kad sam rekla da ne bih zapravo mi pregled ni papu radila, al mogu tražit od police) da će mi svakako zaračunat konzultacije ako nema pregleda,..heloooo?!!! skoro sam pala na guzicu!!!
jel se tako nešto vama dogodilo kod njih? mislim nema šanse da mi naplati konzultacije (to bi bilo iz mog džepa a ne Croatijinog) a zapravo ih nemam jer sam kod istogdr. bila na SD. A i zašto bih bezveze na "prazno" istrošila papu i pregled kad mi još mogu zatrebati do kraja trdunoće a i nakon nje.
u prošloj T. sam bila u Viliju i nikad mi se nije dogodilo takvo nešto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma