Kakva su vaša iskustva s poliklinikom Supernova. Koji ginekolozi tamo rade? Tražila sam, ali nisam uspjela naći internet stranicu. Imaju li oni i oftalmologa?
Kakva su vaša iskustva s poliklinikom Supernova. Koji ginekolozi tamo rade? Tražila sam, ali nisam uspjela naći internet stranicu. Imaju li oni i oftalmologa?
Ja sam tamo kod dr.Branka Rajhvajna i super sam zadovoljna. Kod njega idem već 5 godina i nebi ga mjenjala za ništa. Jako je ljubazan, uvijek sasluša i odgovori na pitanja, cijene nisu skupe i kad sam se naručila uvijek sam čekala maksimalno 2 dana na termin (najčešće sam došla na red već sutradan).
A ja sam bila kod Rajhvajna skoro deset godina. I nebi više nikad.
O razlozima mogu na pp.
Tamo ti radi dr. Berigoj Ujević, Zoran Relja, Branko Rajhvan od starih. Ja ti trenutno idem kod Borisa Ujevića, a kolko znam dolazi ti i Hafner, njih dvoje su ti novi i dolaze samo par puta tjedno jer rade na Sv. Duhu. Meni je ok.
Meni je Boris Ujević na Sv. Duhu htio radit kiretažu u 5. tjednu trudnoće.Hvala lijepa... :/
Ne mislim na Borisa, nego na Berigoja. On je navodno jako dobar, moja mama ima samo lijepa iskustva, vodio joj je dvije trudnoće, porodio mene i kasnije rješavao neke ginekološke probleme. Zapravo me zanima koliko ste u cjelini zadovoljne tom poliklinikom. Naime, liječnik internist kod kojeg se redovito liječim od Crona je počeo tamo raditi, imam dodatno zdrastveno osiguranje pa mi je lakše ići k njemu privatno, nego čekati u bolnici satima. Sad razmišljam da krenem i k ginekologu i k oftalmologu tamo, nekako mi se čini jednostavnije.
Ja idem kod dr. Berigoja Ujevica vec desetak godina i sve tri trudnoce. Meni je super, ali to je sve stvar ukusa i ocekivanja jer on je vrlo star, ljubazan je odgovorit ce na sve sto ga pitas, ali nije sad da ces se napricati s njim. Ne komplicira, nije panicar, ne salje na pretrage osim ako on ne misli da je stvarno nuzno (tipa OGTT i slicno) i ne narucuje na preglede svaki cas (ja sam isla svakih pet tjedana) ako je sve OK. Ultrazvuk mozes kod njih obavljati a i ne moras kako zelis. Ujevic ne radi ultrazvuk nego sam ja isla kod Relje jer su oni u istoj smjeni.
Ako stigneš, ako ti se da...zanimalo bi me.kasiopeja prvotno napisa
hm, idem u supernovu od kada idem ginekolozima (dva puta bila u državnog i od tada, ne hvala).
najprije išla, mislim da se zvao, kod ranilovića - na žalost umro, a imali su samo riječi hvale za njega kada je riječ o trudnoćama.
prela sam kod dr.relje - vodio mi trudnoću, nisam bila ni nešto zadovoljna i nezadovoljna. srećom sve je bilo u njaboljem redu, pa nisam imala nekih razloga za potužiti se.
kraj trudnoće mi je vodio ujević mlađi (boris) jer je relja bio na godišnjem. za tog ujevića oprečna su mišljenja, a moje iskustvo je bilo isto onako... što bi se reklo nit smrdi nit miriše. no, kako je i taj kraj trudnoće bio ok, opet nemam negativnih iskustava.
glavna zamjerka zbog koje ipak razmišljam da promijenim polikliniku i ginekoliga jest onaj pregled sa 6 tjedana nakon trudnoće - relja me tako pregledao da me bolilo 3 sata nakon pregleda. moćda je to tako i inače, ali svejedno mislim da je mogao biti nježniji i pažljiviji.
i kada se zbroji sve navedeno, možda bih ipak trebala promijentii ginekologa i polikliniku![]()
npr. sestrin ginekolog dostupan je od 0-24 na mobitel, rade znatno kasnije nego supernova - to su samo dodatni praktični razlozi zašto bih promijenila ginekologa
glavna zamjerka zbog koje ipak razmišljam da promijenim polikliniku i ginekoliga jest onaj pregled sa 6 tjedana nakon trudnoće - relja me tako pregledao da me bolilo 3 sata nakon pregleda. moćda je to tako i inače, ali svejedno mislim da je mogao biti nježniji i pažljiviji.
NIJE tako inače...Mene nije bolio pregled ni nakon pregleda...ko da me nije nitko pipnuo...
Ali ne u toj ordinaciji[/quote]
[/quote]
ovaj quote me prati cijeli dan stalno ga moram brisat prije no što šaljem...
ispričavam se![]()
Ja sam bila tokom trudnoće samo jedanput na 4D UZV-u (moja želja) i to je prošlo ok. Inače sam primjetila da doktori ginekolozi koji uglavnom rade u bolnici,a tu i tamo dođu u privatnu polikliniku kada nekog mijenjaju ili sl, su puno grublji kod pregleda i općenito nego doktor koji radi samo u privatnoj poliklinici.Ne znam, valjda ovi koji rade u bolnici su već izgubili taj feeling kada imaju hrpu pacijentica dnevno sa svakojakim problemima, uglavnom sigurno više nego ovi privatnici. Ja imam super ginekologa koji mi je isto dostupan 0-24 na mobitel, a puno, puno mi je pomogao kod raznih problema u trudnoći,a da ne kažem kako mi je "sredio" specijalan tretman za vrijeme boravka u bolnici i rodlilištu.![]()
da li je netko vodio tamo trudnoću kod dr. Hafnera i kolike su cijene?
ja sam imala intermezzo jer sam bila ljuta na dr.relju i išla kod drugog gin, da bi se opet vratila u supernovu za ovu trudnoću. navike su presudile jer ni kod ovog drugog nisam bila prezadovoljna
sad sam opet kod relje, pa ti ne znam za hafnera, a i vodim sve preko croatia osig.
no mogu ti pogledati cijene kad budem išla (cca 10.10.), ako ti to nije kasno ili se ne javi nitko prije. nešto te konkretno zanima od pregleda, da si zapišem?
hvala cure na odgovorima
tih 500kn- to je uvijek tako?
ja sam kod dr.kosa uvijek plaćala 500kn, bez obzira da li je radio 3d,4d,papa.....
ja vodila kod dr. Kosa-super prezadovoljna, ali gužva....pa si sve nešto mislim bi ili ne bi opet....
a Hafner mi je bio super na SD
Kod dr. Relje idem već nekakvih 10-ak godina, prvo sam sanirala HPV, a onda sam imala dvije trudnoće koje sam kod njega kontrolirala od pocetka do kraja. Sve je proslo vise nego dobro s obzirom da imam prilicno velik miom koji na preporuku nisam vadila nego sam s njim prosla obje trudnoce. Dozivjela sam ga kao ugodnog i pazljivog covjeka, a na mene je ostavio dojam prilicno briznog i strucnog doktora. Kako su obje trudnoce bile zbog mioma i godina rizicne vodio je i vise nego puno brige o svim pretragama koje je trebalo napraviti. Kod bilo kakve sumnje na nesto slao me na dodatne pretrage. Moja preporuka. Nije da su bas jeftini, ali po meni sve to vrijedi sigurnosti koju sam osjecala kroz trudnocu.
ma to mi je ok
samo da mi naprimjer kad radim 4d uzv ne naplati 700kn ili više...mislim nije ni to bed , ali da znam...jer kod dr. Kosa je uvijek 500kn bez obzira što radio ako kod njega vodiš trudnoću....
i tako cijelu trudnoću....
hvala....
mene najviše zanima dr. Hafner jer mi je bio super u ambulanti na SD....
Najbolje je ti nazvati u Polikliniku pa pitati kakve su cijene, sestra kaže sve preko telefona, za svaki slučaj,mene je oduševilo što kod dr.Hafnera nije bilo vagin. pregleda, veliki +.
Podižem temu jer planiram ići kod dr. Hafnera u supernovu.
ovo zadnje što je napisala kovrčava-i ja bih htjela ići na UZV ali bez vaginalnog pregleda nedavno sam ga imala pa čemu stalno nešto čeprkati.
i tako ja zovnem sestru i mi se lijepo dogovorimo da bih UZV a ako baš bude potrebe onda i pregled(al zapravo ne). Kakao imam Croatia osigur., nazvala i zakazala UZV.
Sutradan zove mene druga sestra i počne nešto tipa znate doktorima je to provizija (msilim da to radi na svoju ruku u korist poliklinike), uzmite vi i pregled i papu pa makar to ne radili, ostala sam paf...to mi je tako neprofesionalno kao da smo na placu.i još mi je dodala(kad sam rekla da ne bih zapravo mi pregled ni papu radila, al mogu tražit od police) da će mi svakako zaračunat konzultacije ako nema pregleda,..heloooo?!!! skoro sam pala na guzicu!!!
jel se tako nešto vama dogodilo kod njih? mislim nema šanse da mi naplati konzultacije (to bi bilo iz mog džepa a ne Croatijinog) a zapravo ih nemam jer sam kod istogdr. bila na SD. A i zašto bih bezveze na "prazno" istrošila papu i pregled kad mi još mogu zatrebati do kraja trdunoće a i nakon nje.
u prošloj T. sam bila u Viliju i nikad mi se nije dogodilo takvo nešto.