ovo je nastavak topica Koliko ste kila nabacile?(5. dio)
ovo je nastavak topica Koliko ste kila nabacile?(5. dio)
Ja sam na kraju išla rodit sa +21![]()
meni je trbuh ko da sam pojela loptu.,..a kile...+0kg...nadam se da vaga laže.,..idem skoro kod dr pa ću se tamo vagati...možda pokaže kakav plusić.bar kilu
ah da 17+3 sam sada
29tjedana+7
ja sam zadovoljna :D sve je u trbuhu i cicama![]()
30 tj + 10 kg (najviše u trbuhu, stvarno je ogroman)
28 tjedana, 4 kile
kako uspiješ??? :?samba prvotno napisa
j ću s 28 najvjerojatnije biti već na + 12![]()
ja sam na plus 13 (25+1)...
dr mi je rekla da je trbuh opticka varka jer beba nije onolika kolika izgleda izvana![]()
26 tjedana - 3 kg.
Joj, meni jo gore nego prvi put: 25tj +15kg!!! :shock: Doc me stavio na dijetu - samo mediteranska prehrana, ništa slatko. Krećem danas - držte mi fige!
ja sam sutra 22 tjedna imam 6kg +
glupe vage...svaka drugačije pokazujeVeć sam luda. Malo paničarim, a onda mi se čini da je sve ok.
Kako sada stvari stoje - 15tj - +3kg (valjda)
Ja sam danas 13W, i još uvjek sam na -0,5. Tibica se vidi da raste, ali vaga ne pokazuje!
Eto rastemo i mi... 23. tjedan + 4 kg
Jao curke bedirate me...Ima li koja da je dobila ovak ko ja...da me malo utješi...
![]()
Ma daj Strippy, nedaj se bedirat!! Ja sam 26 tj i u plusu sam 9.5 kg. A ni to bas nije malo..Mene isto uhvati nekakav los osjecaj zbog kila kad procitam ili jos gore vidim druge trudnice a ja ko tenk! I jos ne jedem puno, ono za dvoje i te gluposti. Nemam pojma kako cu te kile skinut al sta mogu! Jos sam ja niska, samo 165 cm. Bitno da je trudnoca ok i beba. Stid me i napisati koliko kila vec imam. A svuda su mi se zaljepile..na bokove inoge i stomak..Etosat ti tjesi mene
![]()
![]()
ma ja sam debela tako i tako i sad sa ove 4 izgledam kao nilski konj, osim toga meni se otvorio takav apetit da ne znam šta će biti do kraja :shock:
Ja isto ne jedem puno, osim što me puca slatko...Trbum mi je veličine kao da ću sutra roditi, ai "bubrežnjaci", guzica, bokovi.... prošli put sam dobila 20kg, ali sad me sve strah da ne bu i puno više...
Ne brine me toliko estetika (skinula sam i prošli put, pa bum valjda i ovaj) koliko da mi to ne bude korak bliže ponovnom carskom. Zato sam od jučer na "dijeti" - meso i salata (bez priloga), nema slatkog, za večeru žganci s jogurtom... uf nije lako, ali moram...
![]()
Evo draga Strippy, ja ću te utješit: 1. put +18kg...otišlo sve za tri mjeseca
2.put +23kg...opet otišlo sve za 6 mj.
3.put +23kg...do danas otišlo 15 kg
tajna je u isključivom dojenju, a moji su isključivo sikili do 10. mj., svi oko mene su graktali daj djeci jesti, a djeca neće ništa samo siku.
I dok su oni prvih mjeseci na vaganju imali po 2 kg više, ja sam duplo težila manje.
Hura za dojenje! :D
hihi... kod mene 20tj i +5kg![]()
pa nije strasno! veliki trbuh i cice narasle :shock:
u prvoj dobila ukupno +18kg ali bio mi je znatno manji trbuh nego li u ovoj, hocu reci nekako drugacije se sada debljam![]()
a, skinula kg viska iz prve trudnoce i isto se tjesim da ce i ovi kg otici, iako ja sporije mrsavimn, trbalo mi godinu dana da skinem visak iz prve trudnoce i jos mi otalo nekih 2kg koje nisam skinula - malo 'divlji i stresan nacin zivota' uzeo danak, nisam imala vremena kao prije Elene - dakle nisam stigla vjezbati sto mi je bila rutina
![]()
ma dobro... neka samo trudnoca prodje ok i beba bude ok i porod ok... i onda cemo o kg razmisljati![]()
eh mene isto svi tješe da se kile skidaju dojenjem...a koliko sam se udebljala bome ću ga morati dojiti dok ne krene u školu![]()
Icyoh,umrjet cu od smijeha!! Dojit cemo i tudju djecu ako treba!!! Joooj!! Ja se bas najela rizota s plodovima morak kao ne deblja. A gledam u kinder bueno..Mljac!
ja prijavljujem svojih +16 i 36+4
srećom stala sam bujati zadnjih mjesec dana, ali sam zato u razdoblju od 22. do 32. tjedna dobila 10 kg u 10 tjedana :shock:
a jedem jednako kroz cijelu trudnoću :?
Strippy prvotno napisa
da te utjesim
29---+15
icyoh prvotno napisa
![]()
Ja još uvijek dojim![]()
![]()
Što se dojenja tiče, ja sam toliko bila gladna od dojenja da sam dobila tada još 2 kg, nakon što sam na porodu skinula 11. Isto se dogodilo i dvjema mojim prijateljicama, bogme su nam malci cicali, ali smo mi to hranom nadoknadile :/
Takav osjećaj gladi nisam ni u trudnoći imala, tako da nema pravila...
Ma ima da stavim flaster na usta, pa nek tijelo malo troši ove zalihe koje sam skupila.![]()
13/14 tjedan +0.5 kg....
icyoh prvotno napisa
kod mene to ne funkcionira! bude to išlo dojenjem...evo kad počne hodat...ma čim počneš radit...
dobila 23 kg u prvoj, skinula 13, i evo opet trudna i već me frka...
33tj +1kg
22tj. +9-blizanci. Sve u trbuhu.
Wow. Upravo si me umirila, naime, zbog bolesnog kuka moram mislit na kilažu, sad sam 26 + 1, a + 2 kg po jutarnjoj vazi pa se mislim jel' to normalno jer se u ogrtaču ni ne kuži da sam trudna, a ja se približavam ulasku u 7.-mi.fatmama prvotno napisa
Fatmama ja ne mogu da vjerujem da si u 33tj a dobila samo 1kg!!
Ja sam 15 tj i +3 kg i vece ma panika hvata nasta ce to liciti do kraja.
23 tjedan i + 8kg. Za 33 tjedna i 1 kilu ni ja nemogu vjerovati.
+ 9 kg na porodu, ali bila sam na strogo kontroliranoj prehrani radi gestacijskog dijabetesa. Toliko sam pojela zelenja da mi se celulit šokirao i nestao. :?
evo novosti s danasnje kontrole....
29+4 a ja na +15......milina...
poslao me na kraju na ogtt....zabranio:tjesteninu,kruh,voce i slatko.....i naravno dijeta od 1500 kaloija......
ovo je presmiješno...Anemona prvotno napisa
![]()
![]()
da se bar moj šokira tako..![]()
ja ne znam sta je sa mnom, ali moja kiilaža je već skoro dvije sedmice ista. sad sam na + 13. iako, beba dobija normalno na težini- mali gladež, mami ne ostavlja ništa!!!![]()
![]()
![]()
21 tj. +7 kg
u prvpj trudnoći +15, 11 otišlo pri porodu, ali u dojenju prešišala kilažu s poroda (toliko o mršavljenju dok se doji). kad sam prestala dojit, otišle i kile
idem za sat vremena na pregled pa me cisto strah stat na onu tamo vagu istine! Bas me zanima sta ce mi dr. rec. Javim vam, iako imam osjecaj da mi dijeta ne gine!!!Jos kad mi vidi nalaz ogtta, ludnica!!
Ja sam do sada dobila 19kg.I stim da sam prenijela 3 dana,a beba ima po njihovim procjenama preko 4,5kg.
Iskreno cure,malo ste mi smiješne s tim minimalnim kilicama
Bila sam na sv.Duhu i prije mene je na kontroli tj na vaganju bilo preko 10-ak trudnica koje su manje trudne od mene,i nikoja nije dobila manje od 8,9 kg,bilo ih je i preko 20kg da su dobile...
Budite malo realne![]()
Evo mene! Dakle, 27+3 i 10 kila sam dobila. Dr rekao da je sve ok i da je to sasvim normalno dobivanje na tezini. I za ogtt rekao da je ok i ne moram na nikakvu dijetu. Ja sam zadovoljna!! E sad, koliko cu do kraja dobit, vidjet cemo!