Stranica 3 od 8 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 361

Tema: Koliko ste kila nabacile? :-) (6. dio)

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a cuj, nekim sretnicama od dojenja kile idu same od sebe dole. ja sam onaj drugi ekstrem, od dojenja sam, zbog silnog apetita, dobila jos 5 na vec 15 viska . ali izgubila sam s montinjakom 9 komada, pa sam zadovoljna. sad se drzim solidno, ali znam i da se moze skinuti dosta kila, ne odmah, ali izvedivo je

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam jela ko luda dok sam dojila...sve dvije godine a kile su samo padale...
    a mlijeko ko kolostrum...
    a zato je bubi bio jako veliki dok je cikio...
    sad sam sa 20tj bila na 0kg...
    mislim da sam nekaj dobila za blagdane...

e moja frendica je trudna i uspjela sam je odgovorit od un dijete,ali sad jede samo lešo i voće i želi smršavjeti ...
    je li to opasno...mislim gubitak kila u trudnoči???

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa klasicna dijeta sigurno nije bas korisna, ali ako hoce odrzati normalnu tezinu moze slobodno jesti po montinjaku. ne odrices se nicega, ni kolicinski, samo pazis na kombinacije. moze jesti cak i crnu cokoladu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam u prvoj trudnoći nabacila u prva dva mjeseca 7 kg a do kraja još 10. Čvrsto sam odlučila da ču u drugoj trudnoći malo pripaziti barem u početku, ali i onda sam "morala" jesti po istoj shemi i uspjela sam dobiti 18 kg. Ni kod dojenja se kila nisu topila i bila sam skoro ista kao nakon poroda. Čim se kazaljka na vagi počela malo spuštati, opet nova trudnoća i nova kila. Ali baš me briga. Moj muž uvijek govori da sam najljepša trudna, a on baš i nije od komplimenata. Ja se baš ne osječam lijepo ali sam beskrajno sretna i ne želim se zamarati tim sitnicama. Možda uspijem skinuti par kila kad rodim :/

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prva trudnoća 35 kg,sve otišlo nakon 9 mjeseci.Sada¸17 tjedana +4kg!!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    pa klasicna dijeta sigurno nije bas korisna, ali ako hoce odrzati normalnu tezinu moze slobodno jesti po montinjaku. ne odrices se nicega, ni kolicinski, samo pazis na kombinacije. moze jesti cak i crnu cokoladu.
    da ali ona ne želi održat kilažu već je skinut u trudnoči...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

to ce joj uspjeti uz mucnine, i to samo u prvih 4-5 mjeseci. kasnije mora nekaj dobiti, valjda ona to zna?

reci joj da ce nakon poroda uz dojenje i montija sigurno brzo skinuti. evo ~lex~ s foruma je dojila blizance i na montiju skinula 14 kila u 2 mjeseca ( :shock: :shock: ) bez kolicinskog odricanja, najmanje 3 obilna obroka dnevno a mogla je jesti i crnu coksu (ovo je i meni bila mantra, zato ponavljam ).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah... bila ja kod homeopate i moj prirast tezine (5kg u 5 tjedana), dobio razlog: stitnjaca mi je dosta usporena, anemicna sam, limfa mi je 'zastopana' i naravno metabolizam usporen i kao nije ni cudo sto sam pocela skupljati kg

bas se 'veselim', eto i sad jos samo da dobijem terapiju za sve ovo , ma divota

ali sve u svemu nije strasno, kaze dr. sve ce to biti supeeeer ... za 1,5mj. idem na kontrolu, u tom periodu moram pratiti kilazu... pa cemo vidjeti 8)

ma sve ce biti supeeeeeeeeeeeeer

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U prvoj trudnoći dobila oko 18 kg i pored dojenja ostalo mi 5-6kg viška, nikako doći na početnu težinu (doduše, nisam ni pokušavala s dijetama, malo sam, kao, pazila). I tako startah s viškom kg u drugu trudnoću, 24 tj. trenutno, negdje 8 kg + (po mojoj vagi, naravno, ona kod dr. pokazuje čak 2 kg više, katastrofa)... nekad se pitam, da li ću ikad više doći na svoju staru težinu, puno ih se vratilo na staro dojenjem, ja sam od onih drugih "sretnica" kojima to nije pomagalo previše (možda čak i kontraefekt, nesvjesno više klopanja???)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf... ma meni nije neki problem hrana, ne patim za nicime previse, ma cak i ne jedem puno.... ali i ne krecem se bas! Nakon krvarenja i mirovanja, sva sam 'pod stresom', stalno 'pratim' svoju kolicinu kretanja, .. ma katastrofa, nikako se ja opustiti!

A, sad jos i ta stitnjaca i anemija.. ma da covjek ne povjeruje!
    Hm... javim se ja cim vidim kamo kazaljka na vagi ide , mozda se malo uspori.. ... eeee to bi me jako veselilo 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..ma te vage kod dr. su samo 'za pregled tezine', meni je sestra u ordinaciji rekla da nju ne zanima koliko trudnice kila imaju, niti koliko ce dobiti , vec je to vaganje vise za 'otkrivanje' ako se dobiva previse kg, u smislu dijabetesa i slicnih poremecaja!
    Cak se vazemo i u odjeci i obuci! :shock: A, da ne pricam, pa nije isto ako se vazes ujutro ili oko podneva ili navecer... tokom dana normalno je da kilaza raste, u odnosu na vaganje jutro-vecer kg variraju i do +2kg, naravno ovisi i kakav je metabolizam i koliko se tekucine pije....
    Zato je najbolje imati vagu doma ili se vagati uvijek na istom mjetu u priblizno isto vrijeme

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    ..ma te vage kod dr. su samo 'za pregled tezine', meni je sestra u ordinaciji rekla da nju ne zanima koliko trudnice kila imaju, niti koliko ce dobiti , vec je to vaganje vise za 'otkrivanje' ako se dobiva previse kg, u smislu dijabetesa i slicnih poremecaja!
    Cak se vazemo i u odjeci i obuci! :shock: A, da ne pricam, pa nije isto ako se vazes ujutro ili oko podneva ili navecer... tokom dana normalno je da kilaza raste, u odnosu na vaganje jutro-vecer kg variraju i do +2kg, naravno ovisi i kakav je metabolizam i koliko se tekucine pije....
    Zato je najbolje imati vagu doma ili se vagati uvijek na istom mjetu u priblizno isto vrijeme

...pa da, ja obično idem na preglede popodne, dr. ima digitalnu vagu, nemilosrdno pokazuje u decimalu, važem se obučena i u cipelama, sestra kao odbije pol kg zbog robe, ali opet...i moja doma je digitalna vaga, samo se ja obično važem ujutro i skoro gola (da ne bude greške)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cool, digitalna vaga u ordinaciji ..., a kod moje ginica vaga je ona .. hm.. valjda iz IIsv. rata, ona 'na palentu', recimo mehanicka !!

Ja imam kontrolu slijedeci tjedan i bas me zanima koliko cu ovaj puta 'biti debela' , idem ujutro... hihihihi... biti ce manje kg

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja u zadnje vrijeme stagniram s kilama, bila sam na +15, sad sam na +14
    malo pazim što jedem, ali više zato jer naprosto ne mogu ništa staviti u usta, imam feeling ko da mi netko sjedi na trbuhu
    u 36tj sam

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

22 tjedna ....+4 kg

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo me opet - 30.-ti tjedan + 6 kg - moram paziti zbog problema s kukom (ortoped i ginićka preporučili maks 10 kg). Već sam se zabrinula da je to premalo (nemam neki apetit, i htjela počet jest nešto malo manje zdravo - tipa ćevapi itd- normalno mi je ono lagano - lešo itd. - dalmatinska hrana), ali su me umirili da je beba OK, iako je nešto manja, da je trbuh OK veličine itd. Od ovog do prošlog tjedna vaga ne pokazuje nikakav napredak, ali beba kažu raste. I u nekoj brošurici sam pročitala da je kao OK i preporučeno od 8 - 16 kg pa sam se malo primirila u svojim strahovima - čini mi se da je trend nekako to preporučivati sve manji i manji dobitak u kilaži, ali ovo za 8 kg to mi se isto kad gledam većinu trudnica čini malo preekstremno...

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

U 15 tjednu (blizanci) + 1 kg.
    Sama sebi govorim "vi" :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Gost - nisam znala da su blizanci!!! (Hajte sad sva trojica sa mnom... ) Cestitam "debela"!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

27 - i tjedan i + 11. prošli mjesec dobila 4 kg. šećer nizak, tlak još niži, ostalo sve super.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U prvoj sam trudnoći u prvih 5 mjeseci prvo izgubila 5 kg, pa ih poslije vratila i dobila još 12. U drugoj nisam gubila nego sam dobila 13. U roku 2 mjeseca opet sam bila na svojoj težini od prije trudnoća a željela sam da mi ostane koji gram... Tko hoće njega neće, a tko neće ne može izbjeć

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, frisko izvagala se danas, 27 tjedan i +10kg , suuuuuupeeer nisam dobila nista u proteklih 3 tj!!!! I kod ginica jutros na vagi ista kilaza kao i zadnji put!

bas sam happy ...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

35+6
    :D 10kg

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koliko god sam izbjegavala vagu nakon 20 kg viška, zadnji puta na kontroli u bolnici ipak morala stat na nju!- 25 kg viška!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

38 tjedan: +25 kg

nalazi uredni, pazilo se i nije. samo se nadam da će porod biti ok, a lijecnica mi kaze da dugo nije imala trudnicu koja je toliko dobila. do sedmog mjeseca sam radila vjezbe, setala sam do devetog, u devetom krug - dva, a kilogrami me pratili u stopu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno po

Ja išla roditi sa 24 kg više nego kad sam zatrudnila

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

23 tj +4,5 kg. :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

24+6 tjedana i dobila sam 3kg...

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

33+1 i u plusu sam 8 kg.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

19+5 trudna te 1,5 kg. dobila

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dobila sam 25kg u trunoći ravno..s time da sam 7kg na početku trudnoće izgubila povraćanjem,znaći za moje tijelo je bilo opterećienje 18kg.Rodila bebu od 5160g,imala preko 3l plodne vode u sebi,prim.Dukić se šokirao kad su mi probušili vodenjak ,i došla kući sa 7kg u plusu, dojenjem izgubila još 4kg i imaj jedino trbušćić maleni još al i njega ću istopiti jer krećem krajem sljed.tjedna na pilates

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prva trudnoća +19 kg. Na izlasku iz rodilišta imala sam 5 kg viška i sve je nestalo za cca 3 mj. Sada u drugoj trudnoći 23. tjedan +9 kg.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mislim da ću ja svoju vagu hitit kroz prozor 17 tj +6. Samo jedem i jedem a šta je najgore, ak ne jedem dva sata padam u nesvjest- a zatrdnila sam sa 50 kg i nisam nikad bila ovisna o hrani, ima li tko savjet što se može grickati a nije kalorično
    :/

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lilamili prvotno napisa
    ima li tko savjet što se može grickati a nije kalorično :/
    aha. nokti

ja sam na nekih 16-17- sutra idem doktoru pa prijavim i još zadnja tri dana jedem ćevape i mek. baš mudro prije vaganja na digitalnoj vagi

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Gago prvotno napisa
    24+6 tjedana i dobila sam 3kg...
    Stvarno si Ja sam na 24+6 imala +7!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma ja se u prošloj trudnoći nisam uopće opterećivala s kilažom, doduše nisam puno ni dobila , ali nikad neću zaboravit kad mi moj m nije htio kupiti sladoled a ja nisam ponijela novčanik, rekao da je ˝šta će ti to˝ valjda se bojao da ću se zdebljat, još uvijek mu to nabijam na nos

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

35+5 u plusu 16 kila

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    35+5 u plusu 16 kila
    Ja sam isto 35+5, +6,5 kg :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma to je super

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hej cure. Imam jedno pitanjce zar nisu važni i centimetri visine. Nije isto kad žena od 160 dobije 17 kg i kad žena od 180 dobije toliko? to ja pitam jer sama sebe tješim na taj način

Ja sam inače u 24-om tjednu i dobila sam 5 kg na 176cm, trbuh ogroman, broj grudnjaka skočio sa 3 na 5, ali ja se cijelo vrijeme tješim da sam visoka pa da je 5 kg u mojim tjednima ok. Bojim se šta me još čeka jer nisam od onih koja je luda za tjelovježbom i dijetama-nikad nisam mršavila, pa zaglibim li sada bojim se da mi nema povratka.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Stvarno si Ja sam na 24+6 imala +7!!!
    Pa dobro nije ni to strašno.Ali ja se ne pazim,jedem jako puno ali nikad se nisam mogla udebljat...

aha. nokti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danas na pregledu imala jubilarnih 75! To znači da nabacih 20kg u ovih 9 divnih mjeseci!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mama_mia22 - prava trudnica

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tenx pupy

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Za sada u 18 nedelji +4 kg. Na zadnjoj kontroli sam se udebljala cak +1,5 kg za 20 dana, a jos nisam ni imala apetit - sta bi bilo da sam puno jela.
    Inace sve mi se prima vecinom u grudi - stalno mjenjam grudnjake

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja za pohvalu sama sebi moram reci da sam u 3 tjedna dobila samo pola kilice.....a sad sam 36+4.....eto da znate,ja presretna....

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

28 tj. +10 kg

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

24+2, +11 kg, dosta, na laganijoj hrani sam, gladna sam (uglavnom), ali mi već mj.dana stoji ista težina, ne znam jel to pametno?!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Rodila u 35 tjednu, trojke. Desetak dana prije carskog +15 kg. U rodilištu bila 18 dana i već tamo se vratila na prijašnju težinu,64. E, sad u zadnjih mjesec dana poveća mi se apetit pa sam +3. Morat ću pripazit na prehranu i počet radit trbušnjake.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    30tj + 14
    (posvuda osim u trbuhu)
    potpisujem, 30 tjedana + 11 kg, a nosim posvuda osim u trbuhu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme kako ste sve super sa kilazom, sad se osjecam kao prasica.
    evo mene 11 dana prije termina sa +20!
    ima me posvuda, zmugam kao zele :/

Stranica 3 od 8 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •