Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: I kaj sad?!?

beasty

Početno I kaj sad?!?

Za početak, dobar dan svima!

Da se i ja predstavim - imam 34 godine i prekrasnu djevojčicu od skoro 6 godina (u 2. mjesecu slavimo!). I brak pred krajem.

Točnije, ovako je išlo: nakon 15 godina veze i sasvim normalnog odnosa bez svađa (istina, s pokojim neslaganjem u mišljenjima), pozvao (!) me je na razgovor i rekao (citiram):"Ja razmišljam o rastavi, mislim da je naš brak gotov, više te ne volim kao prije i prestala si mi biti fizički privlačna. Šta ti misliš o tome?"

Šta ja mislim, hm?!? Gdje je vražja skrivena kamera, eto kaj sam mislila u tom trenu!!!!!!
    Prošla sam sve faze - od nevjerice (jel stvarno nisam sumnjala da imamo problem, a da se odmah zna, nisam baš tako naivna osoba. Još prošli mjesec smo razgovarali o drugom dijetetu i gdje ćemo slaviti NG), preko ljutnje i tuge.
    I onda mi, prije 2 dana, isto tako iznenada kaže da je on zaključio da bi bilo u redu da ne bacimo 15 godina veze i da probamo riješiti naš odnos!!!

Monty Pytoni su amateri za nas!
    I šta sad napraviti? Trenutno mi je baš zanimljivo stanovati s njim. Imamo super cimerski odnos. Još samo da se dogovorimo koji ćemo znak ostavljati na vratima u slučaju da dovedemo nekog doma.

Ako primjećujete određeni cinizam i ironiju u ovom mom javljanju, u pravu ste. Ali, to me održava normalnom. Moja mama mi je uvijek govorila da nikad ne trčim za dečkima (muškarcima) i ako me ne žele da je u njima problem. Toga se i sad držim i ne pada mi na pamet sad početi "trčati" za njim.
    Ali, sad je malo više toga u pitanju, točnije jedno divno dijete.
    Kako dalje?!?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ček, ček...

prvo ti je rekao da se hoće rastat
    drugo ti je rekao da hoće spasit 15 godina veze

jel ja to krivo tumačim, ili je stvarno tako? :?

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ta divna stvorenja - muskarci!
    ne znam sto jos dodati, pokusavam nesto smisliti, ali bez teksta sam. :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Što reći...
    Osnaži se, ali snagom, ne cinizmom..... vidi imali smisla, ljubavi... radi čega bi razmišljala o nastavku i radi čega ne bi.
    Da li je ono što te razdvaja od njega - ljutnja, strah i bol ili jednostavno završena priča bez ljubavi (samo pazi - da li je bez ljubavi radi boli ili je zaista nema).

To moraš vidjeti sama. Mi smo ovdje da ponudimo podršku i pomoć naravno, no nemoj molim te slušati ničije savjete. Ti si jedina koja si može dati pravi.

Onaj prvi dio kada ti je rekao da mu nisi privlačna i drugo i onda te pitao što misliš o tome, mi zvuči kao da te htio nekim šokom probuditi. To možda uopće nije bila istina, možda te htio povrijedom navesti na to da intenzivnije pokažeš emocije, pa makar i negativne.

To su, naposljetku, ipak samo riječi.
    I vidiš da je nakon toga predložio da ipak pokušate. Možda je to samo drugi, tj. bolji/ljepši način da ti kaže isto. Hej, naš brak je uspavan, ajmo nešto učiniti.

Samo nagađam naravno. Ni iz 100 postova ne možeš znati nešto o nečijem braku, a kamoli iz jednog, pa sorry ako sam pogriješila.

U svakom slučaju, ako već skačemo na (prvu) loptu, neka to bude neka ružičasta. Mogućnost je da je realna koliko i ova druga.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

imala sam nedavno slično razdoblje i nemam pametan savjet...osim konstataciju
    Muškarci ponekad nisu svjesni svoje nesvjesti

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    Muškarci ponekad nisu svjesni svoje nesvjesti
    Ma svi mi ponekad nismo svjesni svoje nesvjesti. To je odlika muškaraca, koliko i žena.

beasty

Početno

ček, ček...

prvo ti je rekao da se hoće rastat
    drugo ti je rekao da hoće spasit 15 godina veze

Da, dobro si shvatila!!!! I ja se pitam da li sam nešto krivo shvatila!!!! :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha... sad kad smo rasčistili prvi dio...

a sad ste cimeri... a cimeri se mogu i zbližit, jel tako?

dogovori s nekim čuvanje curke, a njemu predloži da te pozove van, na romantičnu večeru . onak, ko cura i dečko...

on vjerojatno detektira neke probleme, a ne zna kako bi ih riješio - pa je ispalio prvo što mu je palo na... hm... nemrem reći pamet ... .. u misli! eto, to..

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

možda se zaljubio u neku drugu? :? jel moguče?
    nadam se da nije i evo ti jedan

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

beasty, kako si i kakvo je stanje kod tebe?

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, kaj ima? jeste li sto rijesili?

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo sam htjela reći da me ovi "razlozi" tvog muža podsjećaju na jednog mog bivšeg dečka. Meni se sve činilo ok, ali nakon što je prekinuo sa mnom i razlogom da se mi nikada ne svađamo :? a normalni ljudi da i da me više ne voli...ispostavilo se da je našao drugu.
    No vidim na drugom topicu da se odseljava, pa nema veze za razloge.
    Tebi i curki .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •