-
masaža kao pomoć pri začeću
bok svima,
bila sam već 3 puta na IVFu. Priča je svaki puta ista- vrate mi dva embrija za koje svaki puta biolog kaže da su izvrsne kvalitete, ali ja još nisam dočekala svoju trudnoću. Čitajući po internetu i razgovarajući sa ljudima sa istim ili sličnim problemima sve više čujem za masažu koja pomaže začeću. Navodno se na tu masažu ide prije samog postupka IVFa ili prije planiranja prirodne trudnoće i kako se priča ima dobre rezultate. Da li netko od vas ima ekih iskustava sa takvim masažama i da li znate ima li toga kod nas?
hvala svima na odgovorima i puno sreće
-
ja još nikad čula za takvu vrstu masaže a pratim sve vezano za neplodnost već jako dugo, misliš baš na masažu ili akupunkturu?
-
navodno se radi baš o masaži. Supruga od frenda je imala istih problema i bila je na 2 IVFa bez rezultata. Sada je prirodno zatrudnila. Neko vrijeme je išla na te masaže kako bi se "pripremila" za novi IVF, a ostala je trudna prirodno. Oni žive u Poljskoj i nismo jako bliski pa ju ne mogu baš izravno pitati, ali takva je informacija došla do mene.
A šta je s tom akupunkturom? Jesi probala? Ima li kakvih rezultata?
pozz
-
Smarta, znam da se čovjek i za slamku lovi, ali kako bi bilo da prvo obaviš imunologiju i trombofiliju, ako nisi?
-
znam za bioenergiju..primjer moja sestrična koja je prošla 5 IVF, i nakon toga otišla bioenergičaru i prirodno ostala trudna..e sad...ja se spremam u 6 mj.na terapiju pa ćemo vidjeti
-
Ja sam bila na bioenergiji i na akupunkturi i na čajevima.
Prijateljica na masažama (da, baš tim masažama)
NIŠTA OD SVEGA
Cure čuvajte novce za postupke i obavite što više pretraga možete
-
Osoblje foruma
-
-
Ja sam kod homeopatice kojoj sam isla zbog ,naravno ,ljecenja neplodnosti,dobila ponudu da odradim 5 tretmana
masaze jajnika,laicki receno.Sad,da li je to pokusaj da se zaradi na nama "jadnicama" ili ne,ali ja sam uredno platila
i nisam pozalila.Zatrudnjela sam u sljedecm IVFu,da li bih i bez toga ne znam,ali skodilo nije.To je neka vrsta akupresure,
laik sam u tome pa se ni izrazavati ne znam dobro-uglavnom radi se da pacijent legne ledjima na podlozak od iglica
(ja ga u masti zvala "fakirski")ili cavlica,ne znam kako bih ih nazvala, koji su specijalno namjesteni da se poboljsa
protok krvi u maternici i osnaze jajnici i tako se lezi neko vrijeme dok ne pocne znojenje.Isto tako se okrene i na trbuh
(cini mi se.zaboravila sam vec pomalo) i lezi na tome neko vrijeme.Dolazi se na tretmane dokle god ima znoja nakon
lezanja na iglicama-uglavnom izmedju 3 do 5 tretmana je potrebno da se postigne optimala.
Da li je postignuta ocita se na svojevrsnom bioskeneru,koji vam da prikaz stanja jajnika i uterusa i inace cijelog organizma.
-
Osoblje foruma
postoji mayan womb massage
i nedavno sam čitala na konferenciji midwifery today o primaljama u južnoj americi koje imaju tehniku koju koriste sa rebozo (možeš guglat, to je kao duga marama, sa time rade masažu odnosno aktivnu masažu)
-
Bok Sela,
možeš li mi molim te reći kod koga si to išla na tu masažu?Ja se pripremam za Ivf pa bih išla a neznam gdje da idem.Molim te,pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma