Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: SUVAG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod nas se navodno ceka godinu dana na terapiju. A sad ne znam jel ide sto brze ako su predskolarci

Nadam se da ce on brzo savladati privatno,pa da u skolu krene sve ok

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se navodno ceka godinu dana na terapiju. A sad ne znam jel ide sto brze ako su predskolarci

Opet iz kolegicinog iskustva ne pomaze nista sto su predskolci. njen mali je takodjer bio predskolarac i krenuo je u SUVAG kad i u skolu, mozda cak i kad je bio drugi razred, sad se zbilja vise ne sjecam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku

Nema pravila - ovisi kakva im je zauzetost kapaciteta. Ponekad pomogne da pedijatar to ugovori, ali ni to nije pravilo. Nažalost, potrebe su veće od raspoloživih kapaciteta.

Vrci, sretno... Samo vi nastavite s terapijom kako ste i krenuli, da ne gubite vrijeme dok čekate termin. Loggopedska terapija u predškolskoj godini jako je dobra ne samo za korekciju govora, nego za razvoj motoričkih vještina i radnih navika. Bilo bi idealno da se sve riješi do polaska u školu, ali ako i ne bude tako - nije to problem, ali o tome ne trebaš razbijati glavu do termina za dijagnostiku. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •