Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: SUVAG?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

He he he, kad se samo sjetim.... Jednom prilikom sam prijatelju (logoped po struci) pokazala stare filmiće gdje moji dečki u dobi od 2 i 3 godine skaču po krevetima i pjevaju (bolje bi bilo reći urlaju). On je pogledao i kaže odmah na prvu loptu "Terapija??" A tako je i bilo.

Trenutno je mom starijem sinu glavni problem pjevanje primjera iz solfeggia u glazbenoj školi, jer nikada nije postigao savršenu artikulaciju glasa, ali to stvarno nije nešto važno. Nismo svi slavuji. Amen. Dobio je jučer peticu na ispitu iz instrumenta. A ovi rani problemi su sad već svjetlosnim godinama daleko, isto kao i kod mlađeg sina - dijete sa dijagnozom spec. smetnji čitanja uredno ide na natjecanja iz hrvatskog jezika! Ali imali smo "roditeljski terorizam" tj. u ranim godinama nam se sve okretalo oko toga kako djecu osposobiti za kasnije. I danas nam samo ti stari filmići posluže da se podsjetimo, ne koliko je bilo loše, nego koliko je sada dobro! Srećom, imam samo dva filmića. Neke stvari ostanu kakve su i bile (moj stariji teško može navesti iglu koncem, ali bojim se da to vrijedi za pola njegovog razreda), moj mlađi mora dooobro paziti kad prepisuje nečiji broj telefona u svoj mobitel jer obavezno fula, ali bratemili sve u svemu - mi smo zadovoljni, a i djeca isto. Nikad oni te terapije nisu doživljavali kao tlaku jer mi to nismo dovodili u pitanje. Čovjek odradi sve što treba - djeca još lakše.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.06.2015. at 13:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •