Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: SUVAG?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ella prvotno napisa Vidi poruku
    nisam našla bolju temu pa da tu pitam. Logopedsku obradu zbog disleksije i disgrafije smo obavili u kukuljevićevoj. E oni trenutno na duže vrijeme neće imati logopeda a mi nemamo luksuz da ga čekamo. Idemo sad već 3 godine tamo. Ono što mene zanima gdje još se može ići kod logopeda preko hzzo ?
    Suvag - jako dugo se čeka na logopeda
    ERF - ne znam, ali isto može biti da se jako dugo čeka, nisam tamo nikad bila

Ima logopeda i po domovima zdravlja (primjer https://dzz-centar.hr/spec-konz-zdra...ta/logopedija/)
    Ima logopeda i po bolnicama - znam da sigurno ima u KB Merkur https://www.kb-merkur.hr/merkur-odje...olaringologiju. Njihov logoped je u okviru ORL odjela, a tako je vjerojatno i po drugim bolnicama.

Ako vam treba za školu - osnovnu ili srednju, svi oni priznaju i nalaze privatnih kabineta.

Moj mlađi sin imat će prilagodbu ispitne tehnologije na državnoj maturi. Baš sam jučer bila na roditeljskom sastanku i koordinatorica je dala uputu ljudima da ne čekaju, nego odu privatno, jer postoji rok za predaju dokumentacije. NCVVO i MZOŠ priznaju i vanjske nalaze (iz privatnih kabineta) jer su svjesni da ljudi preko HZZO ne mogu dobiti termine pregleda i terapije na vrijeme.

Dugo se čeka. Evo iz iskustva: mi smo u Suvagu predali uputnice za psihologa i logopeda negdje u ožujku ili veljači ove godine, a dobili termine rujnu i u prosincu. Iako smo "stari pacijenti", nije bilo mogućnosti da nas uguraju ranije, a nalazi ne smiju biti stariji od godine dana.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.09.2019. at 08:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •