-
Suvag ti je odličan i za peglanje takvih stvari. Logopedi i te kako dobro treniraju djecu kako usmjeravati pažnju, kako odvajati bitno od nebitnog, kako učiti i slično. Dijagnoza ti je prosječna, da ne kažem tipična za današnu djecu, a ti si sad u situaciji da izvučeš od toga najviše što možeš. Nek bude na redu čekanja za Suvagovog logopeda (odlični su, barem sam ja imala dobro iskustvo i moji dečki su ih voljeli). L. je išao na logopedsku terapiju do kraja četvrtog razreda, nije mu škodilo. Suvag ima vanjske ambulante, ne moraš uvijek dijete vući u centralu u Ljudevita Posavskog, a vrlo korisnu terapiju plaćaš nula kuna. Iskustvo koje dijete tamo stekne je izuzetno korisno, a s tim papirima možeš mahati u školi kad god bude trebalo izboriti malo više pažnje stručne službe i učitelja. Osim toga, možeš sa logopedom terapeutom i porazgovarati povremeno (štajaznam 1x mjesečno) da vidiš kako ide napredak i da dobiješ upute za rad kod kuće. Ufff, kad se sjetim kako je mene logopedica zašpotala dok je L. bio u ovoj dobi (ja sam naporan roditelj, pretjerivala sam), sad mi je smiješno ali žena je dala odlične savjete koje smo primjenjivali s uspjehom.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.11.2022. at 09:04
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma