Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: SUVAG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bilo je već dosta tema o bajkama, samo ubaci ključnu reč u pretraživač . Ja se sećam ove (bila mi je baš zanimljiva), a čini mi se da je bila i neka još novija, ali ne mogu da nađem ništa u pretraživaču, moguće da se razvila iz neke sasvim druge teme.

Žuta, ako je dete dobilo dijagnozu a idući termin za tek više od 6 meseci, onda logopedica ne smatra dijagnozu naročito ozbiljnom. Bar meni to tako izgleda.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da moja djeca nikad nisu procitala niti jednu (klasicnu) bajku, niti im je itko citao. Ne bih rekla da nismo nacitani, pogotovo starije dijete.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To je najstarija? Kako to da ne zna što je koliba? Btw. Juha od bundeve jest prilično široko poznata slikovnica, možda nekim čudom ne i tvom djetetu, ali većini da.... Osim toga, čudi me da nikad nije čula riječ koliba, pa to se spominje u Ivici i Marici, Tri praščića i hrpi drugih bajki. Krenite čitati slikovnice prije spavanja.
    Moram priznat da je i meni čudno da ne zna riječ koliba jer se spominje baš često u slikovnicama i knjigama za djecu.

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete je išlo zbog izgovora r, koje prije pola godine nije mogao izgovoriti, od tad se popravilo, ali još zna onako prebaciti na l. Dobilo je dijagnozu poremećaja u razumijevanju. To je srednji klinac, 6 g.
    Jel sin ima vibraciju potrebnu za R? Ako nema onda okreće na L. Treba razviti automatizam.

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Žuta, ako je dete dobilo dijagnozu a idući termin za tek više od 6 meseci, onda logopedica ne smatra dijagnozu naročito ozbiljnom. Bar meni to tako izgleda.
    To ti ne stoji. Naime u Suvag svi žele ići, pa su prebukirani s terminima i uvijek se čeka mjesecima,čaki po godinu dana, nije stvar dijagnoze nego jednostavno nemaju slobodnih termina.
    Iz tog razloga ljudi jako rano krenu sa Suvagom jer znaju da se čeka. Ili ako mogu idu privatno logopedu i plaćaju (većina u Zg ide privatno jer dok dočekaš prvi termin u Suvagu, dijete već kreće u školu i debelo se kasni).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •