vcruicks, jesi ispunila papire na Suvagu za malenoga ? jesi bila u centru za soc. skrb ?
Ja sam jučer bila na našem vrtiću na sastanku, logopedica, defektologica i psihologica su radile sa mojom princezom mjesec dana i kažu da bi ipak bilo bolje da ju dam u Suvag u vrtić jer da ona ima PUNO posla, a da bi na vrijeme krenula u školu i da bi u njoj mogla funkcionirati, najbolje rješenje je da sada krene u Suvag.
Bila sam danas u Suvagu, ispunila papire, krećem sa realizacijom na Centru za soc. skrb i kako sada stvari stoje, izgleda da će ipak na jesen krenuti u Suvag. Vrtić izgleda jako lijepo, a osoblje koje sam danas srela činilo mi se odlično. Razgovarala sam sa glavnom prof. voditeljcom vrtića, gđa. je jako ugodna i toplo preporuča vrtić, kaže da ne daju preporuke ako djeci to stvarno ne treba i da iz svog iskustva može reći da od sve djece koje su prošla njihov vrtić jako je mali broj onih kod kojih se pokazalo da je preporuka bila suvišna. Navratila sam kasnije i do naše logopedice, koja se oduševila kad sam joj rekla da su nam sada razmišljanja usmjerena prema tome da malena ipak ide u Suvag. Rekla mi je da je sada odlično vrijeme i da ćemo vidjeti kasnije da nismo pogriješili. Eto tak ...