Hanči prvotno napisa
Mislim da sam na sve odgovorila, sorry ako sam preopširna, a ako imate još pitanja ne ustručavajte se. Sve smo to prošli, znam kako je i puno bi mi značilo da sam od nekog mogla čuti nekakva konkretna iskustva. Što se mene tiče možemo se čuti i telefonski (ne znam da li se to prakticira među "rodama").
Puno ti hvala ! Brojeve telefona uvijek možemo izmijeniti na pp
Vidim da i nas čeka velika borba, ali svjesna sam da nam neće biti lako. Ja se nadam da ću dobiti skraćeno radno vrijeme, a znam i da će mi šefica maksimalno ići u susret i da ću tih 4 sata moći odraditi kako se dogovorimo. Ja ću Ninu voziti svaki dan iz Zaprešića, ali radim blizu Suvaga, pa ću se nekako snalaziti. Moja Nina sada ima pune 4 godine, u 12. mj. će imati 5, a ima dijagnozu zaostajanja u razumijevanju.
Nekako ćemo stisnuti zube, jer vjerujem da ćemo imati dobre rezultate i nadam se da će za dvije godine moći u redovnu školu.
Gdje je igraonica "Mala vila" ? Meni su u Suvagu ponudili njihov 10-satni program, pa bih ju onaj tjedan kad je rehabilitacija po podne dovodila oko 11 ili 12 sati tamo, prije nego počne rehabilitacija u 13 sati.