-
Evo da vam javim da smo danas već treći dan u Suvagu i Nina je sretna :D , a naravno i mama :D .
Odlučili smo da će ići bez obzira na tešku organizaciju. Složili smo sve kao po špagi, kada tko radi, kada tko ide po nju, a tko po bracu, na poslu sredili sa poslodavcima privilegije i prvi dan krenuli. Kad tamo iznenađenje, Nina je u grupi koja ima rehabilitaciju stalno samo ujutro i u vrtiću je stalno od 8, a najduže može ostati do 17. Kaj da vam kažem, osim da sam se preporodila. I ne kužim da im je bilo teško to mi objasniti kada sam cvilila da mi je jako teško organizirati onaj tjedan kada bi dijete trebalo dolaziti u 13 i ostati do 18. Svi su slijegali ramenima i govorili mi da oni rade samo u smjenama i neka tražim rad na 4 sata. Jedina mogućnost koju su mi ponudili bio je taj 10-satni program u kojem su mi objasnili da može ostati i poslije 13 kada je ujutro, a i da može doći prije 13 kada je u rehabilitaciji po podne. I molili su ako ikako mogu, da ju ne ostavljam baš cijeli dan. Prijavila sam ju u taj 10-satni program i na prvom satu sa djecom i roditeljima shvatila da imaju rehabilitaciju samo ujutro, a ljubazna teta mi je objasnila da smo upravo radi toga što nam ne odgovara turnus po podne, dobili taj 10-satni program.
Uglavnom, dolazimo u 8,00 u 10,15 imaju pauzu do 10,45. U 12,15 su gotovi i idu na ručak. Sada još dolazim po nju u 13, a mislim da će već sutra ostati i na spavanju jer je umorna i teško funkcionira po podne bez spavanja. Spavaju od 13 do 15 i gotovi su kada i u redovnom vrtiću, a ja sam preporođena
sve kombinacije kako ću morati u 18 navečer po nju s malenim kojeg ću dizati u 15, i druge kemije na poslu su hvala Bogu otpale.
Tete su divne, jedna je logoped, druga psiholog, dječice je 8 (troje je bolesno) 5 dečkih i 3 cure i lijepo im je. Nadam se da će tako i ostati. Nini su puna usta što su sve radili i kako već voli tetu. One imaju uvijek vremena za svako dijete, jer ih je malo i čini mi se da će sve dobro funkcionirati. Nije bilo suza, niti onoga "ja ne bih išla" nego smo cijelo ljeto pričali kako kreće u vrtić za veliku djecu i da će imati nove prijatelje i ona se tome veselila. I dalje se veseli, na odlasku teti kaže "sutra ću ti opet doći". A ja sam najsretnija mama na svijetu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma