-
Da li je gladna ili...?
Ma evo o čemu se radi. Imamo 8 mjeseci i dojimo što i želim nastaviti. Svašta smo prošli: mastitise, zube, nespavanje, krvave bradavice, al je vrijedilo sve muke. Treba mi savjet ili više utjeha ljudi u istoj situaciji, bolje rečeno potpora, jer su me svi moji opet po ne znam koji put počeli nagovarati na umjetno. Evo naše situacije: curka ima 11 kg, puže, 6 zubića, uveli smo jutarnji obrok od žitarica i voća, ručak i sve ostalo cica kad god oće. Al se počela buditi nenormalno i ja sam preumorna, jer imam i još jednu curicu. Pripisala sam sve zubićima , al i prije su rasli, al sad stvarno vidim da joj je malo uvečer, jer kada se budi vuče i ljuti se kada nema. Večeras sam joj uz savjet pedijatrice koja inače zagovara dojenje dala joj (kršitelj koda)ovu kašicu za laku noć koja se radi sa vodom ( ima umjetnog ). I sada ne mogu prestati plakati. Možda vam zvučim nenormalno al mene je to ubilo. Šta joj mogu dati uvečer a da nije nešto tako. Užasno mi se teško izdojiti, kukuruzni griz ne voli. Sada me je strah da sa tri kruta obroka ne istisnemo dojenje, jer s ponosom mogu reći da smo se i ona i ja zaljubile u dojenje, al ono istinski. Ovdje mogu biti otvorena, jer me dosta ljudi koji me okružuju smatraju sektašicom dojenja. <molim Vas za savjet. Hvala!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma