Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: dječji tepison s cestom

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno dječji tepison s cestom

namjeravam kupiti dječji tepison s uzorkom ceste. e sad, pošto mi treba jako velika kvadratura, bitna mi je i cijena. jel kupovao netko nedavno takav tepison, pa da mi zna reći gdje da odem? da ne obilazim sve dućane...
    svojevremeno su sagovi zagreb bili najpovoljniji, jesu li još uvijek?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nemam najnovije podatke, ali kad smo namještavali stan prije 5 godina, SAgovi Zagreb su bili najjeftiniji. Tad je u ponudi dječjih tapisona bio jedan koji sam svuda viđala. Mislim da je cijena bila cca 60kn/m2. "Nactrana" je bila siva cesta vijugava, s raskršćima i semaforima, malim kućama i autićima. Dominirala je siva boja ceste i crvena boja autića (ako se dobro sjećam). Bilo ih je u Sagovima Zagreb i Bauhausu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo platili oko 50 kn/m2 i nakon mjesec dana sam izbacila taj tepih iz dječje sobe, jer je bilo - premračno.

Ako ti je bitno, daj pogledaj (bile su dvije vrste - jedna sa svijetlijim tonovima, jedna s tamnijim) i uzimi svijetliju varijantu ako ima. Ja sa uzela taj s tamnijim tonovima i totalno fulala. Em je stvarno bilo tamno kad sam ga postavila, em sam stoput dnevno nagazila na sitne dijelove kockica koje nisu uopće uočljive na tepihu.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kupili smo ga nedavno u Tepih centru u Sigetu. Ne sjećam se točno cijene, ali sigurno nije skupo. M. je već prije imao takav i jako puno se igra s time. Sad se igra s B.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo škicali takav tepison, koštao je oko 60 kn/m2 (u Karlovcu).
    Nisu imali dovoljno, ostalo im je u dućanu jedno metar i pol, a nismo htjeli čekati da dobiju novu robu, pa smo uzeli crveni s mišekima i sirevima. Taj je bio pun pogodak. Ujutro je maleni s našeg kreveta odjurio u svoju (još nedovršenu) sobicu i povikao: Nismo dugo vidjeli tepisooon!
    Jedino moramo paziti da nam mačke ne pojedu miševe

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam vidjela u BaumaXu nedavno ali nemam pojma koliko je koštao

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam neki dan vidjela u tepih centru. Mi smo karlu uzeli stazu na neke životinje, duga je 4m a široka 1m i platili smo oko 150kn

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U Zadru u Tepih centru 35kn/m2 ili onaj s malo sirim cestama(mozda je to taj svijetliji) 45kn/m2.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kontaktiraj Akashu, njihov je prekrasan, čak je i moja cura bila oduševljena

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa
    Kontaktiraj Akashu, njihov je prekrasan, čak je i moja cura bila oduševljena
    A gdje je kupljen njen tepih, ako može info? :?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ne znam, pošalji joj pp

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kupili smo ga u dućanu pored velesajma, mogu ti prvjeriti kako se dućan zove, sutra, prekosutra, jer sam zaboravila. tepih land ili tako nešto. nalazi se odmah pored velesajma. koštao je oko 730 kuna; sam tepih je bio 680 kn, a obrubljivanje dodatnih 50 kn. veličina je preko cijele sobe, otprilike 3.5 metra sa 3.5 metra. jedino što se meni miris baš ne sviđa, stalno luftam sobu i nakom mjesec dana se osjeti. to me dosta smeta, čak toliko da razmišljam ponekad da ga izbacim, ali nema šanse, mislim da bi Elijah bio ful razočaran.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bio bi ful razočaran naime, jer obožava taj tepih. tepih je pun pogodak bio (osim mirisa :/ )

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

može slika

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo kupili tepih sa cestom u ikei, ja baš ne volim tapisone preko cijele sobe (no mi imamp tople podove), možete kupiti dva ako želiš da prekriva veću površinu

super je što se pere u veš mašini, izađe kao nov a jako je lijepi svijetlih boja
    i maštovit, ovo sve što sam vidjela po našim dućanima mi je nekako bilo mračno

evo link
    http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/20101871

evelin_i

Početno Re: dječji tepison s cestom

Citiraj Roza prvotno napisa
    namjeravam kupiti dječji tepison s uzorkom ceste. e sad, pošto mi treba jako velika kvadratura, bitna mi je i cijena. jel kupovao netko nedavno takav tepison, pa da mi zna reći gdje da odem? da ne obilazim sve dućane...
    svojevremeno su sagovi zagreb bili najpovoljniji, jesu li još uvijek?
    ako nije kasno. imas u peveca i vec su podrubljeni. nazalost ne znam cijenu.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo imali 3 godine takav tapison kupljen u Tepihlandu i nikome ga ne bih preporučila. On užasno smrdi, jako je tanak u usporedbi s drugim tapisonima, a o statičkom elektricitetu da ne pričam. Uglavnom ja sam jedva čekala da ga se riješimo, a mali ako hoće voziti autiće ima takav isti komadić materijala debljeg 0,50 x 0,50 m kojeg je dobio uz nekakav auto kao poklon, pa ga onda razmota i igra se na tome.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    mi smo kupili tepih sa cestom u ikei, ja baš ne volim tapisone preko cijele sobe (no mi imamp tople podove), možete kupiti dva ako želiš da prekriva veću površinu

super je što se pere u veš mašini, izađe kao nov a jako je lijepi svijetlih boja
    i maštovit, ovo sve što sam vidjela po našim dućanima mi je nekako bilo mračno

evo link
    http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/20101871

1. u kojoj ikei ste ga kupili?
    2. koje je dimenzije?
    3. od kojeg je materijala?

hvala unaprijed sa odgovorima

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Mi smo imali 3 godine takav tapison kupljen u Tepihlandu i nikome ga ne bih preporučila. On užasno smrdi.
    ja sam nas kupila takodjer u Tepih Landu, točno preko puta Avenue Mallo, tj. pored Velesajma. Takodjer smrdi i ne preporucujem ga mikome. iako super izgleda. planiram ga izbaciti van, muz ne da, pa smo u pregovorima...

kupila bih ovaj u Ikei, cekam odgovor, pa put pod noge...

p.s. stalno luftam djecju sobu, nema smisla...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Avenue Mall - a je trebalo pisati

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj akasha prvotno napisa
    Mi smo imali 3 godine takav tapison kupljen u Tepihlandu i nikome ga ne bih preporučila. On užasno smrdi.
    ja sam nas kupila takodjer u Tepih Landu, točno preko puta Avenue Mallo, tj. pored Velesajma. Takodjer smrdi i ne preporucujem ga mikome. iako super izgleda. planiram ga izbaciti van, muz ne da, pa smo u pregovorima...
    I mi smo ga kupili u Tepih landu, prvi prije 6 godina, drugi sad prije par tjedana i uopće, ali uopće ne smrde.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Citiraj akasha prvotno napisa
    I mi smo ga kupili u Tepih landu, prvi prije 6 godina, drugi sad prije par tjedana i uopće, ali uopće ne smrde.
    Ma daj ! Možda su iz različitih serija ili sirovina, tko će ga znati . :? Uglavnom, imaš sreće !

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja sam u Osijeku kupila tepison i smrdi. Mislim nije neizdrživo, nego smeta. I ne da se izračiti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •