Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 321

Tema: Kucni ljubimci i bebe

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Strippy prvotno napisa
    a čisto za info - pseća dlaka je skroz probavljiva, tako ako i dijete pojede koju ništa mu neće biti.
    bome, to sam primjetila, par puta (i ne samo par) sam nasla dlaku kad bi se pokakio

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

[quote="Sanjaaa"]Naravno barakuda, možeš puno toga zgodnog pročitati na stranici

http://papigice.net

Hvala na linku, malo sam virnula.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja imam malu "đukelicu" (kako ju ja volim zvati) Elu mješanku hrv.ovčara kako ju ja volim zvati i bebu koja stiže za 3 mjeseca. nemam namjeru je nekome dati jer je ona stvarno dobar i poslušan pas. od malena je bila zlostavljana pa smo ju mi spasili te je postala ravnopravni član obitelji. ona iskorištava svaki mogući trenutak da nam pokaže svoju ljubav.

I mene ljudi pitaju onu najpoznatiju rečenicu koju postavljaju ljudima koji imaju kućne ljubimce: A što ćete s njom kad dođe beba?? Zar se ne mogu sjetiti nekog drugog pitanja????
    To me je često pitala i moja mama i kad je vidjela da nema priče o tome da se Ela nekome pokloni onda se počela slagati s tim da ona ostane kod nas...

jedino što moram naučiti svoju ljubimicu da ne laje baš tako jaaaako glasno (cure preglasna je, bole uši kad ona zalaje) ali već ćemo mi to nekako srediti....

pozdrav svima

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj marijasb prvotno napisa
    jedino što moram naučiti svoju ljubimicu da ne laje baš tako jaaaako glasno (cure preglasna je, bole uši kad ona zalaje) ali već ćemo mi to nekako srediti....
    tp i mene isto muči

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Cure, nek vas to ni najmanje ne muči. Bebe se jako brzo prilagode na tu vrstu "buke" i oupće ne reagiraju na nju. Uostalom, to slušaju već u vašem trbuhu. Evo iz mog primjera, Lauru će prije probuditi naš glas ili neka buka s ceste nego lavež moja 4 psa, a vjerujte mi nisu nimalo tihi. Zapravo, shvatila sam da smo napravili fenomenalnu stvar kad ju od prvog dana nismo izolirali od buke, već je po danu spavala u kolicima u dnevnom boravku i "slušala" lavež pasa, zveketanje rajngli dok sam kuhala ručak, upaljen radio non-stop, usisavač... zahvaljujući tome moje dijete ima čvrst san - toliko čvrst da, kad ona zaspi, mi bušimo bušilicom po kući i postavljamo police, lupamo čekićem (sve ono kaj čovjek ne stigne kad je ona budna).

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Naš se dječak navikao još u trbuhu da psi laju oko njega. Doma je znao spavati pored lajanja ni ne mrdnuvši prstom, ali bi ga budio zvuk tipkovnice :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi imamo dva mješanca, cure od godinu dana. I kad dođu bebice bit će nas puna kuća. Jedna je u dvorištu, jedna će ostati i dalje u kući. I ja ne vidim nikakav problem. :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

baš sam jutros, dok mi je naša dlakava mezimica prela naslonjena na trbuh, a Gita ju je iznutra gurkala, razmišljala o tome kako je ona macu već i čula i osjetila... preko mog trbuha

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja prijavljujem uspješno "uklanjanje" naših peseka iz bračnog kreveta :D
    Već pet dana spavamo odvojeno, tj. one su u dnevnom boravku na kauču. Prva noć je bila katastrofa naravno ali sad već imamo otvorena vrata tako da one znaju da smo tu i da je sve u redu. Fale mi pa trudničku nesanicu koristim da se s njima mazim na kauču u najčudnija doba noći

I kupili smo jučer usisavač s vodenim filterom. Curke moje, kako je izgledala ta voda!!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa
    I kupili smo jučer usisavač s vodenim filterom. Curke moje, kako je izgledala ta voda!!!
    imam i ja takav usisavač i svaki put me iznenadi koliko voda može biti prljava a usisavam svaki dan...

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj marijasb prvotno napisa
    Citiraj Majuška prvotno napisa
    imam i ja takav usisavač i svaki put me iznenadi koliko voda može biti prljava a usisavam svaki dan...
    Isto tako

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ah, da objasnim......bokser, westi, mm, Ana-8god., ja trudna 8 mj.Svi skupa u kući.
    Kad se rodi beba javit ću ako ima novosti, ali nadam se da će sve bit ok jer su naši psi, a šta da vam kažem.................divni.
    Kao i vaši.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj avatar sve govori.....
    Pas s nam u krevetu,a mla u krevetu do,ujutro se svi skupa mazimo.
    On koristi svaki momenat da legne na nešto njeno,nikakva ljubomora.
    Kad mala plače i kad se spremam dojit on se digne i makne sam bez da mu ja išta govorim.
    Dok sam ja oko male nikad ne traži od mene da se igramo ili neto žica.a kad mala spava onda je to druga priča,samo donosi igračke....
    Ma nešto fenomenalno...jedva čekam da ona naraste i skuži ga.
    O komentarima dok sam bila trudna i kako ga se moram riješit ne želim niti govorit jer toga je previše bilo......

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Strippy tebe znam sa ljubimci-foruma :D ekipa ti je super navračala sam ti u topic

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i ja čitam postove i samo šta ne plačem...imam macu s kojom sam promjenila već 3 podstanarska stana ( a vjerujte mi nije lako ni naći stan s mačkom u rukama) u međuvremenu se obitelj proširila za njenog sina (muž je glumio babicu cijeeeelu noć). on sad ima 4 mjeseca. mace su naviknute na stan i uopće ne izlaze, spavaju s nama u krevetu..

otkad sam saznala da sam trudna SVI mi govore da ih se moram riješiti i da je osim dlaka, ljubomore moguća i

BOLEST KOJU OD LJUBIMACA JEDINO MAČKE MOGU PRENJETI I TO NA PLOD, NE NA ROĐENU BEBU???? Da im ni slučajno ne smijem dati da mi leže na trbuhu... molim vas ako je iko čuo ili imao sličnu situaciju da mi to malo objasni, dali je to uopće istina????

stvarno se ne bi željela razdvajati od njih, a bojim se da ne naškode bebi..POMAGAJTE MOLIM VAS!! [/b]

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moze...toxoplazmozu ali ja se ne bi zabrinjavala...Nece ti ju prenjeti lezanjem na trbuhu, a posto je kucna maca vjerojatno ju ni nema. Samo nemoj cistiti pijesak...ostavi to muzu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja je nećakinja došla na svijet u dom sa tri mace... I nikom ništa.
    Samo šogorica nije spremala mačji WC već moj brat. Ruke su prali obavezno nakon diranja maca, i to je to... Nikakva panika.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nemoraš ih se rješavati to su gluposti,a još su i kučne mace!
    Ljudi če ti uvijek svašta reči za životinje,nemoj se dati uplašiti.I ja imam dva kunića pa me gnjave sa svih strana kaj ču sa njima.

Kaj bi sad trebala,izbaciti ih na ulicu?! Kako su neki ljudi zlobni!!!!

Pitaj ti njih jel bi oni i dijete jednog dana izbacili na ulicu!

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Slazem se sa ostalim curama. Naravno da mace ne trebas izbaciti na ulicu, joj takvi me prijedlozi dovode do ludila , ali ne trebas cistiti pjesak. To neka radi muz jer se tako nedaj boze moze dobiti toksoplazmoza. A to sto ces maziti macu i sto ce ti lezati u krilu, nema nikakve opasnosti . Isto tako, posto je kucna maca, vrlo vjerovatno da i nema to, tako da samo uzivaj sa svojim ljubimcima .

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala vam puno cure...a pjesak je i do sada on mijenjao, tako da nema blema...sad mi je puno, puno lakše..a i mace su sretnije! :D :D :D

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sabba, evo ovdje više o toxo...

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=53882

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja imam macku "ludu 100 gradi", al stvarno. jako je agresivna i blesava i ljubomorna. naravno da je jako volim, jer je pravi individualist. jednostavno treba znati s njom.
    ipak me malo brine kako ce to izgledati kad dodje beba, jer cu jako morati paziti da nisu u kontaktu. pustiti zrinku da pomirise malca? no way, garant bi ga ogrebala. jednostavno ce se nekako ispostaviti sta je najbolje... nadam se. zivciraju me komentari drugih, koji su zrinku upoznali (nerijetko imaju i kakav oziljak od nje ).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam u kući s psom i malom bebom koja upravo počinje puzati. Zanima me imate li koji savjet o održavanju stana? Netko je spomenuo usisivače na vodu, je li to puno efikasnije od običnih? I da li puno koštaju?
    Usrećila me vijest da su pseće dlake probavljive ali mislim da ipak treba paziti (koliko je to uopće moguće) da ne udahne dlaku, vjerojatnost je mala ali je to sigurno puno opasnije.

Na žalost i moj pas je imao neugodnih iskustava s djecom, neka hiperaktivna djeca su je potezala za rep i uši i od onda je malo nervozna prema djeci, pogotovo ako viršte i trče osjeti se pozvana da ih "dovede u red" pa krene lajati i prijetiti. Nikog nije za pravo ugrizla, ali bilo je škljocanja zubima, pogotovo ne može oprostiti onim hiperaktivnim teroristima. Srećom nije veća od mačke, ali znam da moram paziti dok djeca ne budu zbilja velika i pametna. Ali mala obožava psa, čim je vidi ciči od sreće, pa se rasplače ako joj ne dam da dira psa... motivira je i na puzanje (inače nedavno sam gledala dokumentarac gdje su dva dečkića s celebralnom paralizom, čini mi se blizanci, dobili retrivera i jedan je prohodao a drugi poboljšao govorne mogućnosti, i pas spava s njima).

Što se tiče toksoplazme samo ću vam reći da sam imala toliko mačaka da im ne znam broj, odrasla sam na selu pa su to bile mačke koje nisu isključivo bile u kući, i nisam imuna na toksoplazmu što znači da je nikad nisam dobila! Ali toksoplazma se može dobiti i preko neoprane salate (ako su životinje piškile po njoj) i preko suhomesnatih proizvoda koji nisu termički obrađeni.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam svoju macu dala svekrvi (kat nize) koja ima svojih 6 na cuvanje
    Jednostavno nemam srca bebu imati kraj nje...Vjerojatno ne bi nikaj ali je tako cupava da dlake lete po cijelom stanu pa mi nije bas...
    dok mali poraste probat cu ju vratiti da se navikava na mace..ili bu jednostavno kod sveki

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ne mogu ja zrinku nikome dati, ni na cuvanje, ni bilo sto drugo. niti bi je tko htio uzeti takvu ludu. vidjet cemo kak bude. ako bude sizila, imat ce pristup tipa samo jednoj prostoriji, ili tako nekako. al sad je i sve vise vani.
    a ginko mi ne da uputnicu da ponovim test na toxo, kao sta ce mi, pa eto nemam nista i ocito macka nema i sta ja to prizivam. :? hello?
    sad cu ici bez uputnice, pa platiti, nadam se ne puno, i nadam se da ce me uopce htjeti primiti...

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo... pogledajte nas!
    birbo ima 13 i pol godina, pavo 10 i pol mjeseci - kao što se vidi na fotkama, jučer je cijeli dan bio previše uzbuđen da bi išao spavati, jer je pesek na čuvanju
    pavo i birbo

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uf kako mi je drago pročitati vaša divna iskustva s ljubimcima i bebama, jer i nas to uskoro očekuje :D !
    Naime, mi imamo prekrasnu, malu, 4 godine staru beaglicu, spašenu iz kaveza na Veterini, nakon one stravične afere i testiranja na njima...
    Oboje smo od rođenja uz pse, no kakvu nam je ljubav Eni poklonila i razvila u nama, s ničim se ne može usporediti ! Sad bi o njoj i našoj ljubavi mogla pisati danima, ali svi to znate pa...
    Također nas masa ljudi "pametno" pita što ćemo s njom kad beba dođe, i ne mogu smisliti nikakav pametni odgovor na preglupo i kretensko pitanje! Niti mogu shvatiti ljude koji misle da uopće razmišljamo riješiti je se na bilo koji način. Uf...
    Ona je stalno s nama, doma nikada nije sama (ona je specifičan pas s traumama i ima posebni treatment - bila je u kavezu i podvrgnuta raznim testiranjima od rođenja pa do 1,5 života )
    Posebno je nježna, dobra i predraga, mila, umiljata i prepredivna, tako da joj ne želimo priuštiti ništa što ju može traumatizirati - jednostavno ne voli biti sama i zato nikada ni nije!, već ju svakodnevno vodimo kod mame na babysittanje !
    Mmama je doma cijeli dan, ima dvorište i što je najbolje, ponosna je vlasnica Eninog najboljeg prijatelja, labradora Loga!!
    Inače Eni spava s nama u sobi, idemo zajedno na vikende, u šetnje, na more i godišnji, kad nismo na poslu stalo je s nama, i drugačije si ne mogu zamisliti ... Jednostavno živi s nama i obožavamo ju !
    Slično si zamišljam i kada dođe beba, i još bolje! Biti će sa mnom i bebicom po cijele dane, uživati ćemo zajedno, družiti se, maziti i paziti... Poklanjati ćemo joj istu ljubav i pažnju koju i sada dobiva i hopefully, biti će strena kao i sada :D !!
    Uskoro se selimo u istu kuću gdje je i moja mama, tako da ćemo svi stalno biti zajedno !

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

khaa, preslatki su pavo i birbo! koja je on vrsta? u usporedbi s bebacem djeluje jako velik!
    isabel, kad si tako pozitivna, i vjerujem da ce sve biti lijepo.
    kak ja uvijek neke neuroticne zivotinje imam... kod mame je cuka koja ima traume od brata kad je bio manji, pa se zezao s njom, i sad rezi na djecu... :/

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

birbo je posavski gonič. velik je otprilike kao labrador, ali naravno malo drugačijeg stasa. pavo je nedonošće, ima 5.5 kg i zato birbo djeluje tako ogromno

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni se cini da je definitivno pas bolji izbor za ljubimca..
    Iako sam na birt stories vidjela da su 4 mace u kuci s novorođenčetom..i naravno..spavaju u kimbiću

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj manal prvotno napisa
    a ginko mi ne da uputnicu da ponovim test na toxo, kao sta ce mi, pa eto nemam nista i ocito macka nema i sta ja to prizivam. :? hello?
    sad cu ici bez uputnice, pa platiti, nadam se ne puno, i nadam se da ce me uopce htjeti primiti...
    Ne znam u kojem si tjednu, ali ako si već radila test možda zbilja nema potrebe. Ako si u visokoj trudnoći, što bi dobila? Na AB ne možeš... A toksoplazma je opasnija u ranoj trudnoći, kako je meni rekla ginica. Također ako nisi imala nikakvu virozu valjda nisi imala ni toksoplazmu, simptomi su slični. Ali opet, ako si tako mirnija, idi.

hehe - ginko

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene samo brinu dlake našeg retrivera - svagdje ih je, metem dvadeset puta dnevno. isto tako, gdje god se uvali sve ostaje puno dlaka...

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene samo brinu dlake našeg retrivera - svagdje ih je, metem dvadeset puta dnevno. isto tako, gdje god se uvali sve ostaje puno dlaka...
    Ovo se vrlo lako rjesava. Ja sam jucer na uredjivanju imala jednog zlatnog retrivera. Mroa mu groomer (covjek koji sisa pse) jednom sparavicom izvuci svu mrtvu poddlaku iz krzna. Ja sam jucer iz jednog goldena izvukla citavu veliku vrecicu mrtvih dlaka. Pozeljno bi bilo nakon toga psa i okupati te tako se rijesiti preostale poddlake i eventualne prljavstine iz krzna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ozbiljno? koliko često se to radi?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa nisam znala da i vi imate retrivera

koliko često ga češljate? uz temeljito češljanje bar svaka dva dana, dlaka će biti taman toliko da vam ne smeta suživot s njima.

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Generalno uredjivanje svakih 1,5-2 mjeseca. A njega psa da ne "pusta" pretjerano puno dlaka - kao sto je ms. ivy rekla svaka 2-3 dana.

Imate jednu cetku koja ima svijene zupce - to su cetke bas za pse i na engleskom se nazivaju slicker brush

http://www.dabners.co.uk/cdview/anco...ltd/133300.jpg

Mozete ih kupiti u svim pet shopovima, samo ako ih idete kuiti nabavite one koje nemaju plasticne kuglice na zavrsetku iglica.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tetka, na forum ne smijemo stavljati slike pa sam tvoju pretvorila u link.

moram priznati da moja retriverica nikad nije bila na frizuri, a i od ove četke smo brzo odustali. samo metalni češalj i redovito češljanje, pogotovo temeljito nakon kupanja.

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ispricavam se na slici!

No, ovo s uredjivanjem je prilicno cesta pojava - neki dan sam bas sredjivala jednog goldena koji je poslije isao kuci u kojoj je bio djeciji rodjendan, tako da smo mu stavili i leptir masnu na ogrlicu za svecanost.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E, ovo mi je novost!
    Ja imam 2: Labradora i beagla, i ovijek sam mislila da ne moraju na šišanje i to, jer imaju kratku dlaku, ali ovo sa izvlačenjem mrtvih dlaka i uređivanjem mi se jako sviđa! Vjerojatno bi onda po stanu bilo manje dlaka...
    Što nam preporučaš za moje čupavce? I gdje da idem i kako se zove "tretman" ?
    Hvala na savjetima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm, da...imamo mi i slicnu cetku ali nikako psa nauciti na cesljanje. Jos je beba, pa smo u fazi ucenja...uglavnom pocne bjezati ko lud kada cetku vidi, ono malo sto i uspijemo nikako nije temeljito.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mitologija? ono keksici pod njusku?

nasa je odrasla s 2 psa i 2 macke - nikad nismo imali beda s dlakama, jako dobra vjezba ranog pincetnog hvata - odmah ih je naucila izbacivati.

prvo vrijeme su dlakavci imali zabranu ulaska u sp. sobu.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I mene svi pitaju kamo ću sa kujicom kad dođe beba??? :shock:

Ono, nigdje, jedva čekam da moja čupavica vidi našu bebu, pogotovo zato jer ona obožava malu djecu...

Uglavnom, odgovor je: Moj pesek ostaje tamo gdje je bio i do sad, u kući!!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MM-ova rodica se porodila kad i njena maca, al ju je mačka brojčano nadmašila. Kad je stigla kući, imala je nekih 5-6 bebica, uključujući i svoju Ma sve prošlo super, valjda su se dvije porodilje bolje razumjevale

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    nasa je odrasla s 2 psa i 2 macke - nikad nismo imali beda s dlakama, jako dobra vjezba ranog pincetnog hvata - odmah ih je naucila izbacivati.
    sta je to? pincetni hvat? ne kuzim? molim za objasnjenje

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

to bebac uci hvatati sa palcem i kaziprstom

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da se pridružim, ja sam u prvoj trudnoći (u sedmom mjesecu trudnoće) našla psa lutalicu malu, ružnu, staru oko dvuje i pol godine, trudnu i najvjerovatnije zlostavljanu jer, ima jedno rebro iskrivljeno prema van,odrezan rep i njuškicu punu ožiljaka.Nisam joj mogla odoljeti. malo sam se bojala jer sam primjetila da ona baš ne voli djecu. Ali ona je danas tako pažljiva prema njemu i igra se snjim(mojim sinom) da je to nešto presklatko.Iako on nju maltretira i čupa (ona to smata igrom) ona se njemu najviše veseli kad dođemo doma iz vana.Psi su čovjekovi najbolji prijatrlji iako moram priznati da se bojim velikih pasa.

Aliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Čitam ovo o macama i toksoplazmi i malo sam se zabrinula,ja imam macu koju obožavam i nebi je nikome dala a ona je prava mala maza,samo bi mi sjedila u krilu i prela.
    pošto kažete da je toksoplazma najopasnija u ranoj trudnoći (8. tj.) zanima me dali postoje nekakvi simptomi i dali bi trebala ginekologu napomenuti da imam mačku?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Aliana, svakako rei ginicu za macu i neka ti da da napravis TORCH test (testira se na citomegalovirus, rubeolu i toxo), ja sam ga nedavno radila. rezultati ce ti reci sta si preboljela, ako imas antitijela (Igg) i ako trenutno imas neku zarazu, ali sve ce biti ok, vidjet ces. Ipak ce ti mozda biti lakse kad odradis test, pogotovo ako imas antitijela na toxo, super. Ja ih recimo nemam, pa zelim opet napraviti test. Nazvat cu sljedeci tjedan da vidim kako to mogu obaviti bez uputnice, jer mi ginicka ne da.
    a ovo sam nasla na poliklinici Harni, ali mi nije bas najjasnije :?

"Obzirom da toksoplazma prelazi u fetalni krvotok tek nakon 16. tjedna trudnoće, izostaje razvitak teških anomalija fetusa, ali usljed infekcije djeteta može doći do intrauterine smrti."

Znam da zvuci grozno, ne zelim te plasiti, ali kad si vec krenula u citanje... evo cijeli link: http://www.poliklinika-harni.hr/teme...a/tjedan22.asp

Aliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Manal,hvala na informaciji , link mi je dosta toga pojasnio.
    Obavezno ću reći giniću na sljedećem pregledu,
    za sada nemam nikakve od navedenih simptoma ali bolje
    spriječiti nego liječiti....

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imamo i bebu i psa....nikakvih problema nema.....dosta ljudi nas je pitalo što ćemo sad sa psom... :? :?
    on nam je kao član obitelji....gdje je bio dosad ostaje i sad...

Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •