:D

Ljudi moji, MOJ AZO MUŠKARAC IMA PLIVAČE!
Sad smo se vratili iz Postojne, kuham čaj i što prije želim podjeliti sa vama našu sreću najveću!
Biopsijom je dr Reš, mom životnom drugu našao plivače, unatoč i usprkos velikom FSH !!!

:D
Prvo je meni napravio punkciju, koja je stvarno bila gotovo bezbolna, kratka tupa bol. Nisam dobila nikakve inekcije za bolove i tome slično prije, a ni poslije postupka. Doduše, imala sam samo dva folikula... i našao je samo jednu jajnu stanicu. Jednu, ali nadam se vrijednu!
Mm me cijelo vrijeme punkcije bio kraj mene i držao me za ruku, doktor je bio dobar, sve nam je objasnio.
Onda smo čekali da završi sve ostale parove i na kraju je išao mm na biopsiju. Biopsija je bila u lokalnoj anesteziji (ne općoj).
Ja sam za to vrijeme kao Baltazar hodala po hodniku... i osjećala se čas mirno, čas me lovio grč u trbuhu od straha kako će proći.
Odjednom izlazi dr iz ordinacije i kaže:''Imamo ih, dođite ih vidjeti!'' Iskočila sam iz kože od sreće. Mm se rasplako od sreće kad sam ušla u ordinaciju... i onda smo se grlili i ljubili i... aaaaaaaa...
Sad ćemo vidjeti kako će se razvijati embrio, u utorak idemo opet tamo da vidimo što ima.
Ako se ne razvije, drugi put će mi dati jaču stimulaciju inekcijama, pa ćemo dobit 10 js. Tako dr kaže.
Kako god, sada znamo da imamo plivače, znamo da se možemo boriti...sada se ničega ne bojimo!
I MI ĆEMO BITI MAMA I TATA!!!!! :D :D