Heeej! Koliko vas ima!!! HVALA svima na čestitkama i dobrim vibricama!![]()
![]()
Mi smo malo odspavali, dr je rekao da danas odmaramo i ležimo.
Da, u lokalnoj, i ja sam mislila da će bit opća, ali ne. Mm je dobio inekciju u testise. To sve skupa traje realno 5 minuta. Uzeo je 5 uzoraka. I mm kaže da malo pecne i zaboli kad čupne uzorak. On kaže da nije ništa strašno, da je bol ista kao kad ti popravljaju zub.Truncica, ali kako u lokalnoj? Je li zamrznuo ostatak ekipe ili ne? Koliko je uzoraka tkiva uzeo? Ma opisi nam postupak u detalje!
Sada ga ništa ne boli. Odmah poslije zahvata je popio jedan voltaren i stalno se isčuđava kako ga ništa ne boli, šeta sad tu okolo-naokolo mene k'o nov!
Ima neki šav u obliku zvjezdice, barem to meni tako djeluje.
Ostatak ekipe je zamrznuo.![]()
[/quote]S nestrpljenjem smo čekali vaš rezultat! Tako mi je drago radi vas, dajete i nama nadu (naš FSH je sličan vašem)!Ivana0906...stvarno imate realne šanse!
Dr je stalno bio zabrinut zbog velikog FSH i realno nam je predočio ozbiljnu situaciju, ali mislim da će sada biti optimističniji. Jer evo, ima ih, ima šanse za sve vas koji ste zabrinuti i u neizvjesnosti zbog toga.
Sanja79, želim vam da odmah nakon Nove godine napravite plan i krenete u Postojnu.![]()
Sjetila sam se i mummy_s... i za nju u njenog mm se nadam i vibram da će uspjeti!
I v&v... vibrice i za nju i njenog m! ~~~~~~~~
Belinda... naravno i za tebe i tvog m sreću najveću!![]()
Za Tuznu i njenog m... ~~~~~~~~
Ako sam nekog zabroravila, izvinite mi.![]()
Pozdrav od mene i mog Supermana!