Heeej! Koliko vas ima!!! HVALA svima na čestitkama i dobrim vibricama!

Mi smo malo odspavali, dr je rekao da danas odmaramo i ležimo.

Truncica, ali kako u lokalnoj? Je li zamrznuo ostatak ekipe ili ne? Koliko je uzoraka tkiva uzeo? Ma opisi nam postupak u detalje!
Da, u lokalnoj, i ja sam mislila da će bit opća, ali ne. Mm je dobio inekciju u testise. To sve skupa traje realno 5 minuta. Uzeo je 5 uzoraka. I mm kaže da malo pecne i zaboli kad čupne uzorak. On kaže da nije ništa strašno, da je bol ista kao kad ti popravljaju zub.
Sada ga ništa ne boli. Odmah poslije zahvata je popio jedan voltaren i stalno se isčuđava kako ga ništa ne boli, šeta sad tu okolo-naokolo mene k'o nov!
Ima neki šav u obliku zvjezdice, barem to meni tako djeluje.
Ostatak ekipe je zamrznuo.

[/quote]S nestrpljenjem smo čekali vaš rezultat! Tako mi je drago radi vas, dajete i nama nadu (naš FSH je sličan vašem)!
Ivana0906... stvarno imate realne šanse!
Dr je stalno bio zabrinut zbog velikog FSH i realno nam je predočio ozbiljnu situaciju, ali mislim da će sada biti optimističniji. Jer evo, ima ih, ima šanse za sve vas koji ste zabrinuti i u neizvjesnosti zbog toga.

Sanja79, želim vam da odmah nakon Nove godine napravite plan i krenete u Postojnu.

Sjetila sam se i mummy_s... i za nju u njenog mm se nadam i vibram da će uspjeti!

I v&v... vibrice i za nju i njenog m! ~~~~~~~~

Belinda... naravno i za tebe i tvog m sreću najveću!

Za Tuznu i njenog m... ~~~~~~~~

Ako sam nekog zabroravila, izvinite mi.

Pozdrav od mene i mog Supermana!