Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Nema otkucaja srca

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Nema otkucaja srca

Pitala bih u ime svoje šogorice: na testiću +, gin joj je izračunao po ZM trudnoću 5+3, na ultrazvuku je vidio mjehurić. ali ne i otkucaje srca. Naručio ju je za tjedan dana, i rekao da ne brine, ali kako to izvesti? Nije imala nikakvih krvarenja. Je li bila koja u takvoj situaciji, kako je završilo? Kada je prokucalo srce vaše bebe? Hvala!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prerano je išla na ultrazvuk, prerano je za otkucaje srca.
    Ima puno topika koji su počeli s tim "problemom", završili s veelikim trbusima.
    Dobro joj je rekao doktor, ne treba ništa brinuti. Ja ne bih išla na slijedeći pregled barem još dva-tri tjedna.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ja ne bih išla na slijedeći pregled barem još dva-tri tjedna.
    xxx

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Definitivno i u potpunosti potpisujem Honey!
    I imajte na umu da je to trudnoća po ZM pa tu uvijek ima odstupanja (dakle, gotovo uvijek smo u pravilu manje trudne nego što nam dijagnosticiraju).
    Dajte bebici šansu pa da vidiš čuda
    A u međuvremenu živce na špagicu i na pecanje
    THINK PINK!!!!! A mi šaljemo vibrice da sve bude ejokej

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Super cure, baš vam hvala, isprintaću joj pa nek čita i uživa! I mi se svi nadamo da će sve biti OK!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni je srčeko kucalo sa 6+3, ali imam kratke cikluse. Nekim ženama prokuca u 7 ili 8. tjednu. Stvarno ne treba žurit sa UZV-ovima.
    Sretno i čestitam

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Potpisujem cure

Još je bilo rano za srčeko koje će sigurno prokucati ali malo kasnije. Neka se strpi još jedno 2 tjedna her možda je i ovulacija bila kasnije pa bi se samo nasekirala.

Ja sam išla sa 7+3 i vidjela srčeko

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo isto čekali do 7+4 i tek onda išli na prvi pregled i kucalo je srce našeg malca (koji za 5 dana treba doći mami i tati u zagrljaj :D ). Think pink !!

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja sestra je isto išla dosta rano na prvi uzv pa joj se nisu vidjeli otkucaji, a nakon tjedan dana je bilo sve ok i doktor je prokomentirao da se to moglo vidjeti i prije tjedan dana samo se nije dobro gledalo.... a taj prvi uzv je radio drugi doktor al u istoj bolnici :?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja sam išla na uzv sa 5 tj. Plod se nije vidio, samo većice. Sa 7 tj. srčeka su naveliko kucala.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Još je prerano za otkucaje srca. Tvoja šogorica ne treba brinuti. Na sljedećem pregledu bi se trebalo čuti (7 - 8 tjedan).

ivaiva

Početno

Meni se na uz u 5. jedva video gestacijski mesak i za 8. mi je zakazan uz ponovo i sad imam Borisa

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Prokucat će, samo mu treba vremena, kao što su već cure rekle.
    Znam da je ona sad u oblacima i da odmah juri dokotru da joj + potvrdi i da će joj se ta dva, tri tjedna činiti kao vječnost, ali najbolje joj je neka se opusti i uživa...

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Naručio ju je za tjedan dana, znači već ovaj petak. Imaš pravo, to joj se čini kao vječnost, moram priznati i meni, koja ću se samo okititi titulom strine :D Mislim, ima ona već sina od 5,5 god. moj je 7,5, tako da smo se ludo zaželjeli male bebe, svi od reda

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Svakako javi što je bilo

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ima li novosti o malom srčeku?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Javljam da mog nećaka ili nećakinje savršeno kuca :D

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prekrasno

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

:D eto vidiš, znala sam ja Sad samo mirno i polako, nek se čuva i naravno NO SIKIRIKI, a mi i dalje vibramo da sve i dalje bude OK (a nema razloga da ne bude)

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

:D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

:D :D

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bravo za malo srčeko!!! :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

:D :D

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam jučer bila na 5+3 i isto se vidila samo gestacijska vrećica i idem opet na 6+3 i trebalo bi se čut srce

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni se vidlo još kasnije...cure bez panike,molim...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam trebala ići točno sa 7tj na prvi ultrazvuk.Pošto mi se beta nije pravilno duplala otišla sam sa 6+3 i već je srčeko kucalo.Ako možete izdržite bar do 7tj bit će lakše nego ovo iščekivanje

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E da sam ja to znala, da iščekivanje može biti tako mučno, ne bi ja bila još išla na UZV. Prirodno sam ostala trudna, nakon toliko truda i bezuspješnog IVF-a i mislim da je sada to više strah doktora nego što zbilja jest problem. Ja računam da sam trudna oko 5 tj. možda koji dan više i baš sad prolazim to iščekivanje i nerviranje, hoće li kucati, neće li kucati, itd...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj BUBI* prvotno napisa
    ja sam jučer bila na 5+3 i isto se vidila samo gestacijska vrećica i idem opet na 6+3 i trebalo bi se čut srce
    ako se bude čulo - super, ako ne, opet nema razloga panici. sve do 8 tjedna ima dovoljno vremena.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pozdrav!

ovako-bila sam na uzv jučer i trudnoća je bila 4+6tj,dakle definitivno prerano da se išta vidi i naručena sam za 10 dana na kontrolu da vidimo otkucaje .tada ću biti 6+2/3tj ovisi.

dakle zanima me je li to prerano? znam da srce počne kucati u 5-tom tjednu,i da bi se sa 6tj,dakle u 7mom tjednu,moralo vidjeti.ono što želim izbjeći je nepotrebno nerviranje i ponavljanje pregleda-a ne da mi se prepirati sa ginekologom,koji je zaista stručan i strpljiv,te me naručio za 10 dana rekavši da bi se moralo vidjeti tada.trudnoća je urednog trajanja i nije bilo kasnije začeće

dajte me utješite malo!

u prvoj trudnoći kucalo je sa 6+4(7+4 ali je bilo kasnije začeće,dakle tjedan manje),a u drugoj nije kucalo do 9tj i bio je spontani.to je ralog moje panike sada

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sandra sve če bit OK, i srce če kucati za 10 dana, sad je zaista extra rano da se vidi, ne brini, i mislim da odi kad ti je gin rekao, jer ako budeš duže čekala samo češ se u sebi grist jel kuca ili ne. Ovako češ se ljepo smiriti i nastavit opušteno

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Prvi puta kad sam došla kod ginekologa na UZV se nije vidjelo ništa, po mengi tada sam bila trudna ravno 6tj. Ponovno me naručio za tjedan dana i srčeko je kucalo. S obzirom da su mi ciklusi u rasulu, dugi i neredoviti, po UZV trudnoća je manja za 1 tj nego po mengi.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

4+6/7 vidjela se samo gestacijska vrećica i minijatruni plodić kao zrnce pijeska
    6+4/7 srčeko je treperilo bum bum

maksimalno se opusti i uživaj ovih 10-ak dana i javi nam dobre vijesti

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni su se 5+4 vidjeli otkucaji, prvi put sam došla s 4+4 ništa se nije vidjelo, čak ni gestacijska

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Otkucaje smo vidjeli tek sa 7+5, a do tad samo gastacijsku v.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

eto vidite da je kod svakog drukčije, jednako kao što veličina ploda ne odgovara uvijek tjednima trudnoće.

Bitno je da se do 8. tj. vidi!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sandra23 prvotno napisa
    i nije bilo kasnije začeće
    Ne možeš biti sigurna jeli bilo kasnije začeće jer spermiji žive i do 7 dana, a ovulacija ti je mogla kasnit.
    Nemoj brinut stvarno nemaš razloga. Ja sam imala prvu trudnoću blighted ovum, a drugu i treću iznjela normalno i oba puta mi je bila kasnija ovulacija, a inače sam imala redovne menstruacije.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni se sa 5 tj.vidjela samo GV,a sa 8+2 i plod i srce :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mjere djeteta odnosno GV+ŽV odgovaraju trajanju trudnoće u tjednima,dakle nema odstupanja koje bi bilo da je kasnije začeće.a i mjerila sam BT i mm je bio na putu tak da sam prilično sigurna kad sam začela.malo sam se opustila,vidjeć ćemo,nadam se najboljem

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

e drage moje trudna sam 6+3 i bila sam na uzv i nije mi ništa vezano za srce ili otkucaje rekao... saad me to brine evo gledam prvu fotografiju moje mrvice i neznam što da mislim.... a ja sam u euforiji ga i zaboravla pitati.. jel još prerano? :?
    joj Bože molim te da prokuca. naručio me je ponovo za 3,4 tjedna.. ali ja bih ranije otišla tj idući tjedan i to pri kraju tjedna da vidim čuje li se srce ili da ipak čekam ta 3-4 tjedna??
    pomozite! pusa svima!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

marinela šta ti je na nalazu napisano?jel piše KČS+?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ili embrionalni odjek pozitivan ili tako nešto?ili bez embrionalnog odjeka?

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj marinela07 prvotno napisa
    e drage moje trudna sam 6+3 i bila sam na uzv i nije mi ništa vezano za srce ili otkucaje rekao... saad me to brine evo gledam prvu fotografiju moje mrvice i neznam što da mislim.... a ja sam u euforiji ga i zaboravla pitati.. jel još prerano? :?
    joj Bože molim te da prokuca. naručio me je ponovo za 3,4 tjedna.. ali ja bih ranije otišla tj idući tjedan i to pri kraju tjedna da vidim čuje li se srce ili da ipak čekam ta 3-4 tjedna??
    pomozite! pusa svima!
    ako ga nije čuo trebao je reć, a ako je čuo moguće da je prešutao. Primjerice, moj ginekolog šuti kad je u redu, reče tek kad je nešto loše.

Pogledaj što je u povijesti bolesti napisao

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nažalost, ginekolog mi ništa nije niti napisao niti rekao. nemam nikakv nalaz.. jedino sliku sa uzv-a..
    došla sam kod njega, napravio je uzv, izmjerio gestacijsku s kojom po uzv sam trudna 6+3 a kad sam računala sama ispada da sam tjedan manje trudna. i onda je potvrdio trudnoću i rekao je da dođem za 3-4 tjedna. ustao se i otišao iz ordinacije.. a što se tiće dolaska to mi je sestra rekla. nije se udostojio ni to reći.

i kako se nebih brinula..?? dođe mi da odem do njega i svašta mu kažem!!
    samo da mojoj mrvici bude sve u redu... :?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajd promjeni doktora, taj če te tijekom trudnoče samo nervirat
    A nemoj previše brinut, za sad je trudnoča tamo gdje treba biti i na sljedečem češ pregledu vidjeti srce...ja bi na tvom mjestu svakako promjenila doktora

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da, to sam i namjeravala... jer ovo je stvarno previše. dugo sam se trudila da bih samo tako izgubila svoju mrvicu.
    idem najverojatnije kod privatnice na uzv (sa dragim) da vidim što će mi ona reći ali naravno da ću gina ovog [/b]trena mjenjati

sad me toliko strah, i živciram se samo zbog njegovog propusta! (inaće je to stariji ginekolog pred mirovinom) al to se mene ne tiće ako se njemu neda više raditi ili ako mu je već sve to dosadno...
    i što me čudi, zašto mi naplačuje 100 kn po uzv-u?
    nigdje nisam morala plačati uzv, samo kod njega moram. (naravno i kod privatnika, al on nije privatnik, već radi u domu zdravlja)
    :?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •