Kopiram s jedne druge teme s ovog podforuma:
Anita, sjecas se kad smo jednom davno raspravljali o tom nekakvom "cudnom odnosu" prema starijoj djeci nakon rodjenja ovih mladjih? Mislis li da bi neke stvari koje spominjes mogle i s tim imati veze?
Meni se nekad cini da ja jos uvijek (neuspjesno) pokusavam izgraditi taj gorespomenuti "balon" sa svojom najstarijom kceri. I nemam pojma u cemu je problem. I nemam pojma koji mi je vrag. Ali, otkad se rodila Jasena, ja vise nikad nisam uspjela dobiti to sto sam nekad imala....taj isti osjecaj "opustenosti" i "lebdenja" i nekog odnosa koji nije popracen osjecajem tezine u trbuhu. Mozda nije tema za ovo, ali me vec jako dugo to muci.
Evo prebacila sam ovo ovdje da mozemo podijeliti iskustva i savjete. Ovo nije prvi put da spominjem doticnu problematiku. I, nazalost, jos uvijek nisam uspjela pokopcati u cemu je stvar. Mozda ne bi bilo lose kad bi se draga nam flower javila, s ponekom svojom rijeci.
Dakle, volim svoju najstariju kcer najvise na svijetu, kao i dvije mladje, uostalom. Medjutim, od kada sam rodila srednju kcer, jednostavno ne uspijevam vise imati s njom totalno neopterecen i lagodan odnos, kakav smo imale dok je ona bila sama. Sve izvana stima, ali ja iznutra ne prestajem sa sobom nositi osjecaj tezine u trbuhu, osjecaj griznje savjeti zbog necega :? , osjecaj tuge i jos kojesta....Zasto? U cemu je stos? Vec vise od dvije i po godine se vrtim ukrug s ovim i nikako da se izvucem. :/