-
Zagrebački mališani u sto verzija, cijelo brdo priča (da ne nabrajam) i Lado, također u sto verzija- naprosto obožavaju folklor, od drmeša do ganga. 8)
-
Re: dobne skupine3-6
Kao prvo ograniči joj slušanje istih...
Postoji jedan sajt na internetu o pesmama ex Jugoslavije.Tu se nalaze pesmice koje sam ja slusala u mom vrticu tipa:Razbole se lisica susi se ko grana....,ili Pozdravite moga tatu tamo iza sedam gora....Ivin voz...ako vam je to poznato mogu vam napisati tacnu adresu istog.
-
Linda, imate li cd ili dvd od Lada i gdje to mogu nabaviti, cijena?
-
-
Hvala Linda
-
Moji dečki su dobili od bake za Božić Ježevu kućicu, još ju slušaju par puta dnevno.
I MM i ja smo uz njih ju naučili napamet
.
Svakako preporučujem.
-
Nama je najdrazi CD od Houdeka a u zadnje vrijeme zna zapjevusit "moj je zivot...." jer u autu tata slusa samo Tosu.
-
Nama su Zagrebački mališani - Poleti pjesmo i Dinge linge dange nezaobilazni. Slušamo ih doma, u autu, a po potrebi Maslačak sam otpjeva cijeli program.
-
-
Ima li sada negdje Čudnovatih pjesmica za kupiti???
-
decki su mi zapeli na pjesmama ERE i HEVIE.
jucer sam morala jos i isprintat tekst za Amino, da mogu pjevati. Jos da nadjem prijevod....
sunceki mamini
-
-
[quote="apricot"]Sa tri godine:
Čudnovate pjesmice
Sve uglazbljene priče, od Ježeve kućice, preko Peće i vuka, do Vuka sa sedam kozlića, i Četiri godišnja doba.
Zanima me sve gore navedeno, pa ako ima netko svježih informacija gdje se može kupiti, samo navalite.
-
-
Prekjučer je u vrtiću užicao CD s glazbom iz predstave "Miffy".
Sad stalno pjevuši te pjesmice, govori da bi htio na plažu i da hoće romobil
-
"vozio se jura stublić"
jedna ima godinu i pol druga 4 i pol, čim uđemo u auto kreće skandiranje "Stupić, Stupić" dok ne pustim. ak pokušam pustit nekaj drugo ova manja kaže "ne to, stupić"
i tako već 2 mjeseca
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma