Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Čišćenje radiatora

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Čišćenje radiatora

Imam uske radiatore koje je jako teško počistiti. Trebam nekaj tanko dugačko i dlakavo i usko. Imate iskustva, ideja?

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prepostavljam dovoljno usko da može proći između rešetaka koje stoje na 0.5mm razmaka?

Zar se gornja rešetka ne skida? Nama se može skinuti (redovno ode nokat per radiator) a onda pajalicom lepo sve očistim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za radijatore ti je super usisavač na paru (diva), ako ti ima neka frendica posudi i spasit ćeš se muke po radijatoru.
    sretno

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Gornja rešetka se skida, i taj gornji sloj očistim usisivačem, ali ono kaj se nakupi unutra je gomila dlaka (imamo micu), prašine, paučine i ostalog. Vjerojatno ću improvizirati i nabaviti neku debelu dugačku žicu ili taknu šipku i omotat ju nečim, pa ručno kroz svaku rupu - to nisu oni strinski radijatori koji su debeli, nego su tanki, a unutra ko metalna "harmonika" širine možda 0,5cm. Usisivač ne može izvuči to. Mogao bi eventualno ispuhati, ali ne bih da mi se to kovitla po cijeloj sobi. Na žalost ne znam nikog tko ima usisivač na paru.

Znate one dlakave žice za čišćenje lule? TO bi mi trebalo, ali ne znam gdje da to nabavim.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj modesty71 prvotno napisa
    ...- to nisu oni strinski radijatori koji su debeli, nego su tanki, a unutra ko metalna "harmonika" ...
    ne strinski nego stArinski

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam koliko ste tehnički potkovani i bi li se u to upuštala... Mi smo skinuli po ljeti radijatore i oprali ih miniwash-om. Jedino zadovoljavajuće riješenje-efekt traje par godina.
    Ne znam kakvi su točno tvoji radijatori, mi smo naše odma i pofarbali (posprejali bojom). Tako se manje ljepi prljavština na njih.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I to bi se dalo napraviti, nije loša ideja.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam u Leibnitzu u KADI vidjela neku super četku za čišćenje radijatora, dugačka oko metar, tanka i od neke fine meke dlake tako da može ući svugdje- i na kraju glup... nisam kupila. Valjda ću negdje maići na takvo što opet...

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    ... super četku za čišćenje radijatora, dugačka oko metar, tanka i od neke fine meke dlake tako da može ući svugdje...
    Eeee, tak nekaj tražim. Zna li itko gdje u ZG ima nečeg sličnog???

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

... ja nigdje vidjela... osim u KADI u Austriji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •