zekana prvotno napisa
Joooooj upravo urla kraj mene dok pišem. Naš bebač će uskoro 5 mjeseci i upravo se samo ovako voli nositi!
Uspravno! i to prema VAN! Kako god drugačije da ga uhvatiš, sjedeći ili stojeći, on se trga. I nije samo to, uspravno, ali malo iskošeno. Ma katastrofa. Ruke mi otpadoše. Nije da ga ja nosam cijelo vrijeme, izbjegavam to. Kad ne spava, urla kao luđak i ne prestaje, već sam oguglala na to iako mi komšinica daje do znanja da se par puta već pitala gdje sam to ja dok on toliko urla. Nije bio zlonamjeran komentar, ne idem u tom smjeru priče, ali eto- ja sam sjedila kraj njega. Nema kod njega da će se smiriti. On urla do beskraja i nazad!
I sad, tražim klokanicu, neku extra kvalitetnu u kojoj bih ga mogla nositi prema van. Imam ja i wrap maramu- neće u nju. Imam ja i sling maramu- u nju tek nikako neće. Ne da da mu išta blokira noge, onda se samo odguruje.
Dajte molim vas preporučite nosiljku koja je podobna za ovakvo nošenje. Probala sam ga "privoliti" i testirati na druge načine nošenja ili ležanja, ma ništa ne pomaže.
Pa ako već treba da ga nosam dobar dio dana, da mi ruke budu slobodne, a on zaštićen od iskrivljenja raznih vrsta! Hitno mi ovo treba, očajna sam. Otpadoše mi leđa i ništa ne stignem raditi!