..princa na bijelom konju"
kaze meni moja trogodisnja kcer jutros na telefon... ne znam odkud joj uopce to.. jel postoji neka igracka koja se tako zove, imate li kakve asocijacije
..princa na bijelom konju"
kaze meni moja trogodisnja kcer jutros na telefon... ne znam odkud joj uopce to.. jel postoji neka igracka koja se tako zove, imate li kakve asocijacije
pa ken od barbie na konju
ima ova nova kolekcija "barbie i neki otok", izašao sad dvd i lutke iz crtića
Lutonjica prvotno napisa
Tko to gleda kolekcije? Ti ili Zara?
![]()
DA te moja Lana čuje: "neki otok"- ona već ima i dvd i knjižicu s naljepnicama i kupku iz dm-a.
A lutka mi je too much (a možda se predomislim)
ma bila je bolesna 10 dana, pa smo i to posudili u videoteci (nisam imala pojma da je to neki hit), a onda sam slučajno u TL i Muelleru vidjela brdo tih igračaka (pa sam onda skužila da je to sad in)corny prvotno napisa
a ja kupila knjigu tu "prinzeca s otoka"... nisam vidjela bezvezniju slikovnicu 8)
mislim da su sve njihove- barbie slikovnice bezveze. mi čitali 12 princeza plesačica- knjiga preglupa
glupe - da.
a da ih klinke vole - vole.
ako mene pitate, svo zlo s time da malo i Barbie pogleda....dok se ne pretjeruje.
nema, na žalost, neke jako dobre alternative na TVu, a Disneyevi crtići nam već na uši izlaze...meni, kao maloj, nisu pustili niš u vezi Barbie, pa se malo i ja igram.![]()
ima li tko da bi se mijenjao za sličice? da otvorimo topic na burzi?![]()