Pretostavljam da vas dosta ima ovaj problem. Tražila sam u pretražniku ali se nisam uspjela snaći. Dal uopće može ova tema ovdje ili u poteškoće.

Moj maleni ima 6 mj. dojim ga na zahtjev. Nakon prvih 6 tjedana prestao se buditi noću da doji i to je trajalo do prije nekih mjesec i nešto.
Dojila sam pred spavanje oko 21h i onda ujutro oko 6-7h. E sad mi se budi barem 2-3 puta, pohlepno sisa. Stavim ga da leži pored mene, ubrzo zaspem i kad se poslije probudim vratim ga u njegov krevetić. Opet nakon 2-3 sata on gladan, buni se onako u polusnu negleda samo mjauče. Nije mi problem dojiti niti ustajati, ali me upozoravaju da je gladan da mu treba pojačati.
Ja odbijam vjerovati u to.
I prvog sam sina dojila dugo bez i ikakvih bočica.
Ovaj sad slabije doji po danu, previše je radoznao kad je budan. Dnevni podoji traju uglavnom kratko. I najviše me zbunju akrobacije dok ga dojim. Izvija se, gleda. Zna često ručicama stisnuti sisu i dok mu bradavica u ustima on vuče unazad. Mogu to trpit ali mi se nesviđa jer me često bole bradavice. Dojim ga samo u spavaćoj sobi jer dok vidi nekog i dojenje je gotovo. Ma i slike na zidu ga kao zanimaju. Sa starijim sinom se nesjećam da je to radio. Kad je sisao nije imao drugih zanimanja.
E sad s malim, kako ga smiriti? Kako da prestane izvoditi akrobacije? Usredotočiti na sisanje,..
Kad sisa da sisa! A pretpostavljam da ga noću budi glad !?