Evo ovak, znam da se o tome već 100 puta raspravljalo, al ja sam trebam da me se opet ohrabri . Imam bebolinu od 8 tjedana, dojim i do sad je dobivala oko 450 ml nadohrane. Na zadnjem vaganju je u 10 dana dobila 390g ali sad na ovom u 20 dana samo 350. Ja sam više - manje sve radila isto jedino kaj je par dana imala strašne grčeve pa bi onda druge dane jadna sam spavala.

Princip je taj da jede kad je gladna i to prvo sisu pa onda bocu. Ona vrlo jasno pokaže da bi klopala, od mljackanja do rukica u ustima i na kraju cendranja (koje se trudim izbjeći i regirati prije jer inače zna odbijat sisu). Jede svaka 2-3 sata s tim da nije boca svaki put nego cca 4 puta dnevno i količina varira.

Piški ok, kaka dva - tri dana uzsastopce pa dva dana ne (tak je od 6 tjedna), i koliko znam to je sve normalno.

E, sad, kako nije imala grčeve zadnjih par dana malo je češće na cici i ono kaj me zbunjuje je da je nadohrana počela rapidno opadati. Zadnjih dana ne pije preko 400 a čak zna proći dan i sa 350ml. Znam da se to ukidanje uvodi postupno pa me zanima kaj da radim ako ona jednostavno ne treba tu bočicu? Vidim i da je dobila manje na težini pa me sve to zbunjuje jer je stalno hranim po istom principu. Po noći smo samo na dojenju i to mi je isto novost. Ne bi htjela da nekaj zeznem jer je banana beba, dugačka i mršava pa me stalno strah da mi ne gubi na težini (inače smo prvih 10 dana gubili pa smo sad u dva mjeseca minus tih 10 dana dobili cca 1500g)