-
kako mi je uspjelo iz prve
prvo moram svima preporučiti da prestanu pušiti. mm je prestao a spermiogram se jaaaako popravio.
Što se tiče injekcija i kalvarija što se tad prolazi mislim da svi znamo, došao je taj dan a ja i mm uputili smo se u polikliniku ja pesimistički nastrojena a mm pu optimizma makar je tako izgledao.
Napravila sam IVI i pomolila sam se da sve bude u redu,od tog dana me uvijek jako bolio trbuh i imala sam grčeve mislila sam da je to normalno radi injekcije plus grudi su me užasno bolile.
Zadnje dane imala sam stalno osiječaj da moram dobiti, i zato sam bila jako uznemirena i tužna.pila sam svaki dan po tri puta utrogestan do 14. dana. mene niko nije uputio da moram tad dobiti menzis pa sam je očekivala tek danas, 15 dan zvala sam polikliniku i rekli da nazovem u ponedjeljak, nisam imala mira pa smo mm i ja sutradan popodne napravili test i eto pozitivan plus velika sreća. danas sam zvala polikliniku i rekla im, čestitali su mi i rekli da nastavim piti dalje utrogestan zbog spontanog.
-
:D :D :D Čestitam!! A sada čuvaj to malo čudo koje nosiš
-
sally pa to je suuuuuper vijest za uljepšati ovaj tmurni dan, čestitke od
-
-
-
-
-
Cestitam Sally, uzivajte i cuvajte svoju mrvicu!
-
-
:D
-
-
Cestitke Sally!
-
-
-
Čestitke tebi i TM-u od
-
Hehe, baš mi se danas otvaraju postovi - ovo je druga čestitka z atrudnoću.
E pa nek je sa srećom!
-
-
-
-
-
-
čestitam na
-
-
-
-
-
-
:D cestitam i puno srece za dalje
-
Čestitam!
-
Sally, iskrene čestitke! :D :D :D
I puno sreće!
-
Jupi! Baš mi je drago, čestitam!
-
-
-
Da sve bude savršeno idućih devet mjeseci....naravno i dalje.
Čestitam :D
-
Iskrene čestitke
-
sally, cestitam!
-
Čestitam Sally!
Please, možeš mi napisati koju si terapiju primala, da li Superafast, koliko, koliko injekcija dnevno i koje ...
Imam istu situaciju kao i ti PCOS, pa bi mi jako pomogla.
Hvala ti i uživaj!
-
sally :D čestitam
-
-
:D :D čestitam!!
ja pročitala ovo čim si napisala i bila uvjerena da sam ti čestitala, očito sam opet nešto krivo tipkala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma