Otvorila sam novu temu jer čitajući koliko neka djeca imaju problema sa bolestima (naročito u temi Noah i prehlade) imam potrebu reći vam svoje iskustvo, pa možda nekome pomogne.
Luka će uskoro imati 3 g. i do 1.5 g. ne bi prošlo mjesec dana a da nije bio barem prehlađen, nije to bilo ništa tako strašno ali kako je on jako slabog apetita u dane bolesti ne bi gotovo ništa jeo i onda bi me to dotuklo.
Kada je imao cca 1,5 g. počela sam mu davati med za imunitet od Petrovića i moram priznati da nakon toga jedva da je uopće bio bolestan. Ako bi i zaradio neku prehladu brzo bi se povukla i ne bi dugo trajala. Razgovarala sam i sa samim Petrovićem koji mi je objasnio sve o medu i da mi mali može početi ga koristiti, a i na Rodi sam našla zanimljivih članaka o bebama i medu. Med baš i nije fin ali ga moj mali hoće popiti sa čajem ili sokom (hladnim). Ove jeseni je krenuo i u vrtić i svi su se čudili da uopće nije bio bolestan, tek je nakon 3 mj. zaradio streptokok u nosu i zbog toga morao biti doma ali nije bilo tako strašno.
Sada smo napravili malu pauzu od tog meda i počeli koristiti kapi za imunitet koje radi jedna fitoterapeutkinja jer smo se htjeli malo odmoriti od meda a kapi mi je i lakše mu uvaliti da popije. I one mi se čine jako dobre i stvarno nemamo problema sa bolestima.
Također se sjećam starog foruma Roda i teme o sličnim medovima i sredstvima gdje su mame hvalile Sibila med koji radi jedna doktorica u ZG i da im klinci nisu skoro uopće bili bolesni nakon što su pojeli određenu količinu tog meda.
Također se sječam da je jedna moja prijateljica prije cca 5 g. problem sa imunitetom riješavala sa matičnom mliječi.
Eto toliko, htjela sam svoje iskustvo podijeliti sa vama i možda nekome pomognem jer je moje iskustvo sa ovakvim preparatima zaista pozitivno a ono što mi je jako bitno da je sve prirodno i da se ne radi o nikakvoj kemiji i tabletama.
Možda ovakva tema već postoji na forumu, ali nema veze mislim da ovakvih informacija nikada dosta, jer znam koliko sam ja utrošila vremena i truda pokušavajući pronaći nešto što bi poboljšalo malome imunitet.