-
-
-
taj sam čak uspjela stići iščitati, thx u svakom slučaju.
no, ako netko ima iskustva gdje kupiti kvalitetan flis za napraviti homemade linere/uložke javite?
ili je bolje da kupujem svilu?
-
glasam za svilu!Za gljive,osipe,crvenilo na guzi sam stavljala komad svile
preko uloška.... svila stvarno liječi.
-
Svila + zaštitne gaćice od vune.
-
-
Ja bila stavila neku svoju maramu nježnih boja.
-
da, to je dobra ideja, imam jednu maramu koja je možda svilena. idem je sada tražiti. to bi bilo spasonosno rješenje :D
našla sam i flis tu kod sebe u nekom dućanu (nisam mogla vjerovati da imaju tako nešto obično), pa ću to napraviti za preko dana kada ga češćem prematam. svila za preko noći.
a na koliko stupnjeva perete te svilene linere, da se dobro isperu? šimun još često kaka (tekuće), pa mi je bitno da se dobro ispere.
-
Svila se pere u hladnoj vodi. Lineri bi se također trebali tako prati, ali... čisto sumnjam da imaš vremena i za to. Pokušaj popišane samo sapun i voda, a ako su pokakani onda sa pelenama.
-
našla maramu, što je good news, ali je smeđa - je li to bad news?
valda neće niš biti od te boje...
hm, to pranje baš nije zgodno :/ - ak se borim protiv gljivica ili osipa, učinkovito pranje na ruke je teško s hladnom ili mlakom vodom.
jel netko pokušavao to prati na 60? ne nosim svilu ni inače pa nemam pojma šta se može desiti.
-
Prepeglaj pa si na miru.
Mislim da nije problem da je smeđa, samo da je svila.
-
a ti samo stavila tu svilu unutar pelene? ili da najprije stavim neki frotir, tetru..., pa obližim svilom?
ja bih najradije samo umetnula svilu između pelene i guze.
nije mi problem pranje u hladnoj vodi
jer to i inače radim - nezamislivo mi je staviti pokakanu pelenu u veš mašinu pa je obavezno ispirem. inače sam do sada stavljala one papiriće iz DM-a, pa bi ih bacila ali sada sam to prestala zbog tih gljivica.
idemo sada kod pedijatrice (na cijepljenje9, pa ću vidjeti što ona kaže jesu li gljivice ili osip.
-
Možda mu smetaju ti papirići, čine mi se dosta grubi.
Svilu sam stavila svega par puta, direktno na kožu.
-
Mislim da se spominjalo da svila mora biti impregnirana, inače ne vrijedi. (Ispravite me ako griješim)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma