Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Ozljede koje ste zadobili od svojih dragih blizanaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Ozljede koje ste zadobili od svojih dragih blizanaca

Subota je bila dan uživanja i igre kad u jednom momentu moj dragi sin posegne prstom u moje oko. Uuuuuuh, zabolilo je jaaako, al nisam tome pridavala dovoljno pažnje, bol i smetnje su se nastavile tokom dana, u nedelju se oko zatvorilo (normalno nakon spavanja ) i bilo je jako crveno, u ponedeljak sam konačno otišla kod doktora i završila na hitnoj u bolnici. Napravio mi je ranu na rožnici, bila sam sa zatvorenim oko tri dana,život je bio pakao, nisam mogla ni ključ u bravu pogoditi gledajući na jedno oko.Jedno percipiram a stvarnost je drugo. Sad sam još uvijek na mastima i kapima al bar gledam sa dva oka. Al igramo se i dalje mada sam ja nepovjerljiva prema njihovim prstićima

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ne mogu vjerovati Twinsi da te tako sredio!!

Ajde hvala Bogu da je sad sve dobro

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo još uvek samo na modricama. Manjim, većim, raznih boja i u velikoj većini nevidljivih za javnost

Više se njih dvojica međusobno povređuju tako što slučajno nalete jedan na drugog ili se pregaze u trku. U subotu npr. su se zezali nešto na trosedu, bacali se na leđa pa podizali u sedeći pevajući pesmicu o Deda Mrazu i onda sudar - rezultat: čvoruga na čelu kod Matije i modrica ispod desnog Borisovog oka

Sreća pa se ne tuku :D

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sada ništa taklo drastično,mora da je boljelo ko ludo!
    usnu su mi par puta razbile, štipnule, griznule ali nikada nisu prstićima prema licu...

a jel vas kopiraju??? moje cure traže da ih šminkam, točno pokazuju što da im našminkam: mama tu mazi oko, tu mazi uta, sad pic pic (špric špric parfem-koji odglumim, naravno šminka nam je labello...fino su masne i sjajne i sretne)

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja se ne šminkam ali zato mažem nokte (radim uglavnom francuski ali ako nemam vremena prožem i sa bezbojnim ili lakom boje kože) pa je Matija celog vikenda šetao sa namazanim noktima - mazao ih sam, tamnozelenim flomasterom, 100 puta, ja operem on opet...Bio je skroz devojčica, zvao se Milica i ubeđivao me da on u šetnji ne nosi duge gaće već hulahopke sa srcima

jazz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Stalno im trubim da se ne smije nitko tući i ako njih netko udari da mi odmah kažu, ili teti u vrtiću.
    Ni u šali.
    Bili smo na rođendanu u nedjelju gdje je malac potegnuo mamu nogom u leđa. :shock: :shock: :shock:
    Mama se mazi i ljubi i samo to.
    A slučajno.... sve se može desiti. Do sad sam imala sreće

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zasad još nismo došli do faze šminkanja, al vjerujem da nas čeka.
    Ludi su mi ti susreti sudaranja,tako se razvesele jurnjavom po stanu da uopće ne primjećuju da jure jedan drugom u susret i onda, tras, bum, padnu na guzice i udri u plač.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Večeras sam od kćeri dobila limenom kutijom za bojice u zube. Vidjela sam sve zvijezde, a njih dvoje naravno udri u smijeh

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moji sinovi su bezopasni ali im je zato sestrica nepredvidiva. Od nje svako malo netko nastrada, a mene je tri dana za redom uspjela na različite načine puknut nečim u nos, da sam se bojala da će mi ostat kvrga. Od svega mi je najbolnije kad se sagnem nad nju da joj stavim kapu ili nešto, a ona baš tad počne skakati i bum meni u nos.

jazz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj bdina prvotno napisa
    .... na različite načine puknut nečim u nos, da sam se bojala da će mi ostat kvrga. Od svega mi je najbolnije kad se sagnem nad nju da joj stavim kapu ili nešto, a ona baš tad počne skakati i bum meni u nos.
    Ovo mi je jako poznat osjećaj.
    Sad imam izvježbane reflekse ne bi mi Hollyfield mogao ništa 8)

Jedan put samo dobila tako jako da mi se smantalo u glavi, mislila sam da će mi krv na nos.

Poslije toga, glavu uvijek malo nagnem na stranu... nikad ne znaš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •