-
evo da se ubacim i ja sam svojim misljenjem o kravljem mlijeku.
ja sam zagovornica dojenja.u danasnje vrime se i najmanje informirana osoba ako je zeljna informacije moze lako i brzo informirati.ili na primjerima iskusnih mama ( sadasnjih a ne nasih koje su bile dojilje prije 30-tak god) i strucnih knjiga. moj sin ima 8 ipo miseci i mislim da smo na pocetku dojenja.tek sad je sve silo na svoje misto i uzivamo u tim trenucima.za stetnosti kravljeg mlijeka doznala sam na forumu u kojem se inace krecem od trudnoce.kad sam to pricala svojoj mami ona je ostala :shock: ona je mene othranila na adaptiranom jer sam bila nedonosce i imala je problema samnom.nisam znala cicati a ona se nije potrudila jer je nije imao nitko savjetovati.nakon 6 miseca pocela mi je davati kravlje mlijeko u kasicama.eto sritna sam da sam ostala zdrava.ali sad sam tek otkrila da sam ja od kad sam mogla pricati odbijala piti mlijeko cak i cokoladno.jedino od mljecnog sto obozavam je sir.cili zivot je moja mama ljuta na mene sto ne pijem mlijeko a sad sam joj tek pokazala i dokazala da je ona citav zivot bila u krivu sto se tice mlijeka.
sad nakon svega meni moja mama kaze da me podupire u odabiru hranjenja moga sina i zali da i ona nije imala ovakve informacije kad sam ja bila njena beba.
ko zna sto nam nosi buducnost i kako ce nasa dica hraniti svoju dicu.sto ce onda nauka otkriti. rekao bi moj tata pit cemo svi tablete i nece vise biti kuhanja i uzivanja u papanju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma