-
Sad ja moram opet dosadjivati, ali evo ovo je zadnje sto pisem na ovu temu tj. na vec skrenutu temu.
Davore, ono za sipine kosti sam napisala da neka nova mama ne bi pomislila da je tvoja recenica (koju sam izdvojila) tocna.
Jer ako su se tada, zbog toga sto moja baka nije dojila, snasli na izoliranom otoku gdje nisu imali ni kravu, ni kozu, a kamoli sojino ili rizino mlijeko, tek danas ima alternative - a ne "jaaaako malo toga sto ce dijete uopce odrzati na zivotu".
I u samoj recenici gdje kazes da ti se fucka za "osjecaje" mama koje su svojoj djeci uskratile dojenje sam sebi skaces u usta jer glagol "fuckati" podrazumijeva ravnodusnost prema necemu, a iz svake tvoje rijeci, pa i navodnika na rijeci osjecaji izvire nekakav bijes i prijezir. Zasto je to tako to najbolje znas ti sam.
Inace, poznajem samo dvije zene koje su odlucile ne dojiti bez previse truda ili "poklonile svoj auto susjedu" i vjeruj mi ne prave se tuzne, ne ocekuju razumijevanje vec ih je bas ih briga. Ali takvih ti ni nema na ovom forumu.
Dok recimo one koje su pokusavale i dugo nakon svog neuspjeha mogu ponovo i ponovo razgovarati o dojenju s mamama koje su isto imale problema s dojenjem, ali su ih prevladale. Dok ti to vjerojatno vidis kao da se prave tuzne, ocekuju razumijevanje i trube li trube...
A prema mom djetetu ne moras osjecati suosjecanje, njemu nista ne fali, ni pticjeg mlijeka, sto bi se reklo.
I - nadam se da ovo nisi imao priliku cesto cuti od zena: Razocarao si me.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma