da li imate el. četkicu, koja marka i da li ste zadovoljni s učinkom?
da li el. četk. za zube imaju timer? npr. da se ugase nakon 3min![]()
da li imate el. četkicu, koja marka i da li ste zadovoljni s učinkom?
da li el. četk. za zube imaju timer? npr. da se ugase nakon 3min![]()
Imam onu iz DM-a i totalno sam zadovoljna. Nema tajmer. Razlika u odnosu na obicnu je poprilicna.
ne, ali dobiješ gratis pješčani satMGrubi prvotno napisa
![]()
don't take me wrong, morala sam...
sad ozbiljno - ja imam oralovu iz dm-a i super je. ja sam malo frik za pranje zubi, pa ih rifljam nadugo, ali da je bolja od obične - meni je...
uz nju imam i tuš za zube - to mi je zakon!
Po meni puno korisnija i bolja stvar!magriz prvotno napisa
[quote="magriz"
ne, ali dobiješ gratis pješčani sat![]()
don't take me wrong, morala sam...
![/quote]
ne vridi mi
nemam ja strpljenja stati u kupaonici 3 min i gledati se u ogledalo, to mi je ka vječnost
a ako nosam pješčani sat sa sobom .. onda neće raditi kako treba
a tlaka mi je svako malo gledati koliko je prošlo ...
e jesam komplicirana ...![]()
Što je tuš za zube i može li zamijeniti konac? Kada čistim s koncem raskrvarim desne pa me baš zanima...
Moj sin hoda po kući s četkicom u ustima, a onda riflja i preko 3 minute. No, to samo kada MM nije prisutan jer njemu se želudac okreće te 3 minute.MGrubi prvotno napisa
![]()
MGrubi, baš se i ja interesiram o prednostima iste, pa mi je super da si otvorila ovu temu.
Da li se može bolje oprati i kutnjake? Za tuš nisam nikad čula. Gdi toga ima?
Tuševa ima gdje i električnih četkica, ima i kombinacija. Ja sam svoj kupila prošli mjesec u Metrou na sniženju.
Koristim u kombinaciji normalnu, električnu i z. konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem), normalna mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju di ne može ništa doprijet osim konca.
Od nedavno koristimo elektricnu iz DM-a. Konacno je i H pocela prati zube, zanimljivo joj je kako se okrece.
Inace, kod te cetkice mi je punjenje :? , kako se puni kroz plastiku, nigdje nema kontakta...Mislim, puni se, stvar funkcionira, ali kako...pa plastika nije vodic...
jesi to uzela oral b vitality?? ja sam je uzela nedavno u dm-a i meni nije jasno kako se puni ali moja se napunila :?Deaedi prvotno napisa
I mene to muci, a zavrsila sam elektrotehnikuDeaedi prvotno napisa
Vidi se da sam 'samo' programer...
Imamo Oral B i odlicna je, ima i timer, na dvi minute. Nikad nemam takav osjecaj cistoce zubi kao poslije elektricne cetkice.
ooo ja to imama već godinama, philipsov sensiflex, kombinacija sa tušem za zube. Obožavam taj stroj!
A prije nego što sam dobila sam mislila kako je to za ljenčine kojima je i zube teško izrifljat![]()
Super stvar! Meni je to tako fino, obožavam prati zube. A imala sam problema sa povlačenjem zubnog mesa jer sam prejako četkala pa sam si bila oštetila meso. Ali odkad perem s el. četkicom tih problema više nemam. A tuš je isto zakon. Za one koji ne znaju taj tuš u tankom mlazu pod pritiskom šiba vodu i tako se lijepo očisti interdentalni prostori ostavlja osjećaj potpune čistoće i svježine u ustima. Ajme zvučim kao reklama
![]()
I ja je imam već godinama i super sam zadovoljna. Običnjača od DM-a. A što se tiče punjenja, to je i meni bilo čudno jer struja i voda u kombinaciji :/ Ali mi je netko jednom spomenuo da bi se moglo puniti pomoću magnetske indukcije :?
Sun prvotno napisa
potpis skoro potpuninije mi se povlacilo zubno meso
nego, nedavno mi je pukla cjevcica tusa, ona od baze do rucke i ne mogu je nigdje nabaviti (hrvatski philips toga nema jer oni nikad nisu uvozili ovaj model...) i sad se ziva patim bez tusa![]()
Mmmmmm, vidim da ću pisati Djedu Božićnjaku...Sun prvotno napisa
Ne, onu marku od DM-a, nije Oral B, kada sam kupovala, u tom DM-u je i bio samo taj njihov model.mali karlo prvotno napisa
od baze do ručke :? koje ručke, ništ ne kužim.. Jer akko misliš na nastavak onaj gore izmjenjivi, imam ja 3 nekorištena (al nisu zapakirana) mogu ti dat dva ak je to to. Ja godinama koristim samo taj jedan a bilo ih 4 u paketu.litala prvotno napisa
ili ti imaš neki drugi model?
Odnedavno imam DM-ovsku (na baterije) i ne kužim ON i OFF dugmiće.![]()
Četkica radi samo dok držim prst na ON; čim pustim ugasi se. :?
Upute?
"Šta će mi taj papirić! Već sam sve pročitala i zapamtila."
Inače sam zadovoljna; ne povlačim zubno meso, bolje čistim unutarnju stranu sjekutića i između zubiju.
sun, cjevcica kroz koju prolazi voda iz baze (iz spremnika s vodom) do onog duguljastog komada koji drzis u ruci i baratas po ustimaona namotana u spiralu, kuzis sad?
![]()
aaaaaaaaaa to, ona kao žica![]()
e tog nemam viška![]()
Da li je nekom tuš počeo slabije raditi (možda je kamenac u pitanju)? Može li se to kako čistiti ili da nosim na servis?
Ja sam baš nedavno kupila u DM Oral B vitality i odlična je.
Prvih dana bi mi nakon pranja desni dosta krvarili,sada je to prestalo i zubi su tako lijepo očišćeni![]()
u dm-u je oko 200kn a u ecosu na jankomiru je 170kn i još dobiješ nešto uz nju(nisam sigurna šta), a i imaju velik izbor četkica. Ja sam meni i MM-u kupila u dm-a![]()
Ja imam onu eroziju o kojoj teta stomatolog a reklmi za sensodyne prica, to izgleda kao da sam raspicom za nokte isturpijala crticu na nekoliko zuba, skroz do mesa, i kad se takne boli ko vrag. I to sam napravila cetkajuci obicnom cetkicom ravno, a ne ukrug, a fanaticna sam peracica zuba, koristim i konac cesto i dvaput dnevno.
I kad mi je zubar rekao od cega je to, za rodjendan sam narucila elektricnu cetkicu, dobila sam Philips i bila prezadovoljna dok je nisam slucajno gurnula u WC![]()
Sada imam oral B (MCGRUBI kupila sam je u Merkuru za nekih 180 kn) i isto sam prezadovoljna. Za sve koje zanima, da, puni se kad se natakne na stalak, dolje ima zamotan bakreni navoj koji "hvata" struju, to je valjda magnetska indukcija, kao elektromotor, recimo![]()
Meni je zubar rekao da tus ne moze ocistiti izmedju zuba kako triba, na mjestima gdje se zubi dodiruju (ali mozda je to samo za moj slucaj, ja sam jedva ispravila zube nakon sto sam izvadila cetvorke, i opet su stisnuti kao srdelice - jedva provucem konac s voskom..)
imam problem oko baterijskih četkica, možda mi neukoj može netko od vas iskusnijih pomoć.
kupila sam ih nedavno u dm-u (njihova marka) i sve je fino nacrtano kako
otvoriti kod promjene baterija, ali meni nikako ne ide.
ima utor za kovanicu, ali kad probam- ne mrda.
jel ima netko te dm-ove da me prosvijetli što krivo radim?
Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 25.11.2010. at 12:01
Imas vijak koji moras odvidati.
Ne odvija se na taj utor u koji udje kovanica.
Bar nasa je takva, skoro sam je razbila odvidavajuci na utor za kovanicu.![]()
I moja je isto u kombinaciji sa tusem, ali nije ona sa okruglom glavom koja se vrti nego ona malo duguljasta, i odlicna mi je! Isto sam imala problema sa povlacenjem zubnog mesa, pa mi ju je preporucila stomatologica. Na kraju sam je dobila na poklon od MM, i sada se svadjamo kada netko od nas ide na put tko ce si zadrzati elektricnu a tko ce prati sa obicnom.
Kostala je dosta, ali nije mi zao ni lipe, i kupila bih je opet, jer stvarno vidim razliku u cistoci zuba a i otkako koristim ovu nemam problema vise sa krvarenjem desni.
I mi imamo isti problem, vjerovatno od kamenca, pa bih svako toliko stavila u nju malo alkoholnog octa, i ostavila preko noci da nagrize, i ujutro samo isprala. No nekako mi se cini da u zadnje vrijeme ni to ne pomaze, a neznam koliko se isplati slati ga u servis?? Mozda je bolje kupiti novi tus..
ahaaaImas vijak koji moras odvidati.
Ne odvija se na taj utor u koji udje kovanica.
Bar nasa je takva, skoro sam je razbila odvidavajuci na utor za kovanicu.
znači prvo odvidati onaj mali križni sa strane?
Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 25.11.2010. at 13:02
juhuuu, opet zuji
hvala!
Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 26.11.2010. at 09:39
moze li mi netko pogledati ako ima onu servisnu knjizicu za kontakt nekog servisa za oral-b Braun cetkice? pokvarila nam se, a nemam vise nista od tih papira..
imamo mm i ja oral B, ali u jamstvenom listu nema pule na popisu.
hoces zg?
zg je ujedno centralna servisna mreza braun proizvoda, primorska 3, +385 1 3772 644.
pise da ukoliko niste u mogucnosti rijesiti problem putem prilozene mreze, nazovite 091 66 01 777 za daljnje upute : )