Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: električna četkica za zube ?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno električna četkica za zube ?

da li imate el. četkicu, koja marka i da li ste zadovoljni s učinkom?
    da li el. četk. za zube imaju timer? npr. da se ugase nakon 3min

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam onu iz DM-a i totalno sam zadovoljna. Nema tajmer. Razlika u odnosu na obicnu je poprilicna.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: električna četkica za zube ?

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    da li imate el. četkicu, koja marka i da li ste zadovoljni s učinkom?
    da li el. četk. za zube imaju timer? npr. da se ugase nakon 3min
    ne, ali dobiješ gratis pješčani sat
    don't take me wrong, morala sam...

sad ozbiljno - ja imam oralovu iz dm-a i super je. ja sam malo frik za pranje zubi, pa ih rifljam nadugo, ali da je bolja od obične - meni je...
    uz nju imam i tuš za zube - to mi je zakon!

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja imam philips, nema timer, odlicna

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Citiraj magriz prvotno napisa
    uz nju imam i tuš za zube - to mi je zakon!
    Po meni puno korisnija i bolja stvar!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

[quote="magriz"
    ne, ali dobiješ gratis pješčani sat
    don't take me wrong, morala sam...
    ![/quote]

ne vridi mi
    nemam ja strpljenja stati u kupaonici 3 min i gledati se u ogledalo, to mi je ka vječnost
    a ako nosam pješčani sat sa sobom .. onda neće raditi kako treba
    a tlaka mi je svako malo gledati koliko je prošlo ...
    e jesam komplicirana ...

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Što je tuš za zube i može li zamijeniti konac? Kada čistim s koncem raskrvarim desne pa me baš zanima...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    nemam ja strpljenja stati u kupaonici 3 min i gledati se u ogledalo, to mi je ka vječnost
    Moj sin hoda po kući s četkicom u ustima, a onda riflja i preko 3 minute. No, to samo kada MM nije prisutan jer njemu se želudac okreće te 3 minute.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

MGrubi, baš se i ja interesiram o prednostima iste, pa mi je super da si otvorila ovu temu.

Da li se može bolje oprati i kutnjake? Za tuš nisam nikad čula. Gdi toga ima?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tuševa ima gdje i električnih četkica, ima i kombinacija. Ja sam svoj kupila prošli mjesec u Metrou na sniženju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koristim u kombinaciji normalnu, električnu i z. konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem), normalna mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju di ne može ništa doprijet osim konca.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Od nedavno koristimo elektricnu iz DM-a. Konacno je i H pocela prati zube, zanimljivo joj je kako se okrece.

Inace, kod te cetkice mi je punjenje :? , kako se puni kroz plastiku, nigdje nema kontakta...Mislim, puni se, stvar funkcionira, ali kako...pa plastika nije vodic...

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Inace, kod te cetkice mi je punjenje :? , kako se puni kroz plastiku, nigdje nema kontakta...Mislim, puni se, stvar funkcionira, ali kako...pa plastika nije vodic...
    jesi to uzela oral b vitality?? ja sam je uzela nedavno u dm-a i meni nije jasno kako se puni ali moja se napunila :?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Od nedavno koristimo elektricnu iz DM-a. Konacno je i H pocela prati zube, zanimljivo joj je kako se okrece.

I mene to muci, a zavrsila sam elektrotehniku Vidi se da sam 'samo' programer...

Imamo Oral B i odlicna je, ima i timer, na dvi minute. Nikad nemam takav osjecaj cistoce zubi kao poslije elektricne cetkice.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ooo ja to imama već godinama, philipsov sensiflex, kombinacija sa tušem za zube. Obožavam taj stroj!
    A prije nego što sam dobila sam mislila kako je to za ljenčine kojima je i zube teško izrifljat

Super stvar! Meni je to tako fino, obožavam prati zube. A imala sam problema sa povlačenjem zubnog mesa jer sam prejako četkala pa sam si bila oštetila meso. Ali odkad perem s el. četkicom tih problema više nemam. A tuš je isto zakon. Za one koji ne znaju taj tuš u tankom mlazu pod pritiskom šiba vodu i tako se lijepo očisti interdentalni prostor i ostavlja osjećaj potpune čistoće i svježine u ustima. Ajme zvučim kao reklama

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja je imam već godinama i super sam zadovoljna. Običnjača od DM-a. A što se tiče punjenja, to je i meni bilo čudno jer struja i voda u kombinaciji :/ Ali mi je netko jednom spomenuo da bi se moglo puniti pomoću magnetske indukcije :?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    ooo ja to imama već godinama, philipsov sensiflex, kombinacija sa tušem za zube. Obožavam taj stroj!
    A prije nego što sam dobila sam mislila kako je to za ljenčine kojima je i zube teško izrifljat

Super stvar! Meni je to tako fino, obožavam prati zube. A imala sam problema sa povlačenjem zubnog mesa jer sam prejako četkala pa sam si bila oštetila meso. Ali odkad perem s el. četkicom tih problema više nemam. A tuš je isto zakon. Za one koji ne znaju taj tuš u tankom mlazu pod pritiskom šiba vodu i tako se lijepo očisti interdentalni prostor i ostavlja osjećaj potpune čistoće i svježine u ustima. Ajme zvučim kao reklama

potpis skoro potpuni nije mi se povlacilo zubno meso

nego, nedavno mi je pukla cjevcica tusa, ona od baze do rucke i ne mogu je nigdje nabaviti (hrvatski philips toga nema jer oni nikad nisu uvozili ovaj model...) i sad se ziva patim bez tusa

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

A tuš je isto zakon. Za one koji ne znaju taj tuš u tankom mlazu pod pritiskom šiba vodu i tako se lijepo očisti interdentalni prostor i ostavlja osjećaj potpune čistoće i svježine u ustima. Ajme zvučim kao reklama
    Mmmmmm, vidim da ću pisati Djedu Božićnjaku...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    jesi to uzela oral b vitality?? ja sam je uzela nedavno u dm-a i meni nije jasno kako se puni ali moja se napunila :?
    Ne, onu marku od DM-a, nije Oral B, kada sam kupovala, u tom DM-u je i bio samo taj njihov model.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj litala prvotno napisa

potpis skoro potpuni nije mi se povlacilo zubno meso

nego, nedavno mi je pukla cjevcica tusa, ona od baze do rucke i ne mogu je nigdje nabaviti (hrvatski philips toga nema jer oni nikad nisu uvozili ovaj model...) i sad se ziva patim bez tusa
    od baze do ručke :? koje ručke, ništ ne kužim.. Jer akko misliš na nastavak onaj gore izmjenjivi, imam ja 3 nekorištena (al nisu zapakirana) mogu ti dat dva ak je to to. Ja godinama koristim samo taj jedan a bilo ih 4 u paketu.
    ili ti imaš neki drugi model?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Odnedavno imam DM-ovsku (na baterije) i ne kužim ON i OFF dugmiće.
    Četkica radi samo dok držim prst na ON; čim pustim ugasi se. :?

Upute?
    "Šta će mi taj papirić! Već sam sve pročitala i zapamtila."

Inače sam zadovoljna; ne povlačim zubno meso, bolje čistim unutarnju stranu sjekutića i između zubiju.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moras stisnuti malo jace noktom.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ja stiskala jagodicom. Tenks.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sun, cjevcica kroz koju prolazi voda iz baze (iz spremnika s vodom) do onog duguljastog komada koji drzis u ruci i baratas po ustima ona namotana u spiralu, kuzis sad?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

aaaaaaaaaa to, ona kao žica
    e tog nemam viška

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da li je nekom tuš počeo slabije raditi (možda je kamenac u pitanju)? Može li se to kako čistiti ili da nosim na servis?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam baš nedavno kupila u DM Oral B vitality i odlična je.
    Prvih dana bi mi nakon pranja desni dosta krvarili,sada je to prestalo i zubi su tako lijepo očišćeni

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

koliko košta?

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

u dm-u je oko 200kn a u ecosu na jankomiru je 170kn i još dobiješ nešto uz nju(nisam sigurna šta), a i imaju velik izbor četkica. Ja sam meni i MM-u kupila u dm-a

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja imam onu eroziju o kojoj teta stomatolog a reklmi za sensodyne prica, to izgleda kao da sam raspicom za nokte isturpijala crticu na nekoliko zuba, skroz do mesa, i kad se takne boli ko vrag. I to sam napravila cetkajuci obicnom cetkicom ravno, a ne ukrug, a fanaticna sam peracica zuba, koristim i konac cesto i dvaput dnevno.

I kad mi je zubar rekao od cega je to, za rodjendan sam narucila elektricnu cetkicu, dobila sam Philips i bila prezadovoljna dok je nisam slucajno gurnula u WC

Sada imam oral B (MCGRUBI kupila sam je u Merkuru za nekih 180 kn) i isto sam prezadovoljna. Za sve koje zanima, da, puni se kad se natakne na stalak, dolje ima zamotan bakreni navoj koji "hvata" struju, to je valjda magnetska indukcija, kao elektromotor, recimo

Meni je zubar rekao da tus ne moze ocistiti izmedju zuba kako triba, na mjestima gdje se zubi dodiruju (ali mozda je to samo za moj slucaj, ja sam jedva ispravila zube nakon sto sam izvadila cetvorke, i opet su stisnuti kao srdelice - jedva provucem konac s voskom..)

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam problem oko baterijskih četkica, možda mi neukoj može netko od vas iskusnijih pomoć.
    kupila sam ih nedavno u dm-u (njihova marka) i sve je fino nacrtano kako
    otvoriti kod promjene baterija, ali meni nikako ne ide.
    ima utor za kovanicu, ali kad probam- ne mrda.
    jel ima netko te dm-ove da me prosvijetli što krivo radim?
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 25.11.2010. at 12:01

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imas vijak koji moras odvidati.
    Ne odvija se na taj utor u koji udje kovanica.
    Bar nasa je takva, skoro sam je razbila odvidavajuci na utor za kovanicu.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I moja je isto u kombinaciji sa tusem, ali nije ona sa okruglom glavom koja se vrti nego ona malo duguljasta, i odlicna mi je! Isto sam imala problema sa povlacenjem zubnog mesa, pa mi ju je preporucila stomatologica. Na kraju sam je dobila na poklon od MM, i sada se svadjamo kada netko od nas ide na put tko ce si zadrzati elektricnu a tko ce prati sa obicnom .
    Kostala je dosta, ali nije mi zao ni lipe, i kupila bih je opet, jer stvarno vidim razliku u cistoci zuba a i otkako koristim ovu nemam problema vise sa krvarenjem desni.

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je nekom tuš počeo slabije raditi (možda je kamenac u pitanju)? Može li se to kako čistiti ili da nosim na servis?
    I mi imamo isti problem, vjerovatno od kamenca, pa bih svako toliko stavila u nju malo alkoholnog octa, i ostavila preko noci da nagrize, i ujutro samo isprala. No nekako mi se cini da u zadnje vrijeme ni to ne pomaze, a neznam koliko se isplati slati ga u servis?? Mozda je bolje kupiti novi tus..

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imas vijak koji moras odvidati.
    Ne odvija se na taj utor u koji udje kovanica.
    Bar nasa je takva, skoro sam je razbila odvidavajuci na utor za kovanicu.
    ahaaa
    znači prvo odvidati onaj mali križni sa strane?
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 25.11.2010. at 13:02

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

juhuuu, opet zuji

hvala!
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 26.11.2010. at 09:39

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

moze li mi netko pogledati ako ima onu servisnu knjizicu za kontakt nekog servisa za oral-b Braun cetkice? pokvarila nam se, a nemam vise nista od tih papira..

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

imamo mm i ja oral B, ali u jamstvenom listu nema pule na popisu.

hoces zg?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zg je ujedno centralna servisna mreza braun proizvoda, primorska 3, +385 1 3772 644.

pise da ukoliko niste u mogucnosti rijesiti problem putem prilozene mreze, nazovite 091 66 01 777 za daljnje upute : )

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    zg je ujedno centralna servisna mreza braun proizvoda, primorska 3, +385 1 3772 644.

pise da ukoliko niste u mogucnosti rijesiti problem putem prilozene mreze, nazovite 091 66 01 777 za daljnje upute : )
    ma pretpostavila sam da nema u puli, tako da ce i ovo biti super! hvala puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •