Drage moje,ako sam pogriješila,ispričavam se.Imam jedan veliki problem,tj nedoumicu.
Trudna sam blizu 40tj,a prije par dana beba mi je procijenjena na preko4600g.Dr.me pitao da li želim na carski jer je dijete veliko,da je po njemu to najbolje,ali ja sam željela ostati na tome da se ne radi ništa na silu,da sve bude prirodno.Moje djete je po doktorovom mišljenju procijenjeno ako prenesem ili do termina preko 5kg.Lome se koplja,jer vidim da je na ovoj stranici bilio dosta žena koje su rodile prirodno tako veliku bebu,ali da su djeca imala različita oštećenja.Pa sada ti budi pametan?Sutra idem dr.-prate mi trudnoću na sv.Duhu,i mislim da će mi opet predložiti carski,jer kada sam mu to rekla rekao je da nije nikada porađao toliku bebu prirodno bez nekakvih posljedica???!.Ja se super osiječam,hodam,nemam niti nešto pretjeranih lažnih trudova,čep mi nije ispao-još,samo me muči kako se ponijeti.Šta da napravim,da li da uzmem carski ili da pričekam prirodni porod koji je jako malo-moguće,po njihovoj priči napraviti bez posljedica??
Hvala vam..![]()