Koji koristite?
Ja koristim onaj likvi antibacterial koji koristim i za čiščenje kupaonice.
Za suđericu uzimam onaj "denk mit",ali ona mi trenutno nije u upotrebi![]()
Koji koristite?
Ja koristim onaj likvi antibacterial koji koristim i za čiščenje kupaonice.
Za suđericu uzimam onaj "denk mit",ali ona mi trenutno nije u upotrebi![]()
Meni je najbolji Calgonit gel. Nije baš najjeftinije rješenje, ali mi je super. Tabletice mi se nikad ne otope do kraja, a prašak mi je tak-tak.
Ja koristim od Goldena, neki koncentrat koji se razrjedjuje. Ako slucajno potrosim prije nego stigne nova kolicina, onda kupim Frosch.
e kod nas nema frosch![]()
(jel kupujete u DM-u)
Frosch. Ne smeta mojoj preosjetljivoj koži.
uvijek onaj koji je na sniženju
tražim neki uvijek da je ispod 5 kuna mala boca
tako da mijenjam
Bilo koji, jer se malo koristi, sve pere suđerica
Trenutno u upotrebi neki, nemam pojma koji- presuli ga u flašicu od Ferija (koja je mala i ne smeta u mojoj mikro kuhinji)
bijeli Pur, imam jako osjetljive ruke i ovaj mi se pokazao OK pa dalje ni ne isprobavam (znalo mi se dogoditi da odem kod mame ili sveki i vratim se s koma rukama od njihovih det za suđe :/ , a operem tu i tamo pokoji tanjur, nije da se pretrgnem - sad i one kupuju taj bijeli Pur 8) )
kupim veliko pakiranje (preko litre) kad naletim da je na akciji pa presipam u malu posudicu, i uvijek imam dovoljno zalihe za barem mjesec dana
dm ili Frosch
eventualno neki drugi ako je na dooobrom snizenju
sad sam mislila isprobati Clever jer je jos jeftiniji od dm-ovog
onaj od dm-a ili jar ,prošli put sam kupila od konzuma onaj njihov standard kao jeftin ,a nevalja ništa dok operem suđe potrošim pol litre
Jel itko probao taj Clever?
JAR sensitive, sa čajavcem i pepermintom. Fino miriši, ne nadražuje kožu i dobro pere![]()
ja ga trenutno imam i kupila sam ga u keruma.white_musk prvotno napisa
Malo Pur, malo Fery, malo neki drugi, ali ne vidim razliku. Jesu li ti ruke osjetljive ili te interesuje koji je bolji. Meni to dođe nekako isto (po efikasnosti) a i ruke su mi u užasnom stanju od bilo kojeg :/
pur s mineralima ili tako nečim (svjetlo plavi) ili jar od jabuke.
Ajme, tko mi kriv kad ne znam čitati.white_musk prvotno napisa
![]()
Rijetko perem suđe ručno, a tad koristim Pur zeleni.
Jar za sve. Nemam suđericu, tako da perem na ruke, a s njim čistim i skoro sve u kupaonicu.
hoću reći u kupaonici.tinkie winkie prvotno napisa
uz povremeni dodatak limuntusa
Cure koje ga koristite (Zorana, Lina) - kako ste zadovoljne sa dm-ovim det. za ručno pranje?
potpisujem sve osim ovog za mamu i svekrvumirjana prvotno napisa
ja imam alergiju
u na određene deterdžente, pa uglavnom koristim rukavice, ali ne uvijek, a i ne može sve u perilicu. :/
pur i jar su mi Ok.
probala sam onaj iz dm-a al ništa posebno.
također sam jednom uzela neki i u Lidlu- strahotaaaaaa, potrošila sam cijelu bocu na dva tanjura, koliko je grozan.
pur-odličan je a nije ni preskupi i jako dugo traje
ništa posebno isto ga dosta potrošim...kao da je razrjeđen pa ti treba "tona" da opereš suđemamasch prvotno napisa
uglavnom frosch
kupila i onaj novi Ecover iz bio&bio al jos nisam isprobala
stas kad sam eko frik![]()
Frosch
Palmolive ili denk mit ok su za ruke
A meni je dm-ov bas dobar jer dugo traje. Ne koristim onaj u velikoj flasi nego koncentrat. Obicno onaj zeleni.
Imam perilicu, pa mi jedna flasa jako dugo traje, samo za oprati nesto tu i tamo. Trenutno koristim Frosch.
takodjer imam perilicu.
za ručno koristim Čarli, jer perem s rukavicama, pa mi je svejedno, a on je "kupujmo hrvatsko" i stvarno je dobar.
Jar a s njim skinem i fleke s robe.
"danas pere - ČARLI"
Odličan - za sve one bez perilice...
Jar...
ali baš ću probati taj Frosch
Bijeli pur je odličan, ali ni Jar ni Likvi mi nisu loši.
Za suđericu pola bilo koje tablete (trenutno neka apta) i funkcionira odlično. Iako piše da je da ne treba svejedno stavljam sol i sjajilo.
ja sam do sad koristila likvi antibacterial a kad samo nedavno bili u mulleru kupila sam onaj njihov neki, litra je koštala oko 5kn
Ima Froscha i u Mercatoru,cijena je ista kao i Jaru.
Čarli s kamilicom. Jedino mi taj ne smeta za ruke. Od drugih koje sam probala mi se ruke zacrvene i pucaju do krvi.![]()
Zeleni čarli. Ali ja uvijek perem u rukavicama, jer mi svaki deterdžent strašno isuši kožu.