-
Mi smo tek poceli vrtic, znaci tek se uhodavamo, ali imamo problema s doruckom, jer ga zavlaci do maksimuma.
Alarm je u 6:40h, ona dodje na 5 min. k nama na mazenje (onda svira moj alarm
), SVE je pripremljeno - njena robica jos sinoc, tata se u medjuvremenu ustane i spremi dorucak, i, teoretski, mi bi trebali izaci iz kuce u 7:30h.
Medjutim, ona razvlaci li razvlaci s doruckom (nije tko zna sto - pola salice mlijeka i 2-3 keksica, u vrticu doruckuju tek u 10h), i jutros se dogodilo da se ona krenula oblaciti tek u 7:15h - a strasno je samostalna i zeli se sama obuci i smeta ju ako joj pomazemo ili ju pozurujemo - i tako smo iz kuce izjurili navrat-nanos. Stigli smo na vrijeme, ali ne volim zurbu.
U krevet ide u 20:00h, u vrticu ne spavaju, i samo spavanje i razbudjivanje nije problem - problem je dorucak. :/
P.S. apropos onoga da ako netko s klincima lezi a oni bi pricali umjesto spavali: moja je isto takva, ako lezim okrenuta prema njoj, pricica bi mogla trajati do prekosutra. Oduvijek je bila takva. Onda sam otkrila da ako obavimo ritual pricice, mazenja, puse, laku noc (rijetko kad spavamo u istom krevetu, ovo kod nas uglavnom vrijedi za popodnevno spavanje) i okrenem joj ledja - zaspe odmah.
Mozda nekome pomogne
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma