Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 251 to 300 of 681

Thread: bronhiticari, astmasi, sinusasi -kako je? 2. dio

tileo02's Avatar

Dodajem: još smo na Seretidu, pedijatricu na mogu dobiti ni telefonom.
    Odlučila sam kupiti pročistač zraka. Imate dragocjena iskustva (nisam baš financijski potkovana).

Od sljedećeg mjeseca počinjem mu davati Broncho Waxom, definitvno mu je svaki put pomoglo.
    Sad je doma, ne pustim ga u vrtić, neki virus vlada kod nas u gradu, u vrtiću ih ima najviše 10, a i gripe se bojim iako je cijepljen, ali samo polovično. Drugu dozu nije primio jer nije bio zdrav u vrijeme kad ju je trebao dobiti. Izbjegavamo gužve i ne idemo u posjete, izbjegavamo čak i doktora.

momze's Avatar

Quote Originally Posted by Tashunica
    e sad me zanima vaše iskustvo lunahor, momze ili netko drugi. kad su vaši imali laringitis da li je uzročnik bio virus ili bakterija.
    sorry, sto malo kasnim, ali bili smo u planinama neko vrijeme.
    Zach do sada nije imao laringitis, ali je imao nekoliko bronhitisa svi uglavnom virusnog karaktera.

prije 3 mjeseca je imao pocetnu upalu pluca i tada je bila u pitanju bakterija i dobio je prvi puta antibiotik.

mi smo za sada stabilno (ako se izuzme trodnevna temperatura prije 10-ak dana), redovno na 2x2 flixotide. ventolin ne koristimo, samo kod prehlada kada pocne svirati. poceli smo i sa homeopatijom...

Romi, pokusala sam naci tvoj post u kojem govoris o nekoj kremi Just, ali nisam uspjela. mozes li mi, molim te, poslati pp ili ponovo reci o cemu se radi? hvala!

momze's Avatar

zaboravih reci - puse ozdravilice svim bubanima!

lunahor's Avatar

ja sam danas bila sa z. kod doka i odlucila sam joj staivliti onu maskicu i tako smo hodali po bolnici. bas me bilo frka da ne skupi gripu. svi su nas gledali :shock: no kaj me broiga od sada po bolnicama hodam samo s maskama

ma ne mogu dr dobit nikako...javim vam sve detalje čim dođem do nje....
    obećajem

romi's Avatar

Tileo02 - i Dino je prije 15 dana pio Bronho Waxom, u pon. treba piti drugu dozu, a nakon što smo kernuli u vrtić (bio je doma 11.tj) jučer je zakurio , sa obilnom curenjem iz nosa, pa se sad opet bojim da neće smjeti ni piti Bronho Waxom, jel tako? Kad ima temp. ne smije ga piti, no onda "kasnimo" pa me zanima jel mu smijem dati B.W. ćim mu padne temp.?

Momze, sad više ni ja ne znam gdje je taj post, nije moj, no zvao se nekako - gdje naći Just kremu?... tako nekako, budem pogledala po forumu pa ti javim..

Sad imam malog cvilavca na 2m, koji je loše volje, pa "kradem" sekunde mira i pišem. Da vam ne pričam kako sam nervozna, uhvatio me ćak gastritis ove dane, a sad će mislim biti i gore. :/

Tashunica - Dino je imao prošle godine 4 puta laringits (pisali smo svi puno na ovom topicu o tome), nama su rekli u bolnici da ako ima temp. je u 90% slučajeva virusni, a ako se pojavi "samo" kašalj da je običan laringitis. Za njega ne vade krv, tako da ti ne mogu garantirati uzročnika, no tak ionak uvijek dobije istu terapiju - sa ili bez temperature!
    Mene je prije 2.tj. spasilo inhaliranje sa Pulmicortom - opet se zahvaljujem lunahor , te smo zaustavili napad i izbjegli daljnje antibiotike.

momze's Avatar

Romi, hvala ti - ja sam pokusala pretraziti forum, ali nikako ne uspijevam naci.
    Malom 'cvilavcu' puse ozdravilice!

lunahor's Avatar

smije piti pod temperaturom bv kao i pod antibioticima, cak od bv mpze i dobiti temp. mi smo uvijek od bv zakurili.. puno mi je bolji irs 19 samo ga je jako problematicno nabaviti iz poljske..

lunahor's Avatar

dakle moze se uzimat s antibiotikom za vrijeme infekcije, moze se uzimat s drugim i u vrijeme drugih viroza ili bakterijskih infekcija, pod temperaturom, pod lijekovima i s lijekovima za alergije ,
    ovo ti je prijevod o broncho vaxomu s njihovog foruma

romi's Avatar

Quote Originally Posted by lunahor
    dakle moze se uzimat s antibiotikom za vrijeme infekcije, moze se uzimat s drugim i u vrijeme drugih viroza ili bakterijskih infekcija, pod temperaturom, pod lijekovima i s lijekovima za alergije ,
    ovo ti je prijevod o broncho vaxomu s njihovog foruma
    Gdje je taj forum?
    A ja se mučim sa prijevodom sa kutije koji je na njemačkom...
    Jelte, nema specifikacije, kad se kupuje vani..
    Šta nema IRS19 za kupiti u Austriji? Samo u Poljskoj????? :?
    Koliko on košta?

Inaće temp. je bolje, sad je oko naoteklo i suzi, krmelja se, nos je pun ko ćep, pa ga kapam, inhaliram, strah me one "divne" nuspojave kod njega - sav mu se šlajm iz nosa sliježe u pluća...

lunahor's Avatar

e , onda dolje imas forum s lijeve str

Cure mislim da sam otkrila što najviše muči mog bubača...
    SINUSI
    Dr su stalno govorili da nisu sinusi,već bronhitis...bronhitis je bio ali njegovi podočnjaci,popucane kapilare po licu,iscjedak bijeli iz oka
    Davala sam mu desetak dana(ne znam točno) onaj sirup od meda,luka i limuna...i svaku večer na psavanje luk u gazi pored glave...
    Rezultat:

Noć subota na nedjelju nos se otvorio...probudio se sav šmrkav...iz nosa mu je cijeli dan curio bijeli iscjedak koji smo jedva hvatali kojiko je jako curio...čisto bijeli...točno ono što muu stalno izbija na oči...
    jučer smo stalno čistili nos,puhali....
    i danas više nema nićeg,eno mali se tu i tamo zakašlje ali šlajm...pretpostavljam da je to onaj dio koji nije mogao ispuhat...
    diše fenomenalno...
    i sljedeći put na kontroli na srebrnjaku tražim dr Zimić da nas šalje otorincu,inzistirat ću...

da dodam samo:

Bila alergija ili ne u pitanju kod njega njemu su sinusi bili zaštopani...

momze's Avatar

Gago, super da ste otkrili sto ga muci!
    a da li on hrce tijekom noci? pitam zato sto i moj zadnjih 2 tjedna hrce, a nos mu ne curi, pa si razmisljam da odemo otorincu jer bi mogla biti u pitanju treca mandula... :/

uf eto i mene opet....jucer poceo onaj bronhialni kasalj kao da sefljom udaram po loncima....sirup od borovih iglica i med pijemo,za imunitet, i luda sam

izgubila sam recept od luka...plz nemam cajta traziti

thx

lunahor's Avatar

joj i mi smo nocas kasljali, namazala sam ju just kremom pa je stalo.. vidit cemo dalje..
    i nama gago krece od sinusa. ja sam joj pocela davat sinus rilif od homeolaba i stane joj super. probaj to malom davat odlicno djeluje.

romi's Avatar

Pusa svima od nas dva..
    Kod nas ništa novo, 37.4.konstanta, samo što je nos sad jako začešpljen, šmrklji su zeleni i teško ga ispuhuje.
    Jučer mu je konstanto išla sukrvica na desnu nosnicu - od 09-15h i tek se onda smirila situacija.
    On je cendrav. govori kroz nos, cijedi mu se u grlo koje je već crvenkasto sa strane, te kašlje od šlajma cijele noći..."divno"..

Bio je u vrtiću čitava četiri dana....

romi's Avatar

Quote Originally Posted by lunahor
    http://www.ompharma.com/broncho-vaxom/COPD-chronic-obstructive-pulmonary-disease.html
    Sve sam proučila, mrak! Puno hvala! :D :D

A eto ja sam ga tražila u Soveniji pod Bronho Vaxom i rekli su mi da ga nemaju!!!! A samo se malo drugačije zove!
    Sad mi je lakše jer ga u Slo mogu puno lakše nabaviti nego u Austriji.
    No u Italiji (prije 2.tj. u Brunicu) mi ga nisu htjeli prodati bez liječničkog recepta. Pitala sam u tri ljekarne i svuda sam dobila isti odgovor, tko vam je rekao za njega? Pa kako nemate recept?... te ga na kraju nisam kupila. :/

Quote Originally Posted by momze
    Gago, super da ste otkrili sto ga muci!
    a da li on hrce tijekom noci? pitam zato sto i moj zadnjih 2 tjedna hrce, a nos mu ne curi, pa si razmisljam da odemo otorincu jer bi mogla biti u pitanju treca mandula... :/
    ne hrče...i to uopće...spava na povišenom ali diše na usta dok spava...sve su mu kapilare popucale na licu i pedijatrica kaže to je normalno
    već sam luda od dr...zaista...
    samo me muči taj bijeli iscjedak...
    jel to može biti bakterijsko ili alergijsko???

lunahor's Avatar

romi, u madjarskoj ide bez precp. i kosta cca 90 kn

Tashunica's Avatar

cure što bi mogao značiti taj čudni noćni kašalj. miha svaku noć kašlje, to traje neprestano 20-ak minuta do pola sata i onda ništa više. po danu ništa.
    kašalj je suhi i nadražujući.

lunahor's Avatar

tashunice pa jel vi nemate bronhitis, ili astmu ? moze ti znaciti upravo to ili pak cijedenje sinusa - sto je najcesce, jer kad legne mu se slijeva ...l. kaslje i kad joj se ne slijeva vidljivo na nos vec ide u grla i pluca , stavi visoki jastuk i probaj nos rijesiti . ponavljam se , nama je nos odlicno stao od ove kreme i sinus relife homeopatskih kuglica

Tashunica's Avatar

miha je jednom imao opstruktivni bronhitis i to se čulo na kilometar, baš je zviždalo dok je disao. tada i nikad više.
    sad smo bili tri tjedna doma jer je bio konstantno bolestan, slušala su ga tri različita liječnika i sve ok. samo mu je doktorica na srebrnjaku napisala auskultatorno pooštren šum disanja, ali onda je bio pun šlajma.
    sad mu je nos čist, sve super osim tih noćnih epizoda.

lunahor's Avatar

onda mu se cijedi kroz grlo cim legne. tako je i l. nos ne curi a dok legne kaslje. rijesim nos rijesim sve.

momze's Avatar

samo me muči taj bijeli iscjedak...
    jel to može biti bakterijsko ili alergijsko???
    Gago, pa kazu da je iscjedak kod bakterijskih upala obicno zuckast ili zelenkast. No, ja ne bih znala sa sigurnoscu reci.
    Jel iscjedak bijeli ili prozirni?

usporedila bih ga sa bijelim pranjem kod žene...ali ozbiljno bez zezanja...
    bijeli samo gust...
    sad ga više nema...jučer zovem pedicu,neče radit briseve ak nema temperature...rekla je puno tekućine i nešto za pročišćavanje nosa...išla sam u ljekarnu i kupila mu operil sprej jer je jučer počeo šmrcat opet ali bez ikakvog sekreta,nema što ni ispuhat...
    ljekarnica mi je dala operil i rekla kako je vjerojatno to sad rinitis...
    sanas ne šmrče uopće nakon što je sinoć dobio operil...
    možda mu je sluznica bila naotečena???nemam pojma...
    uglavnom taj iscjedak više ne curi ...ali me plaši što je to bilo???
    gljivice?

romi's Avatar

Lunahor - da li smijem kupiti na svoju ruku sinus relif?
    Dino u nosu još uvijek ima zeleno bogatstvo koje se slijeva svakih pola sata a ima toga i u grlu... Kapam, temp. je stala, no šmrkljići se ne daju - tu su!!!!

lunahor's Avatar

da smijes, nema nuspojava, niti kontraindikacija, samo moze ne djelovat. al velim nama je odlican , zbilja u par dana smo rijesili nos koji nicim do sada nismo uspjeli :D

romi's Avatar

Ništa od kapi od jučer mi Dino kuri 39.5-7... :/ Uz to nos je koma, kašlje kao nilski konj, pa si mislim ako mu i noćas bude loše (prošla noć koma) onda ćemo sutra u Vinogradsku na pretrage, jer to traje 9 dana, sa poboljšanjem, pa pogoršanjem, no ne prolazi!

Hej cure

Primate li nas u ekipu ? Jednog malenog laringitičara (do sada tri napada), i od jučer, bronhitičara.

Čitam vas i nevjerojatno koliko prepoznajem simptoma - početak kao obična viroza, kraj kao u horor filmu. Naručeni smo kod dr. Ć na Srebrnjaku krajem idućeg mjeseca na alergološke pretrage i baš me zanima šta će reći. MM je astmatičar i alergičar, tako da maleni ima dobre predispozicije da i on bude. Al vidit ćemo.

Jučer je bilo gusto - škripavo je disao zadnjih par dana, šmrklji išli iz nosa, kašalj ga mučio - i završili na Srebrnjaku s dijagnozom akutni bronhitis i akutni bronhiolitis Nisu nas ostavili u bolnici, ali skoro da jesu. Sve skupa, krvna slika i RTG nije bio toliko loš, tako da smo na Ventolinu, Sumamedu i sutra još jednoj injekciji Solu-Medrola. Katastrofa
    A ja baš gledala kako mu smanjiti te lijekove, i na koji ga način poštediti od njih. Ne znam koliko su sve ove gadosti vezane za jaslice, jer se razbolijeva i dok je kod kuče.

Jedno pitanje za mame koje imaju Petrovićev med - dajete li ga djeci od 20-tak mjeseci ? Je li to prerano ?

lunahor's Avatar

cuj ja sam davala, pa mi je dobila urtikariju koja je bez prestanka trajala 5 mj, nisam nikad potvrdila da je od meda, no sumnja je tu...
    meni z. pocela jutros laringiticno kasljat kako to i biva iz nicega. dala joj inahalaciju adrenalinom i ok je, prestao je laringiticni no ostalo kasljucanje. l fala bogu ok za sada, i dalje bez icega , krenuo je kasalj no mazah just kremom od majcine dusice i davala homeop. sinus filif tbl. i proslo :D
    z. mi je btw oglusila pred dva tj pa smo s time sada okupirani drugi tj idemo u zg kod orl . romi probaj ovaj homeop. pripravak, nisu to kapi to su ti tbl za pod jezik.
    la-mama

romi's Avatar

la-mama također - !!!! Super vam je taj dr. na Srebrnjaku, mi smo naletili na najrazvikanijeg i nagoreg dr. R. (po mome iskustvu), bit će sve ok.
    Pročitaj od početka ovaj topic, mi smo se malo izvukli sa homeopatijom, no otakako je krenuo u vrtić od 3.2. stalno je bolestan...
    ne znamo kaj više da radimo, doma mi ne može biti, baka mi je daleko, malo smo u stisci, razmišljamo...

Lunahor , ima li taj sinus relif na nekoliko potencija ili je samo jedan? Pošto moram MM uposlit da mi danas to kupi, još mi samo fali da ga ljekarnica zašpreha sa potencijama... Dino mi neće ništa u usta tipa, kapsule, žvake, huglice, nego sve moram kamuflirati u Nesquik, ćaj, cedevitu, jel to ok?

lunahor, romi

Ma mogu vam reć, i ja zadnjih par mjeseci intenzivno razmišljam o toj homeopatiji. Nije da baš vjerujem u nju - odnosno, vjerujem da nekima pomaže, ali isto tako vjerujem da i ne mora baš uvijek pomagati. Ali ako će mu reducirati količinu lijekova i spriječiti ove upale grla (sad i pluća), onda ću itekako vjerovati u nju. Homeopatske pripravke ne bih davala na svoju ruku :/ Radije bih prvo kontaktirala pedijatra-homeopata. Probali smo kod dr. R ali kod nje je sve puno. Ma, selimo se u ZG negdje na jesen, pa ćemo morati mijenjati i pedijatra. Tako da za sada skupljam informacije tko se sve bavi homeopatijom, kod koga ima mjesta, tko je prije svega dobar, itd ...

Maleni je sad OK, ali će ostati idući tjedan kod kuće. Puno bolje diše i manje kašlje nego prije. Ne čuje mu se ono užasno hroptanje.

lunahor, nama pedijatrica nije preporučila med sve do 2. godine baš zbog ovog šta se vama dogodilo. Ne znam kad si svojoj curi davala med, da li je bila puno mlađa od 2 godine ? Ili tu negdje ?

romi, baš mi je drago da ste zadovoljni dr. Ć Učinio mi se OK nakon što smo prvi puta završili na Srebrnjaku zbog laringitisa. Pa zar dr. R ne može razmekšati ženski šarm ?

Nego, šogorica (inače dr. spec. opće prakse) mi kaže da po zadnjim znanstvenim istraživanjima svi ovi napadi kašlja u ranoj dobi (bilo da su uzrokovani laringitisom, pa i sam bronhitis), su u velikom broju prvi znaci alergija i astme. Kakva vi tu imate iskustva ?

lunahor's Avatar

oko 2 godine, tj navresene 2g.
    http://www.homeopatija.com/proizvodi.php?proizvod=23
    ovo romi.
    a sto uzimate od homeopatije ?

Njojza's Avatar

pozdrav svima koliko vas ima

moze mala pomoc?
    F je imao prvi bronhitis prije cca mjesec i po
    u stvari bila je to bronhopneumonia
    nakon ture antibiotika intravenozno, ture meda sa propolisom i polenom, te maticne lijeci, cajeva od zove, sirupa po zove te homeopatije F je uspio da se izbori da dolijeci bornhitis bez dodatnih antibiotika.

od sinoc je iz cista mira povratio dosta slajma (sto je dobro)
    nos mu je poceo curiti i danas curi ali to izgleda kao blaga viroza
    medjutim, pisti u plucima....e toga me strah
    ne znam da li da ga vodim dr ili ne...
    i kad se zakaslje (a to je rijetko) bas ima onaj duboki, bronhiticni zvuk iz pluca

nisam pametna
    sta vi mislite obzirom da vas ima sa (na zalost) poprilicniom iskustvom vezanim za bronhitis?

romi's Avatar

Nojza - Koliko dana kašlje?
    Ako kasalj ne prestaje i k tome je duboki, ja bi ga vodila dr. da ga presluša.
    Nema pravila sa recidivom - može se pojaviti i za 2.tj. i za 1.g.

Eto sada novosti kod nas - Dino (kao što znate) kuri od petka 38.5-39.5, te smo u nedjelju u 17h otišli u Vinogradsku da vidimo o ćemu se radi. Temp. ne pada, nos je totalka začepljen uz svo inhaliranje, Operil, fiziološku, te je počeo kašljati duboko :/ .
    Nakon 4h u čekaoni, vađenja krvi, i svih "ljepota" u prepunoj čekaoni - dijagnoza je da je uho malo crveno, a nisu baš sigurni kaj mu je, možda gripa, no eto vam Klavocin za uho.... Sa takvom facom sam izašla van.
    Nisam se pomirila sa terapijom, nego sam jučer u pola dva bila kod naše homeopatice i tamo opet proveli 2h čekajuči na red, no isplatilo se.
    Nakon pomnog proučavanja nalaza, 2x preslušavanja i pregledavanja dijagnoza je bronhitis (peti u 10 mj.) - te nam odredila terapiju kuglicama.
    Nakon druge doze kuglica temp. mu je pala i do danas se nije vratila, no počeo je zrelo kašljati.
    No vidim po njemu da je bolje od kuglica, pa idemo na kontrolu sutra u 20h.

Pa vi sada vjerujte dijagnozama. Moje osobno iskustvo je da nađete dr. kojem 100% vjerujete na temelju prijašnjih dijagnoza, te ih ne puštajte!

Nadam se da ćemo ga i ovaj puta izvući bez sumameda!

Puse svima sa ovog topica, gibam

lunahor's Avatar

njojza ja bi isla doktoru .
    romi , uzas blagi. l. je za sada ok/i dalje bez iceg vec mj dana / , no bojim se ne zadugo jer je z. uz upalu uha dobila neku virozu i kuri 38,5 ispod pazuha , kaslje i bas je koma koma. tako da ce sigurno dobti i l. no ona ce dobiti i bronhitis bojim se drugi smo tjedan btw na kontroli pa ak treba i dobiti bar idemo na srebrnjak...
    romi daj detalje koje kuglice ste dobili

Njojza's Avatar

Quote Originally Posted by romi
    Nojza - Koliko dana kašlje?
    Ako kasalj ne prestaje i k tome je duboki, ja bi ga vodila dr. da ga presluša.
    Nema pravila sa recidivom - može se pojaviti i za 2.tj. i za 1.g.
    kaslje od subote, dakle danas treci dan
    no kasalj je suh i slab
    ako se bude pogorsavalo onda cemo ici...

svima puse ozdravilice!!!

momze's Avatar

Njojza, ja bi ga odvela doktoru - kod sviranja u plucima i bronhitisa, vazno je da produktivno kaslje.
    No, ako se od kaslja gusi ili ako je kasalj suh, mislim da bi ga trebalo odvesti lijecniku.

Romi, ne dajte se!

romi's Avatar

Mi se nekako držimo, no mislim da mi život jako sliči na "bolnicu na kraju grada"....
    Dino je bolje, temp. se povukla, kašlje, no nemam više osječaj da je tako loše kao prije par dana. Kuglice djeluju!!! :D
    No, MM ima gripu, ma gripčinu koja ga je satrla i to od subote, tako da uz Dinu imam još jednu "bebu" na dadiljanju. Temp. ga ne pušta, nije se dignuo iz kreveta, sve ga boli, jauče, ne spava, nervozan je.....
    Pa onda nijh dvoje u kombinaciji - mrak ....

Fakat objavljujem , šala mala, no ako se ne šalim - jao meni...

klia's Avatar

Mi smo još mjeseca dana na Singulairu :D , a onda u travnju testiranje.
    Mjesec dana nije kašljucnuo, jučer je nakon cijepljenja (5u1) dobio 39 :/

lunahor's Avatar

Mi se nekako držimo, no mislim da mi život jako sliči na "bolnicu na kraju grada"....
    ah i mi... z. bila jako bolesna od nedelje a nocas bome i l. pocela kasaljat, onako , poznato,... vise od mjesec dana smo bili bez icega :D a sada....

evo i nas

opstruktivni bronhitis

Njojza's Avatar

Quote Originally Posted by maria71
    evo i nas

opstruktivni bronhitis
    zar i vi?

ako bude zainteresovanih, mogu napisati sta je farisu pomoglo
    (kod njega je bilo nakon puno bolesti (gnojnih angina, upala grla) bla bla...tako 5 mjeseci.
    Kulminiralo sa 2 gotovo uzastopna boravkau bolnici po 2 sedmice, sa oobstranom upalom pluca i bronhitisom.

I radikalna terapija mu je fakat pomogla. (u kombinaciji sa homeopatijom)

naravno da nas zanima
    piši!

mi se upravo oporavljamo od upale pluća
    i opet mu od jučer curi nos

maria, neću ti reći dobrodošli nego što prije otišli

Njojza's Avatar

davala sam:
    - mjesavinu meda, polena i proplolisa koja se zove Energymix, jednu kasikicu malu plasticnu, na taste svako jutro
    - odmah zatim istu najmanju plasticnu kasikicu maticne mlijeci sa medom (a onda kasnije jednu pola sata prije rucka i vecere)
    - hemoral ili tako nekako sirup za jacanje krvne slike, jednu kasiku
    - 2 x dnevno, ujutro i navece vitamin C za djecu 50mg
    - sirup od zove za bronhitis 3 x dnevno pola sata prije jela, najmanju plasticnu kasikicu
    - caj od zove 2 x dnevno
    - caj pulmomix poslije upale pluca i protiv kaslja, vise puta dnevno
    - caj od luka s medom, vise puta dnevno
    - ako stignemo u sve ukomponovati i karamel mlijeko sa puterom i bronhi bombonom

najbolje za oporavak poslije upale pluca je kombinacija domaceg putera i meda u istom omjeru, po jedna mala majusna kasikica ujutro i navece.
    i sto je moguce vise da jede na hljeb namazan puter+med

uz sve ovo, dnevno pojede dorucak, rucak, veceru, a izmedju puno voca, mandarina, kivija

planiram pocet opet i sok od cvekle,mrkve i jabuke s medom (samo jedna mala soljica dnevno)

e da...uz sve ovo, svako jutro (14 dana) pio je jednu malu homeopatsku tableticu minerala za jacanje imuniteta

posto je vecinu ovoga zavrsio....krajnji nalaz je bio da se uspio rijesiti i streptokoka pneumonia (a nije ga uspilo ubiti ni 10 tura antibiotika)

te da je ovu zadnju "virozu" ili sta god da je bilo...isto tako uspio proci bez ikakvog lijeka....

sad uzima samo ovu kombinaciju med+propolis i polen i maticnu mlijec te C vitamin

vec i same znate, ko je alergicar ne smije ovo uzimati

nadam se da ce nekom pomoci kao i nama...
    nase lijecenje je trajalo mjesec dana intenzivno i bas je vidno ojacao te napokon nije bio bolestan vise od mjesec u komadu

ajme pa to je medena bomba!

c vitamin dajem samo kad je bolest u početku, prvih dva - tri dana, 50mg jednom dnevno
    voće jede redovno između obroka, bio bolestan ili ne
    za zovu nemam pojma, kad to drvo cvate? to je bazga?
    još to moram provjeriti - Luka je alergičan na pelud srednje cvatućeg drveća
    sve ostalo s medom - nije za nas

Hvala ti svejedno

romi's Avatar

Sorry kaj se tek sada javljam, no tek danas smo bolje! :D

Maria71 - pa zar i vi u "klubu" - šaljem puno pusa i vibrica - ako imaš pitanja ima tu "profesionalaca" mislim da smo već upućeniji i od doktora opće prakse u vezi bronhitisa....

Lunahor - dobili smo (valjda se tako zovu) antimuonium tartaricum, na njih reagira fantastićno, danas smo bili na kontroli, šlajm je izašao van!!!! Krvna slika super, još ga jako mući nos, pa od sutra pije kalij za nos, također u kuglicama.

A MM je još sav u gripi, već 5 dana se ne diže, pa sam i za njega uzela kuglice za gripu i sada moj "nevjerni toma" pije kuglice i puno mu je danas lakše, a sam sebi nemože vjerovati - no djeluju, ne trga ga u leđima, glava nu je bistrija, no još je sav strgan..

Njojza - divim vam se, na strpljenju u vezi svih ovih ćajeva i pripravaka, ali me zanima jel dozvoljeno toliko tih ćajeva, meda piti sve u isto vrijeme - da se u tijelu ne stvore kontra reakcije? :/
    Tko vam je određivao terapiju? Homeopati ili svi zajedno?
    Koliko traje tura?

Dino je popio 2 ture Bronho Vaxom-a i ništa, ni mrc mu nije bolje!

cure lakše mi je kad imam s kim popričati, osobito s onima koji su ,nŽlost, dulje od mene u tome.......

iščitavala sam topic od do i naravno da ću vas pitati za sve što mi nije jasno

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast