-
Krvarenje sa šest tjedana
Nije kod mene, pitanje je za rodicu. Trudna je šest tjedna i prokrvarila je. Krv je onako blijeda, roskasta, danas je ukupno četvrti dan s tim da nema kapljica krvi, već se vidi samo nakon mokrenja kad se obriše.
Bila je u Subotu u Petrovoj, dobila je utrogestan s preporukom da strogo miruje i dođe na kontrolu u četvrtak. Na pregledu joj je rećeno da ima skraćeni vrat maternice, ali nije otvorena. (Uh, jesam ga objasnila
)
Krvarenje je najvjerovatnije prouzroćeno naprezanjem oko dnevnih briga i skrbi oko starijeg djeteta (1 i pol godina).
Jel ima netko slićno iskustvo?
-
ja, ali kod mene je bio polip. a da ode doktoru?
-
imam i ja slično iskustvo, nažalost nije dobro završilo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
još sam zaboravila napisati - ja sam jako krvarila, u početku svjetlo crvenu krv, poslije tamnu s ugrušcima, nije uopće izgledalo da će to sve dobro završiti, ali eto, ipak je na kraj sve bilo OK
-
Ma nema frke za sinka, tata ga otfura kod bake, pa ga uzme kad ide s posla tako da ona stvarno miruje doma. Svekrva joj donese jelo.
Kaže da ne osjeća neku bol, tek ju povremeno nešto malo kao štrecne, pa već drugu sekundu ne. Ona je prvo dijete rodila na Sv.Duhu, sad neznam kak to da nisu tamo otišli na hitnu, naime, prokrvarila je baš u subotu ujutro.
-
Ja sam krvarila sa 6tj, dobila utrogestan i morala mirovat - al ne strogo. Čak sam išla na posao. Prestala ga uzimati s 12tj, od onda sam doslovce tulumarila kroz cijelu trudnoću - vježbala, išla po tulumima, plesala.........sve prošlo super, rodila zdravu curicu
-
Neka strogo miruje, dakle, samo krevet-wc. Isto sam prošla a uz utrogestane dobila i normabele da se maternica opusti i plod bolje učvrsti.
Nosila sam blizance i nažalost ostala bez 1 bebe nakon krvarenja
-
Ja sam krvarila sa 12 tjedana. Dr mi je samo pojacala dozu dabrostona za par dana, dan-dva sam mirovala i kasnije se sve vratilo u normalu. Poslije tog krvarenja sam bila na kontroli i sve je u redu.
Neka miruje to je jako bitno.
-
-
Zahvaljujem na odgovorima, ali nažalost imama lošu vijest da trudnoće više nema
. Nije trebala kiretaža, sve je otišlo samo. Tužni smo.
-
-
-
žao mi je...
-
-
jako mi je zao..
-
-
-
-
-
-
-
-
strašno
-
stvarno mi je žao drži se i budi jaka.
-
Žao mi je punooooooooooooooooooo.
Moje iskustvo je slično.
-
žao mi je... nažalost znam i ja kako je to. I ja sam u prvoj trudnoći imala krvarenja,morala strogo mirovati,bila na bolovanju ,čuvala trudnoću,ali nažalost loše je završilo.
Neka bude hrabra,neka si uzme vremena za sebe i samo grabro...
-
-
jako mi je žao jer znam kako ti je. nažalost evo i ja prije dva dana bila kiretirana, 9 tj.jednostavno prvo smeđi iscjedak i onda sam baš prokrvarila i završila u petrovoj na hitnoj. eto takav je život. nekome završi dobro nekome jednostavno ne. nitko nema objašnjenje jednostavno je tako bilo suđeno. ali treba vjerovati da će drugi puta sve proći super i živjeti za to. pusa svima
-
masaly
i ja sam imala kiretažu u 10 mjesecu i to nakon IVF-a. grozan osjećaj... i slažem se s tobom, jednostavno nema pravila.
eto što ti je sudbina...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma