-
Ček, ček, ti onda krvariš cijelo vrijeme sve do prije štoperice? Koliko ti inače traju ciklusi? Kako si reagirala na stimulaciju prošli put (u smislu jesu ti nakon toga bili normalni ciklusi, s ovulacijom)? A propos pitanja i odgovora, na puno pitanja odgovor doktori ne znaju, vidi dolje malo niže pak reakcije na Suprefact, a mislim da nisu ni na službenim nuspojavama zabilježene - nekog bole kosti, mene je bolila "jetra" - nešto ispod desnih rebara, a to sve me nije bolilo kad sam uzimala decapeptyl, a hvala Bogu, iskustva za uspoređivat imam. Ja to za "jetra" istražila, vadila jetrene probe itd. - odgovor? It's blowing in the wind. Dakle - ne znam zašto krvariš od gonala, možda neko bude imao ideju. Evo, samo da te utješim, ima forumašica koje 6 mjeseci nakon stimuliranog IVF-a u kratkom protokolu nisu uopće imale mengu (nemaju menopauzu), meni bi trebalo 6 mjeseci isto da izovuliram, menge bi imala, ako bi bio FET išlo bi s klomifenima. Zašto, kako - a ja tako reagiram, that's that. Sretno, a možda ti i neko napiše neki odgovor ili dobije ideju, nije uobičajena reakcija, ali možda je nekom drugom isto tako
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma