Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Evo mojih prolaznih vremena na tri kombinacije: gonal, menopur i komb. gonal i menopur, a tisuću faktora je još u igri - za prvu stimulaicju prekasan početak jer je bila cista plus premalo ampula, za drugu fulan način oplodnje (IVF, a ne ICSI), sve je to svaki put bilo učenje i dovelo je do binga, barem tako volim razmišljati:

1. IVF 10/2005 (VV), u mojoj 35.-toj godini, FSH 6 – stimulacija Gonalima F, prvo 2 pa ubrzo odmah 3 ampule, nešto smo kasnije započeli zbog ciste na jajniku, punkcija 18 dc. Dobiveno 6 stanica, oplodile se 3. ET 2 embrija 3. dana 21 dc, 1 FET, bez trudnoće;

- 2. IVF-RESCUE ICSI 5/2006 (VV), u mojoj 36.-toj godini, FSH 6 – stimulacija Menopurima, počeli odmah s 3 ampule, punkcija 16 dc. Dobili smo 13 stanica, oplodilo se 9 (rescue ICSI!), transferirano 7 embrija unutar 1 ET-a i 1 FET-a, bez trudnoće.

- 3 IVF-ICSI 1/2007 (Maribor), u mojoj 37.-toj godini, FSH 6 – stimulacija prvih pet dana 3 ampule Gonala, nakon toga 4 ampule Merionala, punkcija 17 dc. Dobili smo 9 stanica, 7 embrija, 5 transferiranih, 1 ET, 1 FET, trudnoća iz FET-a .
molim inu33 ako ovo cita da se javi!!

Zanima me ovaj treci protokol iz Mb kako je tocno isao??
Koji dan si krenula sa stimulacijom??
Kad je ukljucen Cetrotide ili sto vec??
Od koliko jedinica stop si dobila??