-
evo netko je postavio pitanje dal se Normabel može popiti da se vidi dal se radi o pravim trudovima!
ja imam iskustva s tom metodom, inače sam imala stezanja maternice od 23-čeg tjedna i pila sam normabel 2mg 3 puta dnevno i Utrogestan 3 puta 100 mg dnevno do čak 34 tjedna jer sam stvarno imala svakakvih problema! al kako sam stalno imala kontrakcije morala sam ležati u bolnici pred kraj trudnoće jer sam imala i upalu bubrega pa su se bojali da nešto ne pođe po zlu. al kad su bile lažne kontrakcije, davali su mi injekcije Knavona i Normabela i one su prestale, no kada je krenuo porod tj pravi trudovi kontrakcije su mi se samo pojačavale, no to mi jest oslabilo trudove pa sam završila na hitnom carskom radi neotvaranja grliča maternice i prijevvremenog odljuštenja posteljice! Bebač se rodio zdrav, apgar 10/10! Ja nikad nisam više osjetila potrebu za Normabelom, jedino su mi je kao za posljedicu svih tih lijekova ostala lijena crijeva pa sam po porodu imala i ileus!
Al cure moje vjerujte bilo mi je lakše, nisam imala toliko kontrakcija i rodila sam samo 2 tj prije termina! pila bi ga opet da moram! kod rizičnih trudnoća nema hočeš, nećeš več samo moraš slušati svoga gina!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma